Odporučíte psychologické knihy na riešenie konfliktov
Ahojte mile čitateľky/čitatelia 👋
Chcela by som sa opýtať aké psychologické knižky by ste mi odporučili prečítať.🤷 Take z ktorých viete riešiť rôzne konflikty v živote ( napr ako efektívne argumentovat, ako zvládnuť úzkosť ci stres alebo o ľudskom správaní ako pochopiť lepsie ľudí. )
Ďakujem a teším sa na Vaše odpovede. 🤗
Za mna velmi dobre boli knihy Irvina Yaloma - pohladaj si ho, ma ich vela, a riesia rozne temy, su akoby take pribehove niektore - ze je tam niekolko roznorodych pribehov pacientov a tak... vyber si co ti temou sedi, lebo riesi rozne temy.
@jumama ktora ta najviac zaujala?
Obklopený idiotmi, top kniha 👍🏻
Obklopený idiotmi, top kniha 👍🏻
@baboobchod túto nemam ale mam obklopený psychopatmi
@jumama ktora ta najviac zaujala?
@lapersefona Laska a jeji kat a Mama a smysl zivota... citala som ich ale uz cca25 rokov dozadu 🙂 Mam rada knihy z roznch oblasti psychologie, ale akoby vzdy hlbsie preskumavam nejaku oblast - tvoja otazka je taka velmi vseobecna, preto so odporucila Yaloma, on je velmi ctivy a zaroven tie pacientske pribehy s tym sa clovek vie stotoznit... najst atm nieco laskave pre seba. Na youtube, je mnoh videi ci slovencine, cestine aj v anglictine, ktore su kvalitne, vseliake rozhovory - napriklad cesky kanal Zivot za zdi alebo cesky web psychologie.cz - ked si kupis aj predplatne, velmi dobre clanky tam su.
@viktoriakrajnakova presne táto by ma zaujímala ma 600 strán stoji nad 35 e a chcela by som vedieť či za to stojí si ju kúpiť a ci ti aj pomohla rozanalzyovat svoje vnútro pochopiť svoje traumy a pod

Za mna velmi dobre boli knihy Irvina Yaloma - pohladaj si ho, ma ich vela, a riesia rozne temy, su akoby take pribehove niektore - ze je tam niekolko roznorodych pribehov pacientov a tak... vyber si co ti temou sedi, lebo riesi rozne temy.