icon

Aké druhé meno?

6. mar 2023

Ahojte
Dlho sme sa nevedeli s mužom zhodnúť na tom, aké meno dáme dcérke.
Ja som za Kristínu a ani ma nehne🙈 on je za "čokoľvek len nie Kristína" 😃
Tak sme sa dohodli, že bude Kristína a bude mať i druhé meno, neskôr si sama vyberie, ktoré chce používať.
Aké druhé meno sa podľa vás hodí k menu Kristína?

Strana
z4
mirkovci6
9. mar 2023

Mne sa paci Kristina Maria alebo Kristina Hana, nasa je Amelia a krstne ma Bernata. Bezne maju ludia dve mena. Svagra vola rodna rodina prvym menom a jeho zena a s nou nasa rodina mu vravime druhym menom a vobec nam to nie je divne

mirkovci6
9. mar 2023

hups, *Bernadeta

ivanka33
9. mar 2023

@zuz987123 aj mňa napadlo hneď Anna Kristína.. pekne to znie ❤️

monickavardaiova
9. mar 2023

Ked už tak by som dala prve niečo krátke a druhe Kristina. Lebo Anna Kristina znie podľa mňa lepšie ako Kristina Anna..Kristina Izabela alebo Kristina Zuzana nie je bohvie čo. Kristina znie dosť tvrdo určite by som ďalšie meno dávala znejúce jemnejšie. Tak si hovorte s mužom mena spolu s tou Kristinou a možno bude niečo znieť dobre. Ak chceš vyslovene nápady tak Ela Mia Anna Lea

elenka.k
9. mar 2023

ahoj, už ste sa rozhodli? aké mená dáte? potom mi daj vedieť, som zvedavá ...

tilly24
9. mar 2023

tak moja dcera je Matilda- Anna, kazdy ju vola Matilda, len par kamaratok jej povie, Anicka, tiez mame v dedine dievcatko Sofia Zoe, celu zakladnu skolu ju volali Sofia, teraz n astrednej si hovori Zoe. No ku Kristine sa hodi nieco kratsie ako druhe meno, Ella, Nella..

misenka10
9. mar 2023

Tiež by som dve nedávala. A ak predsalen chcete dajte nejaké krátke ako Mia, Ema a pod. Ale hľadala by som kompromis nikdy ju nebudete volať oboma. My sme sa tiež nevedeli dohodnúť pri oboch. Synovi sme vybrali až keď sa narodil. Jednoducho mu to druhé nepasovalo.

iwuanka
9. mar 2023

Kristina Laskykvet. 😉

Strana
z4