Netypické mená pre chlapca
Ahojte 🙂 s mužom si stále nevieme vybrať meno pre drobca, nechceme ďalšieho Kubka, Samka, Filipka (aj keď sú to krásne mená)...mne sa páči napríklad Artur, Gregor, Maxim...máte niektorá doma syna s takým menom? Ako ho voláte? Poprípade sa podeľte o nejaké tipy 🙂 Ďakujem
Naši chalani sú Ján, Ondrej, Rastislav a široko ďaleko u svojich rovesníkov nemajú dvojníka 😃.
Ešte si pamätám malého Svetozára, tomu rodičia vybrali meno podľa spisovateľa Hurbana Vajanského. 🙂
@popoluskaxy môj muž chcel.svatopluka haha 🤣🤣 a muž je Rudolf 😁
@desgaire mam synovca gregora a aj kanaratkin syn sa tak vola...volame ho gregorko,Gregi...dalsi synovec je Vavrinec,jeho volame Vavrik...🙂 a ja mam doma synov,ktory sa volaju Jesus (muz je spaniel, meno je po jeho zosnulom otcovi a v preklade na nase by to bolo Jezis,ale v spanielsku,mexiku stale normalne pouzivane meno) a Frantisek. o par mesiacov pribudne David.🙂
Máme dvoch chlapcov jednemu som dala pred 14 rokmi meno Dárius bolo nezvyčajné teraz ho majú veeeela 😣😣😣a Druhý môj drobček sa volá Maxim voláme ho zatiaľ Maxík,Maximko,alebo Maxíček ale je len pol ročný keď bude veľký tak bude Maxim ako sa volá normálne a ešte Max
@anjelicek26 na SR to určite nie sú bežné mená
@toscania Gregora nepoznám ani jedného v našom okolí. Za 40 rokov som nikoho s takýmto menom nestretla.
Máme Krištofa, aj ho tak voláme. Krištof, Krištofko. Široko ďaleko je jediný, takže si ho určite nepomýlia. A naviac, ľudia pri jeho mene reagujú veľmi milo, páči sa im to 🙂
@zuzanockamt Ja som stretla minimálne 5 Gregorov - deti a poznám minimálne dvoch dospelých. Asi závisí aj od toho, kde žiješ...
Mne sa z menej častých mužských mien páčia tieto: Jonáš, Viliam, Vincent, Ábel.
Barnabáš, Mikuláš, Ferdinand, Gašpar, Imrich, Vojtech
Karol, Viktor 😊
@oblecenie99 ako ho doma volate? 🙂
Jedna známa po dvoch adopciách otehotnela, tak chceli dať dieťatku meno s krásnym avýznamom "boží dar". Malý je Nathaniel 🤩🤩🤩
mne napadaju, co maju znami, tiez jedini v okoli - Viliam, Vincent, Fedor, Imrich 🙂 volaju ich takto celym krstnym menom a znie mi to krasne 🙂
@desgaire poznam Edgarda tak priapdne to

@desgaire na ihrisku mame Oskara 🙂, a moja srdcovka je Tristan 🤩