Eliška, Timea, Ela alebo Liana
Prosim, potrebujem mozno iny pohlad na tieto mena. Rozhodujem sa medzi menami:
Eliška
Timea
Ela
Liana
Najviac sa mi páči Eliška
Mne sa páči iba Ela.
Ja neznášam meno Eliška ...asi mi vadí ten čechizmus či čo🤷
Eliška a Liana
My màme Timeu
Vsetky mena co pises su v mojom okrubu 30km akokeby ine mena neboli.Za mna ani jedno.
Za mňa z uvedených je Ela top
Lianka poznám len 1
Ok
Ok
Ok
Ne az tak ok ale ne tragicke
Neznasam meno Eliška a Timea sa mi nepaci. Tie 2 dalsie tiez onicom .
To je tazko sa pytat cudzich ked kazdemu sa paci nieco ine
Eliška
Timea
Pozri si význam mien a či sa meno a priezvisko k sebe hodia.
Všetky sú pekné
Za mňa z týchto jedine Ela. Meno Timea mi pokazili jeho nositelky. V Elišake aj ja počujem čechizmus + to je zdrobnelina v základnom tvare, čo sa mi nepáči pri dospelej žene. A Liana sa mi samozrejme spája s lianou z Tarzana 😫😅
mne sa paci Liana
Meno Liana je otras, veď to je popínavá rastlina. Niečo podobné aj Sára, čo mi hneď evokuje časť čižmy. Takže z tvojho výberu sa mi najviac pozdáva Timea, lebo Eli a Elišiek je už veľmi veľa.
Mne sa paci meno Eliska pre dieta, ale nie pre 48 rocnu matronu. Ak das meno Ela, mozes ju v detstve volat Eliska, ak sa Ti to paci.
Ela je ok, neurazi, mam ziacku Lianu, volaju ju Lili,to je tiez ok.
Eliška is the new Ema 😉 pekne, aké v súčasnosti je to z tých otrepanych mien... Z vymenovaných by som neváhala a vyberala Timeu 😊
Vybrala by som si Ela
Za mna Timea...Elisiek je uz okolo koopec. Z takych inych mien sa mi pacila velmi Noemi.
Moja vnučka je Eliška,voláme ju Elinka,Elka,Eliška keďa neposlúcha tak Eliša.Má 11rokov,vtedy to ešte nebolo také populárne,teraz je ich kopa.
Ela ❤️
Ela
ja aj mamina sme Elišky 🙂 nie sme matróny 🙂 Iba toto meno sa mi z ponúknutých páči
Mali sme úplne rovnaký užší výber😂 a máme Ellu
Timea
Eliška
Liana
Mne sa paci aj Tiana 😊

Na 90% stretavam na ihriskach, Elu, Eli, Lili, Lia, Lea, Hanku 😁, za mna inak uplne v pohode mena, ale teraz su naozaj velmi popularne. Takze za mna ktorekolvek z vyssie uvedenych.