icon

Matteo alebo Mateo

10. dec 2022

Ahojte potrebujem poradit ktore meno? Nic sa nam nepaci 🤷‍♀️😄 este sa mi paci Maxim 🤷‍♀️😄inak zijem na Slovensku a dcera ma tiez dve s v mene 🙂

Strana
z2
sim_icek
10. dec 2022

Mne sa veľmi páči to dvojité Tčko😍

zuzinka888
10. dec 2022

Aj ja som presne preto dala toto meno+ Michael - bojovnik, lebo on si zivot vybojoval.1× mi hrozil potrat- brala ma zachranka s kontrakciami v 18tt napichali ma a cakali do rana ci to zvladne - najhorsia noc v nojom zivote. ( babo prednim to nezvladlo). A potom predcastny porod v 33 - tiez hosp. Nakoniec s.e potiahli do krasneho 39 tt. A tak ma meno Mateo Michael - a je mi jedno kto si co mysli ci to ma byt s 1t alebo 2t🤗. Drzim prsty nech vam to odsypa.

beatrixx1525
11. dec 2022

Teraz je toto meno a jeho rôzne variácie strašne v móde ale neodporúčam, o pár rokov sa bude na ulici otáčať každé druhé dieťa. U nás v škôlke keď zavolám na "Tea" tak sa otočí Teodor, Theodor, Mateo, Teo, Matej a ďalší Matej. Jedna trieda prosím pekne.

mamickalisticka
11. dec 2022

@beatrixx1525 ale veď toto je vždy s menami, na sk su stale oblubene mená matej Matúš jakub Tomáš, Lukáš, vždy to tak bolo, my sme boli v triede 3 zuzky.. 🤷🏽‍♀️ ja mam 4rocneho matea a poznam iba jedneho matea zo vzdialenenho okolia, ked som toto meno spomenula tak všetci otrasné hnusné ako sa ti to môže páčiť, pravda je taka že som ho mala vybraté od strednej (dom v strani- Kukučín a jeho Mate Berac) teraz mám ďalšie dvojičky Teodorka a Timonka, tiež poznám len jedneho Tejka a žiadneho timonka.. je to každého voľba a keby sa mam riadiť tým, že kto iný dá také meno tak budem musieť vybrať Konštantín alebo Krišpín alebo Servac .. ja keď pozriem na nášho Matea, tak reálne on je pre to meno stvorený, prisahám 🥰

beatrixx1525
11. dec 2022

@mamickalisticka veď kľudne volaj svoje deti ako uznáš za vhodné, ja som len dala svoj postreh, možno u vás na dedine je to meno neobyčajné, za mňa to meno a jemu podobné som za rok počula veľmi veľa krát.

sandra811
12. dec 2022

Mateo 😍 s mužom máme vybrané už hádam aj štyri roky.

felicidad
12. dec 2022

sestra žije v Španielsku a má syna Matea ❤️

drimonna
12. dec 2022

Podľa mňa normálne meno, ktoré už pomaly ako všade vidím začína byť celkom časté...

morenitka
6. apr 2024

@amelia89 prosím vás, akú máte zdrobneninku, ako ho doma voláte? 🙂ďakujem

amelia89
6. apr 2024

@morenitka volame ho Mateo 😊 Moj muz je spaniel takze zdrobneniny tohto mena nepouziva a mne ak parkrat vybehlo “Maty” tak ma hned opravil: maminka ja som Mateo 🤣

autor
6. apr 2024

Malemu som nakoniec dala meno Matteo.. volame ho aj Mateo .. a obcas mu poviem Maty 😃

Strana
z2