icon

Ktoré meno vybrať pre dievčatko - Viktória alebo Laura?

loney_elizabeta
25. júl 2020

Aké meno zvoliť pre dievčatko?
Viktória alebo Laura?
Ktoré sa vám páči viac?
Pre mňa sú obe krásne...
Ale neviem sa rozhodnúť...

Strana
z2
loney_elizabeta
autor
25. júl 2020

@henamichal Viki sa ani mne nepáči... Ale Vikina, Vikuška, Vikušina, Vika, Kiwi ju môžeme prežívať mne sa páči kiwi haha 😂😂

lucia147852
25. júl 2020

@anitka63 ale bude. Larva 😕 poznám 3 a každá jedna s tým mala v škole, škôlke problém

sazumak
25. júl 2020

@lucia147852 Na každé meno sa dá nájsť prezývka 🙂 Mňa volali Zuzka-blúzka 🙂 My máme Lauru a v živote jej nikto v škole larva nepovedal, všetci ju volajú pekne Laura.
@loney_elizabeta Vyberala by som podľa toho, ktoré sa viac hodí k priezvisku. Mne sa páčia obe mená, Lauru máme doma, voláme ju Laura, Laurinka 🙂 Viktóriu máme krstniatko, voláme Viki, Vikinka. Akurát hlavne starší ľudia ju volajú Viktorka, Viktuška a to sa nám teda vôbec nepáči 😔

lucia147852
25. júl 2020

@sazumak mna volali Lucinka -cicinka, alebo Lucka-cucka hrôza😅

zonjushe
25. júl 2020

@loney_elizabeta ja som Viktoria a mam dceru Lauru..pre mna je Laura najkrajsie meno na svete,mala som ho vybrate od mojich 5 rokov..ale som spokojna aj s mojim menom..volaju ma Viki - to mam najradsej, niekedy aj kiwi 😁..nemam rada Viktorka a Vika..to mi trha usi..pred rokmi som zila v zahranici a tam ma volali vsetci Viktoria bez vynimky..tam sa kazdemu moje meno velmi pacilo..takze za mna je jedno,ktore si vyberies,to druhe si nechaj pre dalsiu dceru 😉

sazumak
25. júl 2020

@lucia147852 😀😍

manchester123
25. júl 2020

@elizabeth175421
@loney_elizabeta Laura jednoznačne, nedá sa škaredo povedať 😁

kika86
25. júl 2020

@loney_elizabeta pri starsej dcere sme sa rozhodovali medzi menami Laura a Viktoria. Viktoria je krasne meno, ale vyhrala Laura. Nikdy jej nikto nepovedal larva. Doma ju voláme Lauruš. A aj sama je spokojna s menom😁

loney_elizabeta
autor
Autor odpoveď zmazal
loney_elizabeta
autor
26. júl 2020

Bude to Viktória Laura. Bude mať dve mená 😍😅

tatiana1329
26. júl 2020

Urcite Viktoria ☺️

mirabela13
26. júl 2020

Laura

lanvinka
Odpoveď bola odstránená
lenuska333
26. júl 2020

U mna viac Laura

ivinkapink
26. júl 2020

@loney_elizabeta mne sa paci viac Laura, je menej otrepane ako Viktoria..

lavender273
26. júl 2020

@loney_elizabeta Viktoria.
Ked mi ale vsak niekto povie Vika, konec ..alebo vikusina detto. Matko zem.

anitka63
31. júl 2020

@lucia147852 to nemyslíš vážne, že takto deti to môžu skomoliť? Ach jo ani by mi nenapadlo aké dokážu byť deti zlé v tomto smere :/

maria037
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2