Zapojte sa do Knižného putovania Martinus 2024 a podeľte sa o správne odpovede!
Ahojte dievcata, Martinus ma opat sutaz knizne putovanie. Podme spolu zdielat spravne odpovede.
Viete mi pomôcť s dnešnou knihou? To bude presne ten žáner, kt nemusím 🙈
Meno hrdinky je vonavy jarny kvietok po anglicky
Dobrý deň, neviete mi dnes poradiť? Stále ma napáda len postava maugliho ale nieje to on. Ďakujem
Partnerka Jane
@iiixxsjk3 dobra napoveda je, ze byval s gorilami - maugli bol vychovany vlkmi 😉
Ja som tiež skúšal Maugliho. To bolo prvé čo ma napadlo.
to fakt? ja som si prave hovorila ze dnes dali taku napovedu ze neexistuje nikto kto to neuhadne.. prisli mi to az trapne🫣🙈🤣
@zuzkat1 ja som hned vedela kto to je , len na meno som si normalne nevedela spomenut. To bude asi tym.vekom. 😄tak som googlila
Ahojte, ešte hráte? Ja si neviem rady s hádankou z 22.3. Viete mi pomôcť?
@patriciachamrazova nápovedy z 22.3. si prosím čítala?
Dnesna hadanka je tiez velmi lahucka
@prasiatko30 ja zatiaľ nič,
@ibatanecnica postava má 2 vrkoče a žije vo vile s koňom a opicou
@10zabka vďaka, ja som rozmýšlala skôr nad ,,námorníkmi,, vôbec mi toto nedoplo, až tvoja nápoveda. Rozmýšllala som, čo tam robí ten kôň. Tak už viem, 🙂
@ibatanecnica otec bol namornik preto ta lod
@prasiatko30 no teraz mi to už všetko sedí, len pri prvom pohľade som ssa nevedela zorientovať
Dnes je to jasne z obrazku
Ahojte, dnes to bolo bez napovedy. Uplna brnkacka, ten kon a lod hned sa mi vratili spomienky z detstva ☺️
Ako vam to ide? Ja mam uhadnutych 14/20 ☺️
dnes nejaké nápovedy? 🙂
@ibatanecnica neviem čo bude tá mapa s mecami
@dominikatomas ja tiež dumám, už som zadala 2 mená, či náhodou a nič. Hľadám bojovníkov, hrdinov

@jinxjokey veľmi známa kniha českého autora z obdobia 1. v, vojny. Orientuj sa podľa fajky a piva.