icon

Meno pre dievčatko - Sabína alebo Natália

21. júl 2025

Čakáme dievčatko, premýšľame nad menom Sabína alebo Natália. Ja som pre meno Sabína, manžel pre Natálku.
Prababka sa volala Sabína, preto som viac rozhodnutá pre toto meno.

Váš názor?

anonym_958e37
21. júl 2025

@anonym_autor sabina
Natalii je uz dost

anonym_6c34f8
21. júl 2025

Sabína je meno pekné, jemné meno a ja som za celý život poznala jednu jedinú. Natálií poznám na mraky… je mi to meno už nesympatické, asi hlavne aj tým, že si ich spájam s konkrétnymi osobami. Na strednej som mala v triede 5 Natálií a to už bol extrém, aj triedna už bola zúfala, aké prezývky im dať na odlíšenie.😆

talia16
21. júl 2025

Meno Sabina sa mi nikdy nepačilo, takže Natália. Ale ja by som ani nedavala meno po nikom z rodiny 🤷🏻‍♀️ pri druhom dieťati by si manžel dupol, že tento raz bude mať dcera meno po jeho babke a skončili by ste so Sabínou a Františkou 😅

deti95060810
21. júl 2025

Sabínka je krásne meno. poznám ich viac - dcéry mali spolužiačky. krásne dievčatá.

cukroska
21. júl 2025

@anonym_autor Mne sa páčia obidve.

tatramatka
21. júl 2025

Mne sa Sabina nikdy nepacila, pride mi to ako Sabinov ;) ale zase pokial mas ty vztah k tomu menu vdaka babke, asi by som dala toto meno. Moja sa volala Julia, tiez sa mi paci, mozno aj preto, ze mi ju pripomina, ale nedala som to meno, lebo uz si viem ako by ju cudzi ludia volali, ako by spotvorili meno… a tak mam doma Natalku ;) aj ked povodne sa mala volat inac 🙂

slavomira236
22. júl 2025

@anonym_autor moja dcerka je Sabina. Ma 8. V skolke skoro 150 deti bola jedina teraz v skole je tiez jedina.

slavomira236
22. júl 2025

@anonym_autor aj moja mama je sabina za cely zivot poznala jednu sabinu. Ale nedala som koli mame
Prodte sa mi pscilo. Mam kristinu šimona a sabínu

anonym_c4d67a
22. júl 2025

@anonym_autor ani ani

xena0
22. júl 2025

Obe sú pekné 🙂

sisska96
22. júl 2025

čo sa ti páči. Prečo ťa zaujíma názor cudzích?

marusiao
22. júl 2025

Natália

monuska1352
22. júl 2025

@anonym_autor Natálka

anonym_34ddff
22. júl 2025

Ja mam Sabinu❤️ Nevedela som sa rozhodnut medzi nou, Simonou, Nataliou, Liviou a starsi syn povedal,ze sestricka bude Sabinka🙂 Je skolacka a velmi je s menom spokojna,pretoze v skolke bola jedina, v skole,kde je 500 ziakov, je tiez a ona je velmi hrda na to,ze ked sa povie Sabina,kazdy vie,ze to je ona,ze je slavna😂 A uplne jej to meno sedi. Nataliu ma spoluziacku a celkovo ich je viac.

adonish
23. júl 2025

@anonym_autor byvam blízko ceskych hranic a Sabin je tu vela. Pri dcere som sa rozhodovala medzi Nataliou a inym menom, vyhralo to druhe. Medzi Sabinou a Nataliou by u mna vyhrala jednoznacne Natalia.

lulu1321
23. júl 2025

@anonym_autor za mňa Sabina, Natalii mame v triede aj po 4 ks.

karolinakr
25. júl 2025

Daj jej Sabrina, to široko ďaleko nebude nik mať

anonym_8eef7d
30. júl 2025

Ani jedno, obidve sú dosť používané a teda stratili už dávno svoju krásu, skúste napríklad Silvia alebo Nora.