Čo si myslíte o tomto mene? Mne sa páči ale zároveň aj nie (neviem sa rozhodnúť a vrtá mi v hlave) nikoho s tým menom nepoznám, tak si to neviem ani s nikým spojiť.
je to krásne meno za mňa 🙂 netradičné a originálne. poznám jedno dievčatko zo škôlky, kde som pracovala, volali sme ju Viva, Vivi, Violka
Pekné
Mne sa páči verzia Violet
Zalezi, v akej krajine zijes. V spanielcine ani netusim, ci take existuje, je tu verzia Violeta. Ale slovo violar znamena znasilnit, preto mi to meno pride dost odpudzujuce
Máme 9-ročnú Violu. Bola to moja jednoznačná voľba hneď, ako som zistila, že bude dievča. Sama je s tým menom veľmi spokojná. Najradšej má oslovenie Viol. Zatiaľ sme nestretli osobne ani jednu menovkyňu, čo bol pre mňa tiež podstatný bod pri výbere.
Najmladšia je Malvína. Vyberala som opäť ja. A opäť to bol jasný výber s podobnými kritériami ako pri Violke.
Viola je hudobny nastroj. A tiez nasa suseda ktora kazde rano hystericky vrieskala na svoje deti....chudatka.
Mne sa paci, zijem v CR a v mojom okoli je to dost oblubene meno. Poznam 3 dospele Violy a jedno male dievcatko. Vsetky volaju Violka, Viol..
My tiez cakame dievcatko a bol to jeden z mojich tipov na meno, ale ani manzel, ani starsie dieta s tym nesuhlasi, tak bude ine 🙂
Kamarátka ma Violeta Ella.. Violka🥰 Nikdy s tým menom nikde problém nemali...
tu vo svajciarsku su Violety a Violy mena resp Nick Name pre baby co sa zivia prostituciou. Mna osobne to meno odpodzuje koli tomu. Nenajdes nejake pekne slovenske?
@andrejka88888 Fúha to som nevedela. 😳
@talia16 mam na vs spoluziacku Violu, volame ju Viola alebo Violka a je to super mila baba, pekna, sikovna, mudra a celkovo taka vesela, presne ako jej meno talze isto by som ho dala. Neni vobec ohrane a nahodou je krajsie ako nejake zahranicne zvlastne mena... 🙂
Aj mne sa paci ale zároveň mi evokuje starú ženu. Zvolila som iné meno