icon

Aké dievčenské mená letia?

ttamia30
6. mar 2021

Ahojte kočky 🙂 chcem sa vás spýtať aké dievčenské mená teraz letia? Neviem si vybrať.. skúste dať inšpiráciu.

vandica
6. mar 2021

Ja mám pocit, že momentálne je v kurze Eliška. Za posledné 2-3roky čo sa mojim známym narodili deti, tak sama Eliška.

terezka1947
6. mar 2021

@kristiii vazne?,ja poznam velmi.malo nevydatych zien

kristiii
6. mar 2021

@terezka1947 ja zas veľmi veľa. Ale to je jedno, aj tak to nemení nič na tom, že 20-30 možno 40?rokov bude to dieťa, dievča, žena žiť a predstavovať sa menom a priezviskom z rodného listu

junova
6. mar 2021

@ttamia30 Ja by som nedávala mena, ktoré teraz letia. Keď prídem na ihrisko tak je to tam sama Emka, Ninka, Sofia, Adela, Eliška. S dcérou chodí do triedy 5 dievčat s menom Nina. Mojej dcére som dala meno Barborka a veru okrem nej poznáme z celej školy len dve menovkyne.

adriana522
6. mar 2021

Ja mam Luciu a Stanislavu.

21anjelik19
6. mar 2021

@ttamia30 kebyže sa nevolám Eva tak by som dala svojej dcérke určite meno Evička .....ale po sebe a po manzelovi mena detom davat nebudeme 😊

robin30
6. mar 2021

Neviem ake letia ja mam Marinu druhe meno ma po mojej mamke,ktora sa jej uz nedozila Vlasta .

ipi88
6. mar 2021

Zoja🥰 alebo Zara, Zoe

lienka.7
6. mar 2021

@ttamia30 ja mam Mayu 👧

romanka_369
6. mar 2021

My mame Alicu🙂..navrhol to manzel a ja som s tym dlho nebola stotoznena..no nakoniec som suhlasila a neviem si predstavit ze by sa volala inak❤️..

beacka
6. mar 2021

@ttamia30 premena naj meno je Linda

sonnenshein
6. mar 2021

Ja som chcela slovenske, ale pouzitelne aj so zahranicnym priezviskom, neskomolitelne, a mam Danielu, a Dianu.

elizabet173
7. mar 2021

@ttamia30 take, ktore ked o pat rokov vyslovis, pride pol ihriska. Najma vyberaj podla priezviska

basska_b
7. mar 2021

Ja tejto ére mien hovorím Emma Ella Stella Nella 😀

basska_b
7. mar 2021

@priamia Mne sa tiež páči Linda. Možno budeme uvažovať. U nás hovorili jednej spolužiačke Linda Pinda... 🙈

zitulina
7. mar 2021

Ja mám Jasmínku a nás letia teraz Zoja,Zoi,Zéna,Zoé, Nina,Chloé.

05ada
7. mar 2021
Používateľ 05ada je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 05ada.

Magdalenka 💝

evaachesa
7. mar 2021

@0silvia0 Paja z Paulíny? To snáď nie 😵😅

evaachesa
7. mar 2021

Mne sa stále páči meno Jana, či je in, alebo nie 💁

0silvia0
7. mar 2021

@evaachesa presne tak, pomoooc🙈

martul
7. mar 2021

@ttamia30 našej susede sa včera narodila Marína, krásne meno

lubiss
7. mar 2021

kasli na to co leti daj to co ti volako zarezonuje... kedysi za mojho mladi bol hit zuzana a mala som v triede 4 zuzany :D strasne...cakam babo a od zaciatku vo mne rezonuje meno Diana...pritom sa mi nikdy nepacilo a nikdy by som si nepomyslela ze by som toto meno dala a ani neviem ci to bude dievca len proste ak bude asi to bude Diana :D

venusa85
7. mar 2021

My mame Dorotku, som za klasiku. Paci sa mi aj Juliana,

priamia
7. mar 2021

@basska_b božeeee 🤔 deti si vždy niečo vymyslia... Ale aj tak by som dala Lindu 🤭

0silvia0
7. mar 2021

@lubiss my sme boli 4 silvie🙄

basska23
7. mar 2021

Ja mam dcérku menom Lea.
Pôvodne sa mala volať Leontína ale skratili sme to.
Inak toto meno nebolo vôbec v mojom vybere .Moja mama chcela veľmi Leontínku a do poroduju ju volala Leuška a tak nejako sme si na to meno zvykli. Ináč ie meno si pre ňu ani neviem predstaviť.
Pôvodne som chcela Hanku.
Ak bude aj druhe dievčatko bude to Hanka 🙂

sandra811
7. mar 2021

Každá doba má svoje používané mená. Každá druhá starká je Mária, Anna, Emília, Ružena. Naši rodičia Peter, Pavol, Jozef, Ján, Zuzana, Alena. Ja som mala v triede dvoch Adamov, tri Veroniky, dvoch Martinov. Teraz sú to Ninky, Emmky, Nellky. Takže je to na každom aké meno dá svojmu dieťatku. A úprimne radšej by som sa volala Nina ako napríklad Hermína, len preto aby som sa nevolala ako polka ihriska 🤷🏼‍♀️

evitka
7. mar 2021

My máme Valentínu 😀

andy1789
7. mar 2021

@ttamia30 záleží na tom či sa vám viac páčia ,,slovenské’’ mená alebo nejaké anglické, americké a podobne. Ja by som tiež nevyberala mená čo letia, ale nejaké originálne s nejakým hlbším významom. Napríklad moji favoriti sú Claire, True, Bellamy, Millie, Avery, Nala. Ale to sú zahraničné mená, ktoré sa nemusia páčiť každému. Ako tu už niektorí vraveli, záleží aj na priezvisku.

akbara77
7. mar 2021

@ttamia30 nikdy by som nedala dieťaťu meni ,ktoré letí...už len z princípu....4 Ninky v triede a.5 Alexkovia....brrr