Nezvyčajné dievčenské meno
Ahojte, s mužom sa nevieme nijak raz zhodnúť na mene pre dcérku 🙂chceli by sme niečo pekné a nezvyčajné 🙂 mne sa napr. Strašne páči Rebecca, no u neho neprejde 🤭 dajte mi prosím nejaké tipy, možno nás zbavíte dilemy 🤣nejaké dievčenské meno, ktoré nemá kazde druhé dieťa 🙂
@h2 už sme si o tom raz písali, ak sa nemýlim 😉
@lucia198811 Nie romskeho povodu som neni😉su to zahranicne mena ,ked nevies najst v kalendari tak pozri v Google ,ten ti mozno pomoze s hladanim😉.. Tu nebolo pisane aby sme pomohli s nezvycajnymi menami z kalendara tak som napisala mena ,ktore sa mne pacia a neni su zo slovenskeho kalendaru.. zijem v Rakusku ,tu su take mena bezne ,za to clovek nemusi byt romskeho povodu😉
@trendyy aj my máme Julianku ❤️🌹
@popoluskaxy Je to možné. 😃
@habibim mne sa Amina tiez velmi paci 😊 pride mi to ako velmi romanticke a zenske meno 😊
@medina20 tiez zijem v rakusku 😊. Mne sa tu najviac pacia albanske mena 😊😃. Tie su fakt netradicne
@malinka158 haha ano ,tie su krasne aj turecke☺️ale väčšina to asi nepozná a ked vidia nejake nezvycajne meno clovek musi byt hned romskeho povodu😂😂😂
Agnesa
Kamoška ma Dorotku a druha Amálku my máme Leu 💓
@medina20 vdaka za vysvetlenie ;)
@macik166 prosím ta ona ma dieťa nie psa
@hesloveslo nože daj ako sa voláš ty.
Mne sa páči Marína a Barbora. Aj keď asi nie sú nezvycajne 😁
Ja sa volám Timea.....veľa krát som počula ze aaakkkeee krásne meno nezvyčajné ☺🤷♀️
@timejka020 Súhlasím, že krásne. Ale nie nezvyčajné, aspoň nie na južnom Slovensku.
Ráchel, Marína
Už tu bola napísaná Luna ❤️. Ja som napr. Nestretla psa s menom Luna, je to normálne meno španielskeho a talianskeho pôvodu (z latinčiny mesiac). Tiež ho máme na zozname.
Ale za to som poznala psíkov: Tina (Kristina, Martina), Samko, Hugo, Alenka…. Takže každému môže meno evokovať niečo iné. Hlavné, aby sa hodilo k priezvisku
@popoluskaxy Viola sa volá moja svokra, a jej mama bola Malvína 🙂
Marína,Milota... tieto dve som mala na výber,ale sa narodil sa chlap Max
@oblecenie99 no to je pekná náhoda 🙂 pre mňa sú to krásne vznešené mená. A v základnom tvare sú najkrajšie.
Mne sa paci Kira a Lea
Mne sa napr zo zahranicnych najviac páčilo meno Ava (Ejva) no nepreslo 😂 dali sme meno Klaudia, v porodnici aj u lekarov mi hikaju ze dlho ziadnu klaudiu nemali 🤷♀️ mne to pritom nepride netradicne meno 😁 a ja som Angelika, neznasala som to meno ako student, stale poznamky markiza anjelov 😂 kde mas depejraka, raz som dokonca ukazovala občiansky ze sa tak ozaj volam 🤦♀️😂 takze podla mna pre každého je netradicne meno niečo ine😊 ja som hladala niečo, co sa neda povedat skaredo a ked mi niekto dietatu teraz nepovie Klaudia, lebo sa im to zda nepekne a chcu to zjemnit, tak ma z Klaudiky dviha do vesmiru az 🙊🙈
Dajte Raketu, také meno nemá nik. Neviem prečo si vsetci myslia, že čím nezvycajnejsie meno.tym lepšie. Človek robí meno, nie.meno robí človeka. P.s. nezabúdajte na to,že deti pôjdu do školu a detičky vedia byť veľmi kruté, zvlášť k menám.

Jela, Nadežda
@zazvorka87 máme v malú Abigail , to meno sa mi veľmi páči
My máme doma Aylin a Ester 😊
Marína

@lucia198811 toto co uvádza @medina20, sú balkánske a turecké mena.. Väčšinou v Bosne