icon

Meno Lilly/Lilli pre dievča

4. apr 2023

Dievcata mate niektora dievcatko s tymto menom? Nemyslim Lilien, alebo Liliana, ale proste Lilli alebo Lilly, neviem ktory tvar je zauzivany.
Mne sa velmi paci, ale na druhej strane mi pride velmi detske, detinske, a neviem si predstavit toto meno na dospelej zene.
Tak zato ma zaujima, ci realne niekoho poznate a tymto menom, alebo mate vo vlastnej rodine.

Strana
z2
chymenitta33
5. apr 2023

Mne osobne sa Lilly veľmi páči ale nedala by som ho. Lebo to som ja, ty si ty.
Neriaď sa tým čo ľudia povedia, keď to tak cítiš tak smelo.
Za mňa určite lepšie ako prvé dve spomenuté.

natalinka25
5. apr 2023

Ja mám doma Lili.❤️ Krstili sme ju Liliana. Má 6rokov a sme všetci spokojný.

popoluskaxy
7. apr 2023

Nedala by som meno, ktoré vyznieva ako skratka alebo prezývka… predstavujem si tiež svoje dcéry ako dospelé ženy, ktoré sa predstavia dôstojným menom, ktoré nebudú musieť vysvetľovať… Dve dievčatá sestry sa mi predstavili ako Lili (možno Lilly alebo Lilli…) a Eli (možno Elli alebo Elly, Ely…). Neviem…je to taký trend. Skratky a trojpísmenkové mená. Za mňa nie, nedala by som. Ale je to každého subjektívny názor a výber.

petulkaworobelova
7. apr 2023

Krasne meno..aj jednoduche Lili je pekne...chcela som dat dcere, ale svokra ma stopla, ze jej vnucka sa nebude volat ako jej pes..mala hrozneho maltezaka ktory kazdeho hryzol a volal sa Lili🙈
@joannita

lavender273
7. apr 2023

Mne sa osobne Lilly nepaci. Teda pre dievca ano ale pre zenu mi to pride take detske oslovenie. Ja by som dala Liliana a moze si vybrat aku formu mena chce.

mimka124
7. apr 2023

ja mam psika Lily ;) a ked som ju vonku vencila a zacula na ihrisku, ze mama volala na dievčatko, ze "Lily, pod sem" tak to ako ja na psa volam :D uz som nechcela na moju volat, ze nech ide ku mne, lebo mi az trapne bolo :D

veronikazuko
7. apr 2023

Moje krstniatko sa volá Lilly (dcéra mojej sestry),veľmi pekne meno,aj jej pasuje. Ja jej vždy vravím,že má meno po známej čarodejnici🤣

sono2
7. apr 2023

Bože zase tie psy
Pekne meno

sono2
7. apr 2023

Aha tiež myslím na lilianu

betulinka1
7. apr 2023

Lili je pekne. Kludne by som dala.

petulik1991
9. apr 2023

Napríklad ja mám dcérku menom Lilien 🙂

pillowtalk
29. aug 2023

Bože vy ste aké konzervatívky 😅 O 40 rokov sa možno práve psy budú volať Jozef.. Mária.. a čo potom budete prudiť zase s dačím iným..

Poznam jednu úžasnú, šikovnú, inteligentnú žienku Lili a to meno je super tiež.

sabinka09
30. okt 2025
@lenusik296

Máme v rodine malú modrookú, blonďavú Lili - je tak aj pokrstená

@lenusik296 nemali problem na matrike zapisat meno Lili?

Strana
z2