icon

Dievčenské meno, v ktorom je Š

sayori
25. júl 2020

Ahojte, mamičky pomôžte hľadám nejaké pekné dievčenské meno v ktorom bude pismeno Š alebo sa bude čítať ako Š. (Charlotte, Eliška....)Alebo meno ktoré neviete povedať škaredo ale nie typu Veronika, Monika niečo originálnejšie. Ďakujem

Strana
z3
bublinkai
26. júl 2020

Chanel - Ženy s menom Chanel často trávia čas osamote, pretože to im dáva čas premýšľať nad filozofickými, náboženskými a duchovnými myšlienkami a nájsť "skutočnú pravdu". Sú múdre, ale často vyžarujú tajomstvo, ako keby sa napojili na niečo, čomu my ostatní nerozumieme. Milujú byť vonku a v prírode. Neustále sa snažia pochopiť ľudskú povahu, naše miesto vo vesmíre, a tajomstvo života všeobecne. To z nich robí dosť umelecké a poetické, ale sú tiež nadšenými pozorovateľkami s vysokým intelektom a sú charitatívne a starostlivé. ❤

millky
26. júl 2020

@bublinkai ale keď nejaký spolužiaci prídu na to, že Chanel znamená kanál.... Tak tým Šanelke veľmi ublížia

nikiki29
26. júl 2020

@sayori mne sa páči Šarlota 😊

gabulienka623
26. júl 2020

@majulino áno? To som ani netušila, že aj sláva je. Moja je tiež krstena Slávka, ale teda keď neposlucha voláme ju sláva alebo Slavomíra 🙂)

brna1989
26. júl 2020

@gabulienka623 áno,aj moja krsna je sláva krstena

ivinkapink
26. júl 2020

my mame Lydušku /Lydia/...take meno dnes uz vela deti nedostava..

mirka438
27. júl 2020

My mame Sašu. (nie Alexandra)

stanka0608
23. okt 2023

@ukulela len to nie.🙆‍♀️🙆‍♀️

stanka0608
23. okt 2023

@vevesh prepáč, ale jedno horšie ako druhé 😊😊

matapo
26. okt 2023

...jednoznačne Sarlota