Aké meno pre sestričku k Natálii?
Ahojte baby..doma máme Natálka a na ceste ďalšie dievčatko tak by sme chceli nejaké meno ktoré by sa hodilo k menu Natália.
Mňa napadá Olívia, Izabela ale nejako sa snimi neviem stotožniť..vaše nápady?
Ďakujem
Mne sa hodí akékoľvek slovenské meno.
@anonym_autor susedovci maju Bianku, Amalku a Natalku
Mne by sa hodilo aj Lucia
Nelka alebo Lenka
Pre mna Kristina
Ja mám Natálku a Mišku 😉
a musi byt nieco podobné, s rovnakou koncovkou? ja som dala detom mena bez toho, aby som uvazovala ko budu zniet spolu a ci sa k sebe mena hodia... aj tak to nikto neriesi a deti su v iných kolektivoch, inde budu studoavt, atd.... ja by som dala take meno, ake sa tebe paci a s akým si stotožnená.
Mz mame v rodine Natalku a Beatku
Linda
Nina
Ja som nikola a sestra natalia… a ked sme spolu je to mile ze niky a naty😊😊
Vybrala si krásne mená 🙂 páčia sa mi, len sa rozhodnúť ktoré...
Znama ma styri dievcatka a vyberali mena podla koncoviek, ale tak aby bolo kazde ine. A tak maju : Lucia, Kristina, Ela, Veronika 😀
Znama ma styri dievcatka a vyberali mena podla koncoviek, ale tak aby bolo kazde ine. A tak maju : Lucia, Kristina, Ela, Veronika 😀
@danka808 podla akých koncoviek, ak sa môžem spýtať? Pretože ja tam žiadnu spojitosť nevidím, iba A na konci, ale to ma každé slovenské ženské meno.
znama mala Betku, Kvetku a Margaretku 🙂
Daniela
@anonym_autor amelia
@anonym_autor Olivia.
Gréta
@anonym_autor Júlia, Nikola
Segra ma Natália, Adrianu a Moniku...výber je na vás...co sa vam paci a ani sa to nemusí hodiť k sebe
Bože čo je toto za nový trend "aby sa meno hodilo" 🙏 to už fakt ľudia nedavajú aké sa im páčia ale ktoré "sa hodia"? 🤦♀️
Karolína
My sme k Natálii chceli Matildu, ale chlap nakoniec uznal, že synovi sa nehodí 😉
Karolína
Máme Natáliu ak ešte budeme mať druhé dieťa a bude dievčatko tak určite bude Olívia.
@anonym_autor michaela

Amália/ Amálka ....