Odporúčania na knihy o výchove pre rodičov
Maminky, prosím, vedeli by ste mi odporučiť nejakú dobrú knihu o výchove detí? Moja má teraz rok, už sa začína aj trocha zlostiť 🙂 a rada by som si niečo od odborníkov prečítala, ako reagovať správne. Ďakujem
Mňa veľmi oslovila táto: https://www.martinus.sk/2365071-samostatne-diet...
@sajmonka_1216 ďakujem, názov knihy sa mi páči 😀 prečítam si
@sajmonka_1216 ďakujem, názov knihy sa mi páči 😀 prečítam si
@anonym_autor knihy mám prečítané viaceré, ale najviac som sledovala tieto podcasty, videá. Je to fajn, že si to vieš púšťať a popri tom niečo i robit 😉Sú potom i články alebo samostatne kurzy.
@anonym_autor knihy mám prečítané viaceré, ale najviac som sledovala tieto podcasty, videá. Je to fajn, že si to vieš púšťať a popri tom niečo i robit 😉Sú potom i články alebo samostatne kurzy.
@tiika ďakujem, keď budem cez obed s malou spať, budem počúvať
Jak prestat na deti kricet, toto mali čítať naši rodičia, jsi tam brácho, vyššie spomenutá kniha samostatne dieťa a od tej autorky aj spokojná mama, detsky mozog vysvetlený rodičom. Keď bude dieťatko staršie (kľudne už zaobstaraj teraz) knihy od Iryny Zelyk. Sú tam dokonale popísané detské emócie pre deti, ako s nimi majú oni pracovať, popravde veľa som si z tých kníh vzala aj ja 🙂.
@anonym_autor aha rodicovstvi a Detsky mozog vysvetleny rodicom
Jak prestat na deti kricet, toto mali čítať naši rodičia, jsi tam brácho, vyššie spomenutá kniha samostatne dieťa a od tej autorky aj spokojná mama, detsky mozog vysvetlený rodičom. Keď bude dieťatko staršie (kľudne už zaobstaraj teraz) knihy od Iryny Zelyk. Sú tam dokonale popísané detské emócie pre deti, ako s nimi majú oni pracovať, popravde veľa som si z tých kníh vzala aj ja 🙂.
@denkabemommy ďakujem veľmi pekne. Je to moje jediné dieťa, dúfam, že jej nebudem traumy spôsobovať . Ja ich mám z detstva dosť 🙃
@anonym_autor aha rodicovstvi a Detsky mozog vysvetleny rodicom
@nyphadora ďakujem, teším sa na čítanie
@denkabemommy ďakujem veľmi pekne. Je to moje jediné dieťa, dúfam, že jej nebudem traumy spôsobovať . Ja ich mám z detstva dosť 🙃
@anonym_autor 🙂 ja tiež, preto som hodne hladala aj knihy pre deti, aby vedeli aj oni svoje pocity spracovať alebo moje chápať, keď ich občas nezvládnem

Mňa veľmi oslovila táto: https://www.martinus.sk/2365071-samostatne-diet...