Meno Juraj
Co vravíte na toto meno ? Paci sa mi ale nepaci sa mi ak bude starsi a budu ho volat Juro pride mi to take škaredé 🙂 mam na rozhodnutie 3 mesiace 🙈
@mamamasama ☺️ake sa ti pacia este ?
mam brata juraja a juro ho nevolame 🙂
Mozu ho volat aj Ďuro a co potom?
Pekne meno, v blizkom okoli poznam styroch, kazdeho volaju zatial Jurko ,Jurajko, vek od 3 do 50r.
Bývalých kolegov dochodcov oslovovali skor Ďuro ako Juro
@vamajka neviem preco ale duro mi dako nevadi keby bol starsi …
@20erika07
Dakujem 🙂
Pekne meno. Ale záleží od nositeľa.
Moj syn sa vola Jurica co je Juraj po slovensky a volame ho vsetci Jura,co bi bilo asi Juro.Ked sme isli prvy krat k pediatricke ,sestricka povedala ze konecne jedno starsie,tradicne meno.Ze sami Leo,Leon a tak.
Taká nestarnúca klasika, ktorá nikdy nevíde z módy a nepodlieha módnym trendom.
Pekne meno. Nase vsetky deti maju mena, ktore su a boli tu stale a v niejakej dobe neboli "modne". Juraja ma moja sesternica, uz je to skolak. Je sice Jurko ale tak ak sa neskor bude predstavovat Juraj, tak bude Juraj. Moje deti ani jedno nevolame nekakou "skomoleninou", predstavuju sa menom ako maju v RL a tak ich aj vsetci volaju.
@yanni 🥰ako sa ti volajú detičky ❤️
Nepáči sa mi
@ankare ako sa volajú tvoje detičky ? Dakujem
Mne sa páčia Martin, Peter, Ondrej...
@ankare martinov,Petrov mame v rodine a Ondrej sa mi nepaci ..
No uz su to "detiska", dvaja najstatsi su uz takmer diospeli. Zijeme v zahranici, tak mena su trosku prisposobene ale nikde na svete nebol problem a to sme zili este inde, mimo Europy. Carl, Conrad, Claus, Antonia, Aurelia. Tie "C" si zmen na "K" aj ziadny problem.
Juraj,Jurajko,Jurko,Juro,Ďuro,Ďurko poznam jedneho,a keď hnevá,vravím mu Ďurislav😂to len zo srandy.Pekne slovenské meno
@canerko aj Leo, Leonard a Leon su stare mena. Moj pribuzny narodeny okolo roku 1880 sa tak napriklad volal. Ze nieco pride znova do mody neznamena ze je to nove a moderne.
Nechápem tieto diskusie na meno, ved je to vaše bábätko, vy mu vyberte meno aké sa paci vám 😊 ja mam Alžbetku a tiež sa mi nepáči ak ju niekto vola Betka, jednoducho vtedy poviem ze ona je Alžbetka. A keď bude staršia a sama sa predstaví ako chce ci Alžbetka alebo Betka. Tak isto to bude aj pri vašom Jurajkovi❤️
Jakubko a Dominik
@gabriela2952 🥰🥰🥰❤️
Juraj je krásne meno. Ak by som mala chlapca, veľmi by som chcela, aby sa tak volal. 🙂
Meno mojho manzela. Jedno z najkrajsich muzskych mien. Ja ho volam Jurko, Juraj. A kazdy ho vola Juraj, ziadny Juro
Ak raz budem mať syna, chcela by som aby sa volal Juraj 😊 mám kolegu Juraja (33r) a všetci ho volajú Juraj, Ďuri alebo Jurko.
Konečne krásne a tradičné meno👍
@gabriela2952 ale ak dáš dieťaťu nejaké meno,musíš rátať so všetkými jeho odnožami. Tak to je. Či sa to páči alebo nie. Preto treba vyberať meno tak,aby extra nevadilo v žiadnej jeho forme. Lebo ľudia sú rôzni a nemôžeš nikomu rozkázať. Len poprosiť,prípadne strpieť.
@babulkomale ano ale nije v Chorvatsku.Moj muz sa vola Branislav a ked sme sa spoznali moj brat sa pital ci nije on Srb,pritom je to stare Chorvatske meno.
Mame v rodine Jurajov a kazdy ich vola Juraj alebo Jurko.

Jedno z tych krajsich 🙂 a pokial sa on bude predstavovať ako Juraj, tak nemyslim, ze ho budu volat Juro. Vzdy ich moze napomenut ;)