Ktoré z mien Lia, Lea alebo Mia sa vám páči najviac?
Ktoré z týchto dievčenských mien sa vám páči najviac, príp. ako by ste ho zdrobnili (Miuška, Leuška, Lianka)?
Aj ja som si to myslela. U nas jeden chlapec vola dievča cica a v skutočnosti sa vola Mia a tvrdí ze ked jej dali meno pre mačku tak ju bude volať mačka teda cica
Mne sa tiež veľmi páči Lea aj Mia. No Mia mi príde trosku ako meno pre mačku. Lea je krásne meno ale zdrobnenia sa mi vôbec nepáči. Nakoniec som dala dcére iné meno ale dodnes sa mi sťažuje že nie je Lea. 😜 A musím povedať že široko-ďaleko nie je žiadna Lea ani Mia, samé Niny Nely Emy Natalie, nuž každá doba ma tie svoje top mena.
Njn....ked mate doma Miusky tak sa vam toto nepaci....aj tie lajky na mojich vyjadreniach o niecom hovoria asi😉
Skúste Anna, to sa podľa mňa hodí ku všetkému.
@77daniela77
To nič že pieskovisko, ale keď som vždy vyberala mena pre deti, predstavila som si, ako ich vlastné deti alebo vnukovia volajú... Babka lia, babka Mia, babka.... Och znie to cudne
Na hlavu niesme my matky ktore davame taketo mena nasim detom ALE TI LUDIA, ktori nevedia co so sebou a pomenuvaju ludskymi menami zvierata 😉 je to trochu na zamyslenie a na margo tychto troch mien ktorych sa tema tyka- su krasne a este krajsie su vtedy ked dietatku pasuje
@77daniela77 napis mena tvojich deti aby sme zhodnotili tvoj vkus- ked si taka ......jednoducha
Cia,Fia,Gia,Chia,Kia,Lia,Mia,Pia,Ria,Sia....naaaadhera....dosad lubovolne prve pismeno a mas meno....no a potom ho este zdrobnuj a sranda je na svete....😉
@katarinka89 Ze by Katarina😉....ty jednoducha Kata
My mame mačky menom Lia a Mia. Takze za mna pre dieta urcite nie. A u malej v triede su 3Miušky🤦♀️
@tncka Skor si tie typicke mena pre macky prevali niektore matere pre svoje deti,co asi nedomysleli zjavne.Chudatka tie deturence ze Miusky.....🙄
Ja som tiez vymakla jedno z top mien mojej generacie, kde nas bolo v triede po 5 Zuziek, Janiek, Katiek a pod. Co by som vtedy dala za daku Leu. Mam pocit, ze kazdy sa chce volat inak ako sa vola. A este neviem ci mate tiez tu skusenost, ale fakt sa daju selektovat ludia podla mena. Su mena kde nositelia su skoro vzdy v pohode a mena, kde garantovane viem ako sa bude dotycny nositel chovat. Zatial ma to nesklamalo. A konkretne som poznala 2 Lei a boli to super baby. 🙂
Ved kazdy nech si pomenuje dieta ako sa mu paci. Mne sa tiez nepacia akoze typicke slovenske mena ako Katarina, Jan, Matej, Hana, Tereza a spol.aj ked v poslednej dobe znova ozivaju. Kazdopadne to meno sa ma hodit k priezvisku, nie je nic horsie ako napr. Scarlett Jessica Mrkvickova.
Ani jedno to majú byť akože in mena?🙄 sorry fakt mačacie mená.. veď su oveľa krajšie mená
@ivanka12311 mne nejde o to, ci su in, alebo nie, ale o to, aby sa mi pacili 🙂 popravde ani netusim, ake su momentalne In 😀 a ja sa nebranim ani inym, ved skus napisat nejaky tip
@77daniela77 dakujem, presne toto som tu chcela napisat :D mam pocit, ze na tie 3pismenkove mena len niekto nahodne sahne do vrecka so scrabble pismenkami a waw, meno je svete. Ziadna fantazia, vyznam nic. Cest vynimkam (Eva, ok este aj Lea...), ale uz je toho moc. A Liana? Ved to je to dlhe zelene, co sa na tom Tarzan hojda v dzungli!!!
My máme Milu. A voláme ju Miuška 😂❤
@77daniela77 tak to je fajn, ďakujem za komentár, aj keď som nečakala ze sa na konci podpíšeš, ale tak základ slušnosti predsa len ovládaš 😁
@kdzejcmen 😂hej,vystihla si to presne,ved je tolko mien na vyber a niektore si vyberu take smiesne a bez vyznamu,historie,ved ked uz chce kratke,tak je vela na vyber a to zdrobnovani nadherne,lebo ani nevedia co s tym😂
Nech si dá každý také meno aké chce, ale myslím že sa treba poradiť s vlastným mužom nie s modrým koňom.
Ak máš dlhé priezvisko, k nemu krátke krstné meno je aj Eva. Krásne meno, zdrobnenina ešte krajšia 🙂
My mame takmer 4 rocnu Lianu, volame ju Lia, Liuska, Lianka, a casto Liana, ked sme vyberali meno pred 4 rokmi, vobec sme ho nepoculi a uz zacina byt viac a viac pouzivane 🙂 tak sme asi dobre vybrali 🙂 Druhu dcerku mame Nelu 🙂
@94misicka94 ako si pisala, ze byvali posmesky Peter, sveter atd, tak ja uz som pocula Mia - zmija
A ver tomu, ze aj na Leu si nieco deti vymyslia..ale deti sa vacsinou skor smeju z prieviska ako z mena si myslim
@77daniela77 20,28 hod. 😂😂😂

Liana je trava. Lily a mia su nase kocky 🤣 asi by som skusila nieco ine. Liliniek a miusiek je kazda druha