Meno Lucia
Čo vravíte na toto meno? Celkom nám s mužom napadlo, že v našom okolí nepoznáme malú Luciu a pritom meno také pekné 🙂 možno ho o mesiac získa naša dcérka 🍀♥️
Krásne meno a aj preto ho má moja staršia dcéra 🙂 druhá je Zuzanka 😁
Pekné meno 😁 mňa väčšinou rodina a kamaráti volaju Lucka, zo srandy ešte ako dieťa ma sem tam volali Lucifer 😁 a Luca ak má tak niekto nazval som hneď povedala že sa mi to nepáči. Do dnes to nemám rada ak počujem Luca, zimomriavky mám z toho až. Na základnej aj strednej škole som bola jediná Lucia v triede. Aj teraz má toto meno málo dievčat, až jednu Lucku z ihriska poznáme 😊
ja nie som spokojná 😀lebo Luciek je už vela,aspoň v mojich rokoch plus minus.Jediné, čo je výhoda, tak je to meno také nadčasové meno neznie staromodne ani po x rokoch.
Mne sa velmi paci, v nasom okoli malo pouzivane. Keby nemam synov, prva volba na dievcenske meno bola Lucia
Lucia je pekné meno
Krasne, Lucia znamena svetlo. Nadcasove, medzinarodne znejuce, pekne pre male dievcatko aj dospelu zenu. Milujem to meno.
ano Lucia ano
Za mňa nie

mňa tiež nikto nevolal Luca, hneď by som ich za to uzemnila 🙂 a ešte ma volali doma, keď bratia nevedeli hovoriť c, tak Lulu... doteraz ma mamina takto volá 🙂 a ešte aj Lulík ma volali... to sa mi páčilo 🙂