icon

Aké meno pre dievčatko?

6. júl 2022

Ahojte dievčatá, aké meno sa vám páči pre dievčatko? Nech je to normálne z nášho kalendára, žiadne zahraničné a také čo nepočuť na každom kroku.

nicci254
7. júl 2022

Mame Leonu a nedavno sa nam narodila Hana a Nina

gabrielka450
7. júl 2022

Gabriela, Gabika

sz1234
7. júl 2022

Anička 🙂 Simonka

nell77
7. júl 2022

Ja som Kornélia ,ale volaju ma vsetci Nelka 😉

salonka77
7. júl 2022

@martaturi Super, má dobrý vkus 😁

adulienka11
7. júl 2022

My mame Michaelu Nelu a Rebeku

tetaandulkova
7. júl 2022

Ema, Nina, Ela, Hana

vivien10
Autor odpoveď zmazal
paulita
7. júl 2022

Paula, Laura a Veronika - tieto máme doma my 🙂

sinnovea1
7. júl 2022

My máme dievčatká Anabelku a Kiaru, chlapca Dominika. Spolu sa mi tie mená veľmi páčia😊Minule som na ihrisku počula meno Evelínka a to mi tiež znelo krásne, aj som ho mala vo výbere😉No muž ho nechcel kvôli tej známej Evelyn 🙈😅

summer23456
7. júl 2022

Ja mám Klaudiu, Klaudinka, Klaudika, Klaudi, Klaudušik

pokojvdusi9
7. júl 2022

My mame Žofiu,Alžbetku,Linda,Nina,

idomi
7. júl 2022

Alica

aduso01
Autor odpoveď zmazal
aduso01
7. júl 2022

Olívia, Emma, Ella

ywuskaa
7. júl 2022

@alexka89 my máme Violku. Meno vyberal muž so synmi a najprv som bola proti, no dnes si pre ňu krajšie meno ani neviem predstaviť ☺️

menasuobsadene
7. júl 2022

Moja sa vola Aida a trafila som presne, je to jednoducho Aida 🙂

tintinka009
7. júl 2022

Presne tento problém som mala aj ja 😁🤏 keď som ešte nebola tehotná tak som si hovorila, že ja už mám meno pre dievčatko ale keď som otehotnela a potom ze bude to dievčatko tak som začala silno rozmýšľať aké meno jej dám 🙈 bolo to moc moc náročné presne viem čím si prechádzaš 🥰 čil sa mi strašne páči Miriam alebo Nina ❤️ ale ktovie kým bude druhé tak zasa nejaké iné mi príde na rozum 😁

anjelik44
7. júl 2022

My máme Nelku , oficialne Nela , nemenila by som nema kazde dieta toto meno vtedy som ani nerozmyslala nad inym menom, teraz sa mi paci Liliana a Lenka 🙂

zemko99
7. júl 2022

Mne sa kedysi veľmi páčili mená Nikola, Natália, Sára...ale teraz sa mi strasne páči meno Paulínka ❤️

alexka89
7. júl 2022

@sinnovea1 my máme tiež dominika

alexka89
7. júl 2022

@ywuskaa a ako to meno vybrali....z kalendára či z filmu či máte niekoho v rodine?

suzanna1112
7. júl 2022

My mame Oliviu a Ameliu, velmi podobne mena, ale obidve sa nam velmi pacili, nakoniec nasich dievcatam super pasuju, Oliviu volame aj Olivka, Olivijka, kedze muz je z Polska, volame ju aj Oliwka 🙂
Tiez sa mi pacila Alicka, muzovi Valentina

popoluskaxy
7. júl 2022

@ywuskaa aj my máme Violu🥰 a Malvínu 🥰

ambamamba
7. júl 2022

Ja mam Amaliu a Saru. Z kalendara som este zvazovala mena Malvina, Valentina, Valeria a Rebeka.

autor
7. júl 2022

Toľko krásnych mien čo tu čítam 🙏❤️. Presne som si aj ja myslela ešte pred otehotnenim, ze určite budem vedieť ako by sa moje dievčatko volalo. No kdrazu je to neskutočná dilema. Zosúladiť meniny s narodeninami, aby nebolo časté, aby sa páčilo aj partnerovi atď. Normálne je to veda😁. Mne sa dlhodobo páči Nelka, ale partnerovi moc nie. Ale zhodli sme sa celkom obaja na Klárke. Ešte sa mi začalo veľmi páčiť Alžbetka, ale nepáči sa mi, keď ju potom volajú Betka. Tak je pekné aj varianta Elizabeth, ale to zas nie je v kalendári. Ešte som aj veriaca a chcela som, aby sa meno spájalo s niekým svätým. No som sama zvedavá, či ostaneme pri tej Klárke. Kedysi sa mi to strašne nepáčilo, prislo mi to strasne zlozite meno, ale čím viac si to opakujem a predstavujem malé dievčatko, tak sa mi to páči 😊

autor
7. júl 2022

Ešte som chcela Tamarku, ale o tej partner nechce ani počuť. Je to ťažké vyberať, keď sa musime zosúladiť😁. A zasa nechcem byť taká, že si presadim len to svoje meno. Pre chlapčeka sme sa zhodli hneď a bez problémov. No vybrať naozaj jedno naj dievčenské meno sa nám nejak nedarí 🤭😆

autor
7. júl 2022

@tintinka009 uplne akoby si mi písala z duše 😁

edulkobaby
7. júl 2022

Ja mam Lubicu, a este nikde od jej narodenia som sa s tymto menom nestretla. Iba u dospelych, ziadne dieta do 18 rokov s takym menom nepoznam. A pritom take obycajne slovenske, meniny 17. marec. Volame ju Lubka, Lubi, Lubinka, Lubi-bubi, Lubinecka...

ywuskaa
7. júl 2022

@alexka89 v rodine vôbec nikoho. Manžel s tým jedného dňa prišiel a chalani hneď že aké super meno 🙂