icon

Aký máte názor na meno Ján Noel?

20. nov 2024

Aký máte názor na meno že Ján Noel ? + priezvisko, ktoré sa ku to mu hodí.
Je to úprimne zle nakombinovanie? 😅 neurazim sa kľudne píšte názory ..
len môj partner chce, aby sa dieťa volalo po ňom a nechce vôbec kompromis .. jedine takýto kompromis podľa mňa prijme .. on je totiž Ján. ( majú to ako rodinnú tradíciu aj jeho otec aj jeho dedo a tak ďalej sa tak volajú. ) ale mne to mebo proste nesedí, neviem prečo 😅

kiki68
20. nov 2024

Za mna oki, pekne kombi, to druhe bude iba ofiko v podstate v dokladoch. Tym druhym vacsinou dieta nikto nevola. Nas ma tiez ofiko dve mena, zijeme v Rakusku. Ale ma to iba v dokladoch, ofiko zaznamoch a pod

nika1971
20. nov 2024

Hans, Janos, John, Jean, Juan

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
veselo_neveselo
20. nov 2024

Tak ked je rodinna tradicia, asi by som privolila. A tebe sa paci Noel? Ak mate zahr priezvisko, neskusis Jan Noel, kratke? To bude zniet lepsie.
Nakoniec aj tak ho nik nebude volat Ján.
Modernejsie by bolo ian.

nika1971
20. nov 2024

Ja by som meno, ktore sa mi nepaci nedala...je to aj tvoje dieta...to ze oni maju tradiciu je jedna vec...a co ak by si aj ty chcela dat meno po tvojom otcovi? dajte meno, ktore v rodine nie je a zhodnete sa na nom obaja...preco by dieta malo dedit meno? ved je to original...nech ma svoje meno

zmrzlinka2021
20. nov 2024

Autorka a otec je manželom, či len priateľom?

lonely66
Odpoveď bola odstránená
ivik4
20. nov 2024

Meno Jan je pre mna najviac ,,najskaredsie" a v tejto kombinacii to ozaj nieje dobre aj keby sa mi paci

martinka13
20. nov 2024

Úprimne, veľmi zle nakombinovane. Noel sa mi veľmi páči, ale určite nie v kombinácii s menom Ján

selest
20. nov 2024

Uprimne neviem ake priezvisko sa k tomu hodi ale samotna kombinacia mien Jan a Noel mne evokuje nieco ako Kevin Armando Lakatos..

autor
20. nov 2024

@lonely66 práveže meno Noel ma svoj význam. meno Noel pochádza z francúzštiny a je odvodené zo spojenia "Dies Natalis", čo v preklade znamená "Božie narodenie". A nie nemá ho každý ale bude ho mať každý. Skoro.

sisaka
20. nov 2024

Však ku Noel najlepšie francuzska verzia Jána Jean.
Takže Jean Noel.
Dieťa sa má narodiť na Vianoce?

0silvia0
20. nov 2024

Ja zas poznam Jánov ako sikovnych a uspesnych muzov, ziadni tutkovia.

autor
20. nov 2024

@0silvia0 môj muž je taký.

sisaka
20. nov 2024

@lonely66 drvivá väčšina ľudí používa len jedno meno, najčastejšie to prvé, druhé často len v prípadoch, že sa nevie stotožniť s tým prvým. V podstate druhé meno je okrem oficiálnych dokladov úplne irelevantné.

miracle25
20. nov 2024

Tak mne určite to Noel pasuje viac než nejaký Michael, Samuel alebo iný svätý🤣 u nas sa v obci nedavno narodil Janko a všetci sme boli odvarený z toho mena že na túto dobu to nik nečakal, ale každe meno je pekné, keď sa pekne volá, poznám jedno dieťa ktoré sa volá Ján Neil a toto mi už zasa k sebe nejde predsa len to Noel znie lepšie než Neil ale záleži aj na priezvisku či to k tomu ide. Keď si ho od mala naučiš že je to Noelko tak všetci ho tak budú volať, aj v škôlke sa sam predstaví ako Noelko... aj deti v škôlke a škole si zvyknu že má 2 mená a budú ho volať tak ako sa im predstaví.

sisaka
20. nov 2024

@miracle25 Noelko? Len to nie! Až ma striaslo

autor
20. nov 2024

@miracle25 veď práve 😂

miracle25
20. nov 2024

@selest tak toto meno ma odvarilo 🤣 ja som počula zas o rodinke Gurovcov a dieťa majú Kena 🙂 Ken Gura...takto si vystreliť zo svojho decka 🤣

blaazi
20. nov 2024

Mne sa velmi paci nemecka verzia Johan alebo Johannes alebo latinska verzia (myslim, ze sa pise) Joannes. S tym.by manzel nebol ok?

miracle25
20. nov 2024

@sisaka každe male decko volavaju zdrobneninou predsa až pokým sa z neho nestane smradľavy pubertiak

jaond19
20. nov 2024

Ján Noel je riadna divočina priznam sa. U mna totozne ako keby ste to spojili do jednoho ako Janel/Januel/Noeljan :D

miracle25
20. nov 2024

@blaazi tiež v našej rodine je generačne meno Ján a presne takto sa to aj rozlišuje, ale veľký Jano v našom prípade je ten mladší lebo rád papá 🤣

eternity24
20. nov 2024

Autorka, dve mena sú oblb. Aj tak sa pouziva iba to prvé. Takže bud presvedčíš muža na Noel, alebo sa zmieriš s Jánom. Naco by si dávala synovi meno Ján Noel, keď Noel, tvoj favorit sa používať nebude, akurát keď budeš vypisovat nejaké formality.

autor
20. nov 2024

Tak sa s tým menom Já zmierim no 🤣🥲

miracle25
20. nov 2024

Pripadne by som sa asi tiež zmierila s menom Ján a to ďalšie už by som si pomenovala já a muž by musel súhlasiť aj keby sa to ďalšie malo volať Pamela alebo Ibrahim

eternity24
20. nov 2024

@autorka 😀 si rozumná žena

autor
20. nov 2024

Myslela som si, že keď uvidí ten pôrod, tak povolí 🙂🤣🤣🤣 ale ak nie, tak sa s tým budem musieť zmieriť .. vyššie som čítala otázku , či to je priateľ alebo manžel, za mňa je ti úplne jedno, keďže budeme mať spolu väčší “úväzok” a to dieťa. Ale už ma požiadal o ruku. Ešte pred tehotenstvom. A svadbu ešte neplánujeme. 🙂

hedviga2
20. nov 2024

Mne sa Janko v dnešnej dobe páči. Je krátke, slovenské a jedinečné. Veľmi sa mi páči keď sa mu vraví Janík. Noelkov je už podľa mňa dosť. Nepáči sa mi.

miracle25
20. nov 2024

Inak keď už tu mam osobu ktorá je v rovnakej situacii ako já :D otcovstvo sa potvrdzuje u teba na matrike alebo u toho muža či to je jedno? Neriešili ste to už? Alebo pripadne neviete mi baby poradiť?