Meno pre dievčatko - Sabína alebo Natália
Čakáme dievčatko, premýšľame nad menom Sabína alebo Natália. Ja som pre meno Sabína, manžel pre Natálku.
Prababka sa volala Sabína, preto som viac rozhodnutá pre toto meno.
Váš názor?
Sabína je meno pekné, jemné meno a ja som za celý život poznala jednu jedinú. Natálií poznám na mraky… je mi to meno už nesympatické, asi hlavne aj tým, že si ich spájam s konkrétnymi osobami. Na strednej som mala v triede 5 Natálií a to už bol extrém, aj triedna už bola zúfala, aké prezývky im dať na odlíšenie.😆
Meno Sabina sa mi nikdy nepačilo, takže Natália. Ale ja by som ani nedavala meno po nikom z rodiny 🤷🏻♀️ pri druhom dieťati by si manžel dupol, že tento raz bude mať dcera meno po jeho babke a skončili by ste so Sabínou a Františkou 😅
Sabínka je krásne meno. poznám ich viac - dcéry mali spolužiačky. krásne dievčatá.
@anonym_autor Mne sa páčia obidve.
Mne sa Sabina nikdy nepacila, pride mi to ako Sabinov ;) ale zase pokial mas ty vztah k tomu menu vdaka babke, asi by som dala toto meno. Moja sa volala Julia, tiez sa mi paci, mozno aj preto, ze mi ju pripomina, ale nedala som to meno, lebo uz si viem ako by ju cudzi ludia volali, ako by spotvorili meno… a tak mam doma Natalku ;) aj ked povodne sa mala volat inac 🙂
@anonym_autor moja dcerka je Sabina. Ma 8. V skolke skoro 150 deti bola jedina teraz v skole je tiez jedina.
@anonym_autor aj moja mama je sabina za cely zivot poznala jednu sabinu. Ale nedala som koli mame
Prodte sa mi pscilo. Mam kristinu šimona a sabínu
@anonym_autor ani ani
Obe sú pekné 🙂
čo sa ti páči. Prečo ťa zaujíma názor cudzích?
Natália
@anonym_autor Natálka
Ja mam Sabinu❤️ Nevedela som sa rozhodnut medzi nou, Simonou, Nataliou, Liviou a starsi syn povedal,ze sestricka bude Sabinka🙂 Je skolacka a velmi je s menom spokojna,pretoze v skolke bola jedina, v skole,kde je 500 ziakov, je tiez a ona je velmi hrda na to,ze ked sa povie Sabina,kazdy vie,ze to je ona,ze je slavna😂 A uplne jej to meno sedi. Nataliu ma spoluziacku a celkovo ich je viac.
@anonym_autor byvam blízko ceskych hranic a Sabin je tu vela. Pri dcere som sa rozhodovala medzi Nataliou a inym menom, vyhralo to druhe. Medzi Sabinou a Nataliou by u mna vyhrala jednoznacne Natalia.
@anonym_autor za mňa Sabina, Natalii mame v triede aj po 4 ks.
Daj jej Sabrina, to široko ďaleko nebude nik mať
Ani jedno, obidve sú dosť používané a teda stratili už dávno svoju krásu, skúste napríklad Silvia alebo Nora.

@anonym_autor sabina
Natalii je uz dost