Matteo alebo Mateo
Ahojte potrebujem poradit ktore meno? Nic sa nam nepaci 🤷♀️😄 este sa mi paci Maxim 🤷♀️😄inak zijem na Slovensku a dcera ma tiez dve s v mene 🙂
Aj ja som presne preto dala toto meno+ Michael - bojovnik, lebo on si zivot vybojoval.1× mi hrozil potrat- brala ma zachranka s kontrakciami v 18tt napichali ma a cakali do rana ci to zvladne - najhorsia noc v nojom zivote. ( babo prednim to nezvladlo). A potom predcastny porod v 33 - tiez hosp. Nakoniec s.e potiahli do krasneho 39 tt. A tak ma meno Mateo Michael - a je mi jedno kto si co mysli ci to ma byt s 1t alebo 2t🤗. Drzim prsty nech vam to odsypa.
Teraz je toto meno a jeho rôzne variácie strašne v móde ale neodporúčam, o pár rokov sa bude na ulici otáčať každé druhé dieťa. U nás v škôlke keď zavolám na "Tea" tak sa otočí Teodor, Theodor, Mateo, Teo, Matej a ďalší Matej. Jedna trieda prosím pekne.
@beatrixx1525 ale veď toto je vždy s menami, na sk su stale oblubene mená matej Matúš jakub Tomáš, Lukáš, vždy to tak bolo, my sme boli v triede 3 zuzky.. 🤷🏽♀️ ja mam 4rocneho matea a poznam iba jedneho matea zo vzdialenenho okolia, ked som toto meno spomenula tak všetci otrasné hnusné ako sa ti to môže páčiť, pravda je taka že som ho mala vybraté od strednej (dom v strani- Kukučín a jeho Mate Berac) teraz mám ďalšie dvojičky Teodorka a Timonka, tiež poznám len jedneho Tejka a žiadneho timonka.. je to každého voľba a keby sa mam riadiť tým, že kto iný dá také meno tak budem musieť vybrať Konštantín alebo Krišpín alebo Servac .. ja keď pozriem na nášho Matea, tak reálne on je pre to meno stvorený, prisahám 🥰
@mamickalisticka veď kľudne volaj svoje deti ako uznáš za vhodné, ja som len dala svoj postreh, možno u vás na dedine je to meno neobyčajné, za mňa to meno a jemu podobné som za rok počula veľmi veľa krát.
Mateo 😍 s mužom máme vybrané už hádam aj štyri roky.
sestra žije v Španielsku a má syna Matea ❤️
Podľa mňa normálne meno, ktoré už pomaly ako všade vidím začína byť celkom časté...
Malemu som nakoniec dala meno Matteo.. volame ho aj Mateo .. a obcas mu poviem Maty 😃

Mne sa veľmi páči to dvojité Tčko😍