icon

Dali by ste v tomto prípade synovi meno Filip?

3. júl 2023

Ahojte. Mam taku otazocku. Budem rada za kazdy nazor.
Dali by ste synovi meno Filip, v pripade, ze priezvisko zacina na P? Mne pride, ze tym, ze sa meno konci na „p” a priezvisko zacina na „P” tiez, bude sa to tazko vyslovovat. Ale vraj to nemam riesit, ze je to blbost… tak ma zaujimaju aj ine nazory… dakujem.

Strana
z3
mtn112233
5. júl 2023

Za mňa úplne v pohode

marfikchov
5. júl 2023

Ja som zas dala synovi meno Matiáš a nie Matias práve preto, že priezvisko je na Š

mijo53
5. júl 2023

@janinah to nie je to isté, vo Vašom prípade ide slabika po slabike, lepšie povedané po samohláske spoluhláska, u autorky ide spoluhláska p po spoluhláske p.

lienka2407
5. júl 2023

Daj take meno ake sa ti paci aj ja mam Filipka 🙂

katarinka79
5. júl 2023

Ak je u vas to meno top, urcite dajte, aby ste potom nelutovali, my sme urobili rovnako a nie je absolutne ziaden problem...Viliam M....dokonca my sme na toto meno nemali vobec pozitivne reakcie okolia a aj tak sme dali..😀

fazulka21
5. júl 2023

Mala som kamaráta Filipa s priezviskom na P. A pohoda

vierka1603
5. júl 2023

Dala, môj syn je Matúš Š..

ivana.natasha
5. júl 2023

My máme Filipa a priezvisko je na P, nič to nevadí, aj syn sa to pekne naučil hovoriť.

pkgirl30
5. júl 2023

Daj také meno, ktoré vycítiš na prvú. Otec dáva priezvisko a matka meno. Môj syn je tiež Filip, prišlo to z ničoho nič a nikto ma nevedel presvedčiť o nejakom inom mene, intuícia, proste som to vedela. napíšu ti sem 100 komentov a dajú Ti 100 názorov, daj si s tým na chvíľu pauzu a ver že to meno sa aj samo prihlási nech bude akékoľvek 🙂

jamesinka
5. júl 2023

Mám syna Filipa a priezvisko na P. Je to úplne ok

feb13
5. júl 2023

Filip Daniel P. ?

mimi3008
6. júl 2023

Ano, neries to, je to blbost

tamvtme
6. júl 2023

Poznam jedneho Filipa, ktoremu priezvisko zacina na P a doteraz mi ani nenapadlo, ze by sa to meno zle vyslovovalo....

fauko
Odpoveď bola odstránená
fixinka
6. júl 2023

Toto by mi v živote nenapadlo riešiť a keď sa nad tým zamyslím teraz, môj starší syn je Marek K... A nikdy nebol problém. Určite by som nemenila meno, ktoré sa mi páči, kvôli nejakým teóriám o zlej výslovnosti 🙈

tamvtme
7. júl 2023

Ale zas uprimne , poznam jedneho, co sa vola Oliver R. a veru neraz mi napadlo, ze je to tazsie na vyslovnost, obzvlast ak by mal niekto troska problem s pismenkom "r"

Strana
z3