Ako sa volali vaše starké a prastarké?
Ako sa volali vaše starké, prastarké? Vyberáme meno pre dcérku, čosi už máme,ale ešte by som chcela trochu pošpekulovať. Viac sa mi páčia mená , ktoré sa dávali dávnejšie staršej generácii, tak by som sa rada inšpirovala.
Babky Antónia a Bernardína, pravou viem len jednu - Barbora (moja staršia dcéra sa tak volá)
Prababku
Anna, Anna, Anna, Anna, mama Anna a ja bohuzial tiez😅
Aurelia,
@annaksz 🤣
prečo bohiźial? to je pekné meno
Moje: 2xAnna,2xMária, Zuzana,Alžbeta....manželova babka sa volala Melánia a tak sa volá aj naša dcéra❤️
Žofia a Anna
Helena a Katarína
Mária, Eva, Anna, Pelágia
Alžbeta a Mária
Babky Margita a Mária a prababky Helena a Júlia
Eva Mária Júlia
Irena, Filomena, Anastázia, Anna, Štefánia
Alžbeta, Júlia
Monika, Terézia, Mária, Eufrozina
Hana, 2x Magdalena, Jozefina,
Mária, Anna, Alžbeta, Anastázia ďalšie dve neviem, nikdy som ich nestretla
Mária, Anna, Zuzana
Este som si teda spomenula na niektore dalsie starsie zenske pribuzne, keby nahodou medzi nimi bolo nieco, co ta zaujme 🙂 Olga, Viera, Margareta, Edita, Helena, Katarina, Eva, Albina a co sa mi velmi pacilo, ked som bola dievcatko, tak bola Alma (mala bosniansky povod).
Mária prababka to neviem
Babky Božena a Oľga, prababky Katarína, Petra, Rozália a jedna neznáma.
Kristína, Terézia,Sidonia a Františka
Babky zuzana a margita a prababky netusim. Z maminej strany ale odhadujem, ze jedna bude urcite zuzana, dedova mama neviem ako sa volala (kedysi som to zistovala). Z ocovej.strany si mena tiez nepamatam... Ale tak nejako u oca margita, juraj sa dedilo a z maminej strany zuzana a jan...
Moja praprababka Elena. Moja prababka Elena. Moja starká Elena,moja mamina Elena. Ja - Elena. A moja dcéra - Elena - naša krásna Eli 🤭 👍
Marta a Andĕla 🙂
Agáta, Ľudmila
Hedviga, Barbora, Agnesa, Eva

babky Anna a Viera, prababky Anna, Berta, Katarina a ? , jedna praprababka bola Judita