Aké chlapčenské meno sa hodí k priezvisku Gera?
🙏 ake chlapcenske meno sa hodí k priezvisku Gera/Samko/Filipko/Alex/Kevin?
@vroni 👍👍👍súhlasím
@ivett27 mne Alex, ale ty si snad jeho matka.
Alexander Gera. Samuel Gera.. priezvysko ma len 4 pismena tak sa mi hodi dlhsie meno,
tak čo mi tak na prvú napadlo že Michal 🙂
@ivett27 my sme Gerčákovci a máme Filipka 😊
Samuel...
Patrik
Oliver
♥️ Hodilo by sa Viktor Gera.💚
@ivana.natasha nahodou. ja mam dve Sesternice Ivany a vsetci im hovoria Ivka. Aspon rodina, priatelia, znamy. Ako je to v praci neviem. Jednej Ivke sa mama vola tiez Ivana a tu poznam uz len ako teta Iva. Meno Ivana je take vsestranne. Tam sa Veda nic pokazit. Ci Iva, Ivana, Ivka, Ivanka, Ivuš atd. Ja som Katarina a mne na SK vsetci ale fakt vsetci hovoria len Katka. Zijem ale v zahranici a tu som jednoducho Katarina. Aj v rodine mojho muza. Aj deti, ak maju povedat ako sa vola maminka, tak povedia Katarina. Tiez ani jedno z nasich deti neoslovujeme s nějakými zdrobněninami. A zvyklo si aj příbuzenstvo na SK.
Dario darius gera
Myslím, že okrem Huga si tam viem predstaviť (takmer) čokoľvek.
Samuel Gera
Oliver Gera
@evamarek77 mne tiez ako uplne prve naskocilo Richard Gera 🤷♀️😁 a aj sa mi to najviac hodi
@ivett27

@ivett27 Samuel je pekne meno, ked sa povie Samo, tak katastrofa. Kevin davali s oblubou nasi spoluobcania, aspon v nasom regione (Kevin Conka a pod...), Alex alebo Filip je pekne, aj sa hodi. Este by pasovalo Richard