Kombinácia mien pre dvojičky
Aka kombinacia sa viac pozdava vam, zaujima ma aj cisto nestranny nazor. Lilien a Vivien alebo Karolina a Paulina?
Mne sa viac páči Karolína a Paulína...My sme mali vybratú kombináciu Nina a Nataša. Nakoniec máme chalanov.
Lilien a vivien su uz také tuctove mena, že o 6 rokov v škole, keď ich učiteľka vyvola, zdvihne sa ďalších 10 dievcatiek. To nie je hejt, ale fakt, že momentálne tieto mená strašne letia. Mne by to vadilo. Rodicia si myslia, že volia neviem aké originálne meno, ale opak je pravdou.
Lilien a Vivien je strasne podobne. Mne osobne sa to nepaci. A to druhe sa mi paci len Karolina k tomu by som ja dala napr Laura.
@aurorastone Ani sa nemusia,ale môžu ísť napríklad študovať alebo pracovať alebo úplne odídu žiť do zahraničia,je to všetko relatívne.
Lilien ani keby ma mučili 🤦♀️
@jaja20 1nepriznala... Práveže z blízkej rodiny sa párkrát stalo ze ma oslovili Hanka... Medzi cudzími nikdy.. Ale kto je jednoduchší tak nepochopi... Tak ako si nepochopila ty.
@anickaaa6aaa Tak to si láskavo od teba vyprosím,aby si ma urážala. Keď nevieš zniesť v diskusii iný názor, tak sa jej radšej nezúčastňuj.
@jaja20 no neznesies iny nazor skôr ty. A mysli si co chceš.
@anickaaa6aaa Ja na rozdiel od teba nikoho neurážam. To je rozdiel medzi naším intelektom.
Nemám dvojičky ale baby moje sa volajú karolína a Paulína. Super to k sebe pasuje. Najskôr sme. Rozmýšľali karolínka a Kristínka. Ale vyhrala paulinka.
@luna379 ďakujem za typ na super prezývku (tvoj nick) veľmi dobre to znie. Dcérke hovoríme paulinka, pauli. Ale chcelo by to ešte niečo také len naše, ako jej nik iný nepovie.
No neviem ci by sa mi pacilo, ak by som sa volala Lilien/Vivien a mala 40+ 🙂 Tatiana + Anna, Simona + Nina, Zuzana + Barbora, Hana + Michaela, takto.
Myslím ze by sme si v tomto rozumeli😂
Karolína a Paulína 🙂
Mne sa z tych dvoch páči viac tiez ta druha možnosť. A moje sestry dvojičky su Miriama a Martina
@luna379 haha

@jaja20 no ale minimálne tých 17-18 rokov sa vydávať nebudú 🤷♀️