Astrid, Ester, Stela, Vanesa, Gréta, Marína alebo Nikola
Astrid, Ester, Stela, Vanesa, Gréta, Marína a Nikola
Ktoré by ste dali
My sme chceli Gretku, ale tak mame Bruna 😅 Je to velmi pekne meno, neda sa velmi zhovadit... ale to mas na zozname skor vsetky take, dobry vyber.
Ester alebo Marína
Tiež som za Grétku, mala som v užšom výbere ale manžel o tom nechcel ani počuť
Ja som chcela Stelu, neprešla mi … ale páči sa mi aj Gretka ☺️
@anonym_autor Stela,alebo Marina,ak to už má byť z tohto zoznamu
Z týchto sa mi páči Ester, Vanesa a Nikola...keby som mala vybrať jedno, tak Ester. Krásne meno
@anonym_autor ak máte univerzálne priezvisko, tak Greta alebo Ester, ak slovenské, tak Marína 🙂
Stela
Vylucila by som Astrid, Vanesu a Nikolu. Ostatne su fajn.
astrid nie je značka kozmetiky? 😀
Ja mám Stelu , takze je to jasné 😀
Ester je síce fajn meno, ale vezmi si ako ju môžu volať v škole/škôlke, my sme mali jednu Ester v škole a volali ju Esťa, to nechceš 😏😀🤔
Gréta alebo Stela. Ostatné sa mi nepáčia, alebo mám nepríjemnú asociáciu.
Stela
Stella, ale s 2 "s"
Znamená to hviezda.
Ja mam pre dceru v zozname Stela/Stella 😌
@miselka257 Je. A Astrid Lindgrenova je svedska spisovatelka, co napisala Pippi dlhu pancuchu 🙂
@anonym_autor Ak mate rydzo slovenske priezvisko, vybrala by som Marinu. Ak take neutralne, vybrala by som Stella.
@miselka257 Je. A Astrid Lindgrenova je svedska spisovatelka, co napisala Pippi dlhu pancuchu 🙂
@anonym_79058e Je to škandinávske meno, tam sa hodí, ale tu neviem 😀 vezmi si, že sa bude volať astrid a priezvisko gazdová alebo neviem stoličková (lepšie mi nenapadlo)😀 to mi neide dokopy 😂 ale každému sa páči niečo iné, takže ak chcú dať toto meno, nech dajú 😁
@anonym_79058e Je to škandinávske meno, tam sa hodí, ale tu neviem 😀 vezmi si, že sa bude volať astrid a priezvisko gazdová alebo neviem stoličková (lepšie mi nenapadlo)😀 to mi neide dokopy 😂 ale každému sa páči niečo iné, takže ak chcú dať toto meno, nech dajú 😁
@miselka257 Tak dnes sa mnohi pri vybere mena uz nepozeraju na to ci sa hodi k priezvisku, proste paci sa im to meno a daju ho. Ja by som ho tiez nevybrala.
@miselka257 Tak dnes sa mnohi pri vybere mena uz nepozeraju na to ci sa hodi k priezvisku, proste paci sa im to meno a daju ho. Ja by som ho tiez nevybrala.
@anonym_79058e videla som super video na instagrame, kde jedna kočka riešila mená, aké sú super tie "novodobé" také zahraničné a tak, ale nehodia sa k priezvisku ani tak ani tak 😀 trochu to bolo na zasmiatie, ale aj na zamyslenie 😀
Ani jedno,za mňa Veronika,Helenka,Alžbetka.
@miselka257 a Stella je pivo v ČR
@miselka257 a Stella je pivo v ČR
@anonym_2bdd2d stella artois 😂 anoooo 😀 či ako sa to píše 😀 počkať, to je české? 😀
@anonym_2bdd2d stella artois 😂 anoooo 😀 či ako sa to píše 😀 počkať, to je české? 😀
@miselka257 presne 😄😄 keď som tam ešte žila, bolo to moje obľúbené pivko 😄 neviem, či je presne české, ale stretla som sa s ním práve tam 😄
@anonym_2bdd2d aj v egypte majú. 😂
@anonym_2bdd2d aj v egypte majú. 😂
@miselka257 normálne som dostala chuť na jedno vychladené 🤭
@miselka257 normálne som dostala chuť na jedno vychladené 🤭
@anonym_2bdd2d 😂 ani nevrav 🤤 čapované som nemala ani nepamätám 😀
Stela
@anonym_autor

@anonym_autor ja ani jedno, keby som musela tak Marina