icon

Netypické mená pre chlapca

desgaire
26. apr 2022

Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem

kajkovajanka
27. apr 2022

@desgaire na ihrisku mame Oskara 🙂, a moja srdcovka je Tristan 🤩

cijuska29
27. apr 2022

@desgaire Anton 💯

blankyt
27. apr 2022

Naši chalani sú Ján, Ondrej, Rastislav a široko ďaleko u svojich rovesníkov nemajú dvojníka 😃.

michellemary
27. apr 2022

Ešte si pamätám malého Svetozára, tomu rodičia vybrali meno podľa spisovateľa Hurbana Vajanského. 🙂

janinkalc
27. apr 2022

@popoluskaxy môj muž chcel.svatopluka haha 🤣🤣 a muž je Rudolf 😁

anitaartis
27. apr 2022

@desgaire mam synovca gregora a aj kanaratkin syn sa tak vola...volame ho gregorko,Gregi...dalsi synovec je Vavrinec,jeho volame Vavrik...🙂 a ja mam doma synov,ktory sa volaju Jesus (muz je spaniel, meno je po jeho zosnulom otcovi a v preklade na nase by to bolo Jezis,ale v spanielsku,mexiku stale normalne pouzivane meno) a Frantisek. o par mesiacov pribudne David.🙂

kaja871
27. apr 2022

Máme dvoch chlapcov jednemu som dala pred 14 rokmi meno Dárius bolo nezvyčajné teraz ho majú veeeela 😣😣😣a Druhý môj drobček sa volá Maxim voláme ho zatiaľ Maxík,Maximko,alebo Maxíček ale je len pol ročný keď bude veľký tak bude Maxim ako sa volá normálne a ešte Max

yanni
27. apr 2022

@toscania Vsetci na M😍 Väcsinou len Manfred. Ale malych Manfredo nepoznam, tak mono ze maju nejaku prezyvku. Ako ste prisli na to meno?

yanni
27. apr 2022

@vanilka83 hihi moj muz je Clemens. Nieco obdobne ako nas Klement.

yanni
27. apr 2022

@blankyt ja poznam len jedneho Rastislava (Rasto). Bol to moj spoluziak na gymply. Mame uz 40+. Pekne, ze sa este aj taketo mena detom davaju.

raja95
Odpoveď bola odstránená
yanni
27. apr 2022

@marlene Moj sagor, muzov brat je tiez Georg. A sestru maju Konstanze. Tiez pekne.

yanni
27. apr 2022

@heymissg Ano, dievcata su na A a chlapci na C (výslovnost K) - Carl, Conrad, Claus.

zuzanockamt
27. apr 2022

@anjelicek26 na SR to určite nie sú bežné mená

zuzanockamt
27. apr 2022

@toscania Gregora nepoznám ani jedného v našom okolí. Za 40 rokov som nikoho s takýmto menom nestretla.

lacibo
27. apr 2022

@dundulica Krištof je velmi pekne, netypicke🙂

martina_hruska
27. apr 2022

Máme Krištofa, aj ho tak voláme. Krištof, Krištofko. Široko ďaleko je jediný, takže si ho určite nepomýlia. A naviac, ľudia pri jeho mene reagujú veľmi milo, páči sa im to 🙂

zitaje
27. apr 2022

@zuzanockamt Ja som stretla minimálne 5 Gregorov - deti a poznám minimálne dvoch dospelých. Asi závisí aj od toho, kde žiješ...

Mne sa z menej častých mužských mien páčia tieto: Jonáš, Viliam, Vincent, Ábel.

karolinakr
27. apr 2022

Barnabáš, Mikuláš, Ferdinand, Gašpar, Imrich, Vojtech

evka258
27. apr 2022

@alena76 Nam sa tento Jonasko narodil na sestrickine meniny, je Anna. A Anicka je narodena na Zofiu, tiez krasne meno.

mamina3
27. apr 2022

Karol, Viktor 😊

petra087
27. apr 2022

@desgaire mam doma Gregora, okolie na to meno reaguje velmi pozitívne. Je to take staro-nove meno. Este mame aj René 😉

alena76
27. apr 2022

@evka258 🥰 Jeej. Inak sranda, nas Jonas sa narodil tiez na meniny svojej sestry- Zofky🙂

desgaire
autor
27. apr 2022

@oblecenie99 ako ho doma volate? 🙂

desgaire
autor
27. apr 2022

@cijuska29 mate doma?ako ho volate? 🙂

liwka
27. apr 2022

Jedna známa po dvoch adopciách otehotnela, tak chceli dať dieťatku meno s krásnym avýznamom "boží dar". Malý je Nathaniel 🤩🤩🤩

pdlenka
27. apr 2022

@desgaire Ja som dlho chcela Alexandra a nakoniec máme Artema 🙂

kat10pat
27. apr 2022

mne napadaju, co maju znami, tiez jedini v okoli - Viliam, Vincent, Fedor, Imrich 🙂 volaju ich takto celym krstnym menom a znie mi to krasne 🙂

pdlenka
27. apr 2022

@desgaire Moja sestra má priateľa zo Španielska a on sa volá Xavi -Chavi -to vyslovujeme my a v španielsku to vyslovujú Šavi.

niki11223344
27. apr 2022

@desgaire poznam Edgarda tak priapdne to