Aké meno pre dievčatko?
Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.
Máme Violu a Malvínu 🥰 Obe sú v kalendári, nestretli sme sa doteraz ani s jedným menom v okolí. Staršia je veľmi spokojná s menom, mladšia ešte nevie rozprávať 😄
Paulinka😉
Margaréta
my máme Veroniku a páči sa mi aj Lujza
My máme Elišku a Simonku ❤️ ale páči sa mi aj Alžbetka a Elenka 😊
Ivana, to je môj top... Katarína, lukrecia - veľmi zaujímavé, Henrieta - tež super, len tá skratka "heňa" je strašná...
Stela a Soňa
mne aa pacia hlavne kratke mena ,nie dlhe a isto nie len kalendarove,z tych kalendarovych tam nieje toho vela na vyber.
Ale uz ked tak Johana,Lucia,Otilia,Milena,
Dominika,Karolina,Klara,Viktoria,Sara
Nelka je krásne meno, našu voláme Nelinka, Neli, Nelik.
Mám rada mena,ktoré majú rôzne obmeny a znejú pekne. Niekto povie,že je to veľmi časté meno no nám sa ešte nestalo žeby sa volalo rovnako.
Okrem toho som mala v úzkom výbere Lucia, Emma. Taktiež Stelka či Melania, Diana sa mi páčia.
Juliana a Daniela
💛 Terezka 💚 Klarka 💜 Alzbetka 🧡
Marína
Máme Líviu... voláme ju Livi, Livinka, Livuška🙂
My máme Líviu Annu, Patríciu a Julianu ❤️❤️❤️
Obyčajná Hanka 🤩
@anjelicek26 lauritu neries sa smejem ze druhy vecer som narazila na jej trapne komentare 🙈 aach dakto to ma proste za potreby... Za mna Kristinka, Natalka, Dorotka ❤️🥰
@luckadominika Aj my máme Dominiku, a pôvodne sme chceli Lenku 😆 aj Barbora je pekné.. Mne sa ešte páči Karolínka, Paulínka, Sabínka.. Aj Dorotka by bola ok 😊
Elenka, Karolinka, Viktorka, Antonka
Vybrali ste niečo?
My máme Miriam❤ nebudem pisať ďalšich xy mien ktore sa mi pačia,napisala som meno našej dcery, pre mňa topka
Monika alebo aj Anežka. Krátke mená, kalendárové a dnes už vzácne.
Ja som mala v najuzsom vybere Karin, Ingrid, Dagmar a Miriam... No mame chlapca 😉
Liana💜
My mame Michaelu (ale to sme vybrali hlavne preto, aby mala meniny na narodeniny mojho ocina, ako pozdrav do nebicka, ze vzdy bude s nami) a strasne sa mi paci Hanka, Barborka, Alzbetka a Tamarka
Moje sa volaju: Natália a Patrícia.......ale paci sa mi aj Viktória, Terézia
My mame doma Alessu🥰

My máme Nicol, Vivien, Sandra..