icon

Odporúčania na knihy pre 12-ročné dievča

petra1216
26. apr 2025

Ahojte. Viete mi poradiť nejaké super knihy pre 12 ročné dievča. Miluje knihy a chcela by ďalšie ale už ani nevieme aké. Viete mi poradiť? Budeme veľmi radi.✨😄✨

ninazemna
Autor odpoveď zmazal
petra1216
autor
26. apr 2025
@ninazemna
Odpoveď bola zmazaná

@ninazemna wau. Veľmi originálne 🙄

huxy
26. apr 2025
@ninazemna
Odpoveď bola zmazaná

@ninazemna alebo ešte pravidlá slovenského pravopisu 🤔🤓

nynia
26. apr 2025

Ake knihy miluje? Zaner? Su fantasy, detektivky, humorne, komixove... Ja cca v tom veku som mala rada Anna zo zeleneho domu a HarryPotter. Vsak ju zober do knihkupectva alebo kniznice a urcite tam nieco najde

petra1216
autor
26. apr 2025
@nynia

Ake knihy miluje? Zaner? Su fantasy, detektivky, humorne, komixove... Ja cca v tom veku som mala rada Anna zo zeleneho domu a HarryPotter. Vsak ju zober do knihkupectva alebo kniznice a urcite tam nieco najde

@nynia ďakujem len sme chceli odporúčania lebo sme mali aj také knihy ktoré boli totálne o ničom

lindous
26. apr 2025
@petra1216

@nynia ďakujem len sme chceli odporúčania lebo sme mali aj také knihy ktoré boli totálne o ničom

@petra1216 Napíš pár čo sa jej páčilo a pár čo nie, lepšie poradíme 😀

denkabemommy
26. apr 2025

Za mňa pre pubertiačky sú super knihy od Johna Greena 🙂

koniarova
26. apr 2025

Oprav si tú chybu.

januska12323
26. apr 2025

Choďte do knižnice, vyberie si a keď sa nebude páčiť môže vrátiť.

ivangeline
26. apr 2025

Nie každému sa páči to iste. Kniznica je cesta. Alebo požiadať medzi kamoškami. Ja napr neznášam Annu zo zeleného domu. ;D

petra1216
autor
27. apr 2025

Moc ju nebavia detektívky a tiež nie Harry Potter, Anna zo Zeleného domu skôr ako frajer na záskok, konečne 13 ročna ..

petra1216
autor
27. apr 2025
@huxy

@ninazemna alebo ešte pravidlá slovenského pravopisu 🤔🤓

@huxy aspoň číta knihy, je vonku s kamošmi a nie je celý deň na mobile, počítači...

lindous
27. apr 2025

Už je to síce dávno, ale ja som v tom veku zhltla z takéhoto žánru Denník princeznej, má dosť veľa dielov, takže to na nejakú chvíľu aj vyrieši, že čo čítať 🙂

petra1216
autor
27. apr 2025
@lindous

Už je to síce dávno, ale ja som v tom veku zhltla z takéhoto žánru Denník princeznej, má dosť veľa dielov, takže to na nejakú chvíľu aj vyrieši, že čo čítať 🙂

@lindous ďakujeme poprípade skúsime aj to