Dali by ste v tomto prípade synovi meno Filip?
Ahojte. Mam taku otazocku. Budem rada za kazdy nazor.
Dali by ste synovi meno Filip, v pripade, ze priezvisko zacina na P? Mne pride, ze tym, ze sa meno konci na „p” a priezvisko zacina na „P” tiez, bude sa to tazko vyslovovat. Ale vraj to nemam riesit, ze je to blbost… tak ma zaujimaju aj ine nazory… dakujem.
Ja som zas dala synovi meno Matiáš a nie Matias práve preto, že priezvisko je na Š
Daj take meno ake sa ti paci aj ja mam Filipka 🙂
Ak je u vas to meno top, urcite dajte, aby ste potom nelutovali, my sme urobili rovnako a nie je absolutne ziaden problem...Viliam M....dokonca my sme na toto meno nemali vobec pozitivne reakcie okolia a aj tak sme dali..😀
Mala som kamaráta Filipa s priezviskom na P. A pohoda
Dala, môj syn je Matúš Š..
My máme Filipa a priezvisko je na P, nič to nevadí, aj syn sa to pekne naučil hovoriť.
Daj také meno, ktoré vycítiš na prvú. Otec dáva priezvisko a matka meno. Môj syn je tiež Filip, prišlo to z ničoho nič a nikto ma nevedel presvedčiť o nejakom inom mene, intuícia, proste som to vedela. napíšu ti sem 100 komentov a dajú Ti 100 názorov, daj si s tým na chvíľu pauzu a ver že to meno sa aj samo prihlási nech bude akékoľvek 🙂
Mám syna Filipa a priezvisko na P. Je to úplne ok
Filip Daniel P. ?
Ano, neries to, je to blbost
Poznam jedneho Filipa, ktoremu priezvisko zacina na P a doteraz mi ani nenapadlo, ze by sa to meno zle vyslovovalo....
Toto by mi v živote nenapadlo riešiť a keď sa nad tým zamyslím teraz, môj starší syn je Marek K... A nikdy nebol problém. Určite by som nemenila meno, ktoré sa mi páči, kvôli nejakým teóriám o zlej výslovnosti 🙈
Ale zas uprimne , poznam jedneho, co sa vola Oliver R. a veru neraz mi napadlo, ze je to tazsie na vyslovnost, obzvlast ak by mal niekto troska problem s pismenkom "r"

Za mňa úplne v pohode