Odporúčania na knihy pre 12-ročné dievča
Ahojte. Viete mi poradiť nejaké super knihy pre 12 ročné dievča. Miluje knihy a chcela by ďalšie ale už ani nevieme aké. Viete mi poradiť? Budeme veľmi radi.✨😄✨
Ake knihy miluje? Zaner? Su fantasy, detektivky, humorne, komixove... Ja cca v tom veku som mala rada Anna zo zeleneho domu a HarryPotter. Vsak ju zober do knihkupectva alebo kniznice a urcite tam nieco najde
Ake knihy miluje? Zaner? Su fantasy, detektivky, humorne, komixove... Ja cca v tom veku som mala rada Anna zo zeleneho domu a HarryPotter. Vsak ju zober do knihkupectva alebo kniznice a urcite tam nieco najde
@nynia ďakujem len sme chceli odporúčania lebo sme mali aj také knihy ktoré boli totálne o ničom
Za mňa pre pubertiačky sú super knihy od Johna Greena 🙂
Oprav si tú chybu.
Choďte do knižnice, vyberie si a keď sa nebude páčiť môže vrátiť.
Nie každému sa páči to iste. Kniznica je cesta. Alebo požiadať medzi kamoškami. Ja napr neznášam Annu zo zeleného domu. ;D
Moc ju nebavia detektívky a tiež nie Harry Potter, Anna zo Zeleného domu skôr ako frajer na záskok, konečne 13 ročna ..
Už je to síce dávno, ale ja som v tom veku zhltla z takéhoto žánru Denník princeznej, má dosť veľa dielov, takže to na nejakú chvíľu aj vyrieši, že čo čítať 🙂