Dáte dieťaťu meno Leonard alebo Arthel?
Mám zahraničné priezvisko,dali by ste alebo iné zahraničné meno? Ešte Rozmýšľame nad muzovym Arthel
Mne sa páči, za mňa také univerzálne, že aj na Slovensku, aj v zahraničí 🙂
Budete žiť prevažne tu? Tak potom Arthel nie, skôr Artur
Leonard mi nepríde zahraničné, už je to taka klasika. Nedala by soma ani Leonard ani arthel
Dala by som Leonard. Vo svete je to zname meno a dobre sa vyslovuje. Minimalne skratku Leo urcite poznaju a vedia vyslovit.
Leonard je moje top meno pre chlapca. Dá sa mu hovoriť Leo=Leuško, Leon=Leonko. Ja sama sa viac prikláňam k prezývke Leon
Leonard veľmi pekné meno také že nie celkom obyčajné ale ani nie nejaké vystredné a fakt veľmi pekné
Urcite ano, super meno
Leonard je pekne a netuctove 🍀
Z tychto dvoch Artur😁
Leonard je pekne tu aj v zahranici. Hlavne aby sa vam pacilo 🙂
Ked sa volas Hofstadter tak ok 😄
Ďakujem vám 🙂
Leonarda ma kamaratka, ku madarskemu priezvisku. Celkom to ladi.
Dala, pekné meno
Leonard je lepšie👍,alebo talianska verzia Leonardo😏
Dcéra má spolužiakov v MŠ, jeden je Leonard, toho volajú Leo, a druhý je Leo a toho volajú Lejuško, lebo on si to tak želá, a s tým J 😂
Inak podľa mňa pekné meno, ja by som dala v tvare Leonard <3 z Lejuško ma uši bolia 🫣
Krásne meno podĺa Leonarda da Vinciho, ale celé meno sa mi páči viac ako skrátená verzia
spoluhlasky n, r, d vytvarajú taku zaujímavú kombináciu na posluch
Leonard je super 😍
Leonard je pekne, ale aj tak ho budú volať Leo
@stanulienkat Artur tam nie je , neviem či ste chceli byť vtipna
Ďakujem pekne všetkým pomohli ste nám jednoznačne vybrať🙂
z
sranda, že v ružinovskej nemocnici prve bábàtko tohto roku je Leon..aj to ujde celkom
Leonard je krasne meno😊teraz už aj na Slovensku dosť rozšírené
My máme práve jedného Leonarda 3900g a 52cm a moja mama ho začala volať Levik, to si s ňou ešte musím vydiskutovať. V manželovej rodine sa meno nestretlo s pochopením vôbec, si mysleli že si robíme srandu. Že syn sa má volať automaticky po otcovi, asi z višne padli

Kamoška, slovenka so slovenským menom má syna Leonarda. Normálka