Ktoré z mien Lia, Lea alebo Mia sa vám páči najviac?
Ktoré z týchto dievčenských mien sa vám páči najviac, príp. ako by ste ho zdrobnili (Miuška, Leuška, Lianka)?
@brezza Prepac,neviem preco sa to adresovalo tebe....to bolo autorke....nuz stava sa obcas....😉
Asi Mia,páči sa mi meno Nina
@77daniela77 ale ja som nepisala, ze sa mi pacia typicky slovenske mena, takze ani na mna si asi nereagovala 🙂
Nemusis riesit mna,alebo s tym mas problem?Hlavne aby si nedala decku take meno a budes na nu vykrikovat na pieskovisku ze Miuska....paneboze😂
Cokolvek vyberies, bude to najlepsie 🙂
@77daniela77 vzdy som rozmyslala, odkial sa v skolkaroch berie tolko zloby, ze sa 4-5 rocne deti ddokazu vysmievat druhym z ich mena. Zjavne to maju od svojich mamiciek 🙂
Lia
za vyber mena pre tvoje dieta si v konecnom dosledku zodpovedna ty, takze si vyber podla tvojho vkusu, pocitu ci intuicie a hlavne musis byt s menom stotoznena. Nazory druhych nie su absolutne smerodajne.🙂
@77daniela77 lebo je to jej vec ked sa jej take pacia....jedna vec je napisat ktore z tych troch mien sa paci a druha vec je ze ak sa mi tie mena vobec nepacia, nebudem to radsej komentovat....Ja stale tvrdim, ze ak nemam k teme co uzitocne napisat- tak nepisem a nevyjadrujem sa. To robia iba zakomplexovane a frustrovane zeny- ktore sa potrebuju niekde vyventilovat a zopar sa ich tu tych istych s negativnym pristupom a mozgom medzi nohami najde . ZA MNA MIA- mame doma 😘
@abdn16 tak tak 👍
@katarinka89 oooooo....aka si len premuuuuudra.....to skolenie,njn😂
@77daniela77. A co je smiesne na tych menach? Ja som sa nikdy nezasmiala tak nam to skus vysvetlit
ani jedno...možno pre mačku ...
@77daniela77 premudrela si ty 😉
Moja kamoška má Leu a volá ju normálne Lea stále, znie to veľmi pekne, tak elegantne keď sa to nijako nezdrobnuje.
@77daniela77 čo je na tom zle??? Náhodou krasne
Ja som mala spolužiačku Líviu a volali sme ju Lia, Livka. Mia - tých mám v okolí strašne veľa a naozaj by som ju nedala, Lea je podľa mňa krásne (Lejka Leuška). A teda, píšeš že chceš krátke meno, ale ja by som až tak neskracovala. Keďže ide o dievča je pravdepodobné že sa raz vydá a nemusí mať rovnako dlhé priezvisko. A tiež pri predstavovaní alebo napríklad v práci je niekedy fajn osloviť dlhšie. Napríklad dáš meno Mária a z toho skratka Mia.
Neviem teda či som poradia ale teda za mňa Lívia a volať Lia alebo Lea 😀
Lia,alebo Lea 🙂 inak ja som chcela meno Ria a nakoniec mame Nelly
A čo tak Ela?
Najlepsie je Lea...moj nazor.
Aj Bria je krasne meno....
@wena
@bobula46
@lea43
@abdn16
@katarinka89 dievcata, neda sa mi dat vám like, tak aspon takto 🙂

@ibrunova to urcite nie, bohuzial velakrat si spojis meno s osobou, ktoru poznas, a ja jednu Elu poznam, a nechcela by som ju mat vo svojej blizkosti
Niekedy mam pocit ze rodicia si neuvedomuju ze meno davaju do zivota a nie len na detske ihrisko a skolky...
Fu, no tak pokial si niekto mysli , ze mena co navrhla autorka su zvieracie, tak ja mam doma asi utulok zvierat :( . Pekny den

@wena prave preto hladam inspiraciu, ze ako ich este inak volat, ak niekto uz dievcatko s takym menom ma 🙂