Meno pre bábätko
Ahojte... poraďte pekné meno, aj dievčenské aj chlapčenské, nechceme vedieť pohlavie 😀
zvažujeme úplne klasické meno z kalendára...len nás zatiaľ žiadne neoslovilo...
Ako sa volajú vaše detičky? Nejaká inšpirácia;)
Ja som Katarina, manžel Michal, nechceme žiadne zahraničné mená ako napr. Noemi, Marcus atď. ďakujem🙂
Ja mam syna Adama s dcéru Lindu 😊
Dievča mam Klárku a keby bol chlapec chcela som Tadeáš
Ahoj, nik ak som neprehlidla, tu nespomenul meno Andrea, to by bola možno jediná Adka v triede😉. Chlapčenské sa mi páči Konštantín ale aj Patrik.
my mame janika a alexandru
Janka, Kristínka, Dominika , Simonka, Marika Julia, Jozefina a chlapec Jurko Janko Palko Miroslav Jozef
Doma mám Kristínku a Jakubka....teraz čakáme chlapčeka a nevieme sa dohodnúť.....🤣 Ja chcem meno Andrej a muž Alexander. alebo Alex....pre dievčatko by som dala buď Viktória alebo Ema
My mame vybrané pre chlapca Jozef a Matej, pre dievčatko Tereza a Marína 🙂
Ahoj, ja tiež uvažujem, dievčenské sa mi páčia Tamara, už dcérka sa tak mala volať ale nakoniec je Tereza. Ale manželovi sa Tamara akosi nepozdáva, skôr sa mu páči Rebeka, alebo Dorota. Ale Dorota sa akosi mne nieže nepáči, ale nehodí .... Ešte sa mi páči Linda alebo Adela
My mame Nataliu a Filipa 🥰
Anna, Klára, Kristína, Agáta, Edita.. Jakub, Ondrej, Šimon, Matej
Manžel je tiež Michal a nás malý malbyt Oliver. 😂 A 2 týždne pred pôrodom sme to zmenili na Miška a je to krásne meno. ☺️ Alebo ešte sa nám páčilo meno Cyril ale tiež jeden pes v rodine je Cyril tak sme od toho odstúpili. 😂
Aj my teraz riešime výber mien 🙂 čím ďalej tým viac sa mi začína páčiť Alžbeta 🙂 volá sa tak moja sestra, tak sme nad výberom toho mena neuvažovali...u nás zatiaľ vyhráva Šarlota a Hugo
Andrej, Roman, Milan, Lukáš, Tomáš a dievčenské Viera, Martina, Romana, Karolína, Eva, Jana, Anna.
My sme tiež nevedeli či chlapček alebo dievča nechcelo sa ukázať celý čas .
Tak sme sa dohodli ,že priateľ vyberie pre chlapca a ja pre dievča ale aj tak sme sa vypravali či sa nám páčia .
Pre dievčatko: Marína
Chlapec: Oliver , Richard nakoniec máme Oliverka
Mne sa pre dievčatá páčia typické Slovenske mena čo boli kedysi ako ; Mária , Anna , Dobrota, Alžbetka proste nedávať žiadne prezývky nič .. oslovovať celým menom to sú pre mňa krásne mena
Najkrajšie sú mená s ktorých sa nedajú spraviť žiadne prezývky . Síce my máme Oliverka ale každý skúšal nejakú prezývku ale jasné som im vysvetlila ,že buď Oliver alebo Oliverko inak si neželám aby ho volali . A každý to toleruje.
..naše dcéry sú Radka a Karolína aj keď Radka je len v českom kalendári zatiaľ. z chlapčenských sa mi páčia Matej, Jakub, Juraj
Ja mám Tamara, René, Aleš bratia majú Róbert, Šimon, Tomáš, Matej napr.moj muž je Samuel a otec Bartolomej 😊možno vám nejaké sadne.
Ja som chcela olivera manzel martin a nakoniec mame Samka 💙 a keby ze dievcatko tak sa mi paci mebo saška (alexandra) alebo silvia. Ale ako sa poznam z muzom urcite by sa volalo aj tak inak 🤣
..a v rodine máme mená detí: Matúš, Hanka, Marína, Dorota, Tereza, Marek, Emma, Alex
Marko Mário Emili neviem či sú tradičné ale páčia sa mi syn je Marko a dcéra Karin
Šimon a Anežka
My máme Dianku a Šimonka 😊
Alzbetka a jakubko
Lucia❤️
My mame Dorotku a Jakuba 🙂
Ja som Zuzana, manžel Rastislav.. synovia sú Lukáš a Alex
Moji bratia sa volajú Drahomír a Vlastimil. Vlastíka a Rastika si viem kľudne predstaviť
@stanislavicenka máme kamaráta a od vysokej školy ho stále voláme Vratko 🙂
U nás v rodine majú deti tieto mená
Jakub, Slávka, Maroš, Eliška, Karin, Jozef, Sarah, Šimon, Filip, Zuzana, Jarmila, Denisa, Nela, Martin, Lea, Lýdia, Lenka, Dušan, Viktória, Mária, Rastislav, Kevin, Sebastián, Katarína, Ľubomír, Ján, Marek, Júlia, Dominika, Veronika, Tobias, Anna, Michaela, Radovan Peter, Mária, Lucia, Miroslava, Kristína, Bibiana, Marko, Samuel, Vierka, Bianka, Sofia, Sláva 😅 hádam som na nikoho nezabudla. Ján, Lucia, Ľubomír sa opakujú niekoľkokrát

Ahoj. Zaujímavé čítať názory. Z chlapčenských by som vyberala z mien Richard, Gabriel alebo Ondrej. Klasické, pekne a v súčasnosti nie až tak uzivane. Ako napr. Filip, Matúš atď. Z dievčenských som mala vybranú Evu, Juliu a Anabelu.