icon

Nezvyčajné dievčenské meno

8. apr 2022

Ahojte, s mužom sa nevieme nijak raz zhodnúť na mene pre dcérku 🙂chceli by sme niečo pekné a nezvyčajné 🙂 mne sa napr. Strašne páči Rebecca, no u neho neprejde 🤭 dajte mi prosím nejaké tipy, možno nás zbavíte dilemy 🤣nejaké dievčenské meno, ktoré nemá kazde druhé dieťa 🙂

habibim
8. apr 2022

@lucia198811 toto co uvádza @medina20, sú balkánske a turecké mena.. Väčšinou v Bosne

popoluskaxy
8. apr 2022

@h2 už sme si o tom raz písali, ak sa nemýlim 😉

medina20
8. apr 2022

@lucia198811 Nie romskeho povodu som neni😉su to zahranicne mena ,ked nevies najst v kalendari tak pozri v Google ,ten ti mozno pomoze s hladanim😉.. Tu nebolo pisane aby sme pomohli s nezvycajnymi menami z kalendara tak som napisala mena ,ktore sa mne pacia a neni su zo slovenskeho kalendaru.. zijem v Rakusku ,tu su take mena bezne ,za to clovek nemusi byt romskeho povodu😉

pusinka12221
8. apr 2022

@trendyy aj my máme Julianku ❤️🌹

h2
8. apr 2022

@popoluskaxy Je to možné. 😃

malinka158
8. apr 2022

@habibim mne sa Amina tiez velmi paci 😊 pride mi to ako velmi romanticke a zenske meno 😊

malinka158
8. apr 2022

@medina20 tiez zijem v rakusku 😊. Mne sa tu najviac pacia albanske mena 😊😃. Tie su fakt netradicne

medina20
8. apr 2022

@malinka158 haha ano ,tie su krasne aj turecke☺️ale väčšina to asi nepozná a ked vidia nejake nezvycajne meno clovek musi byt hned romskeho povodu😂😂😂

deginko
8. apr 2022

Agnesa

dada0902
8. apr 2022

Kamoška ma Dorotku a druha Amálku my máme Leu 💓

lucia198811
8. apr 2022

@medina20 vdaka za vysvetlenie ;)

hesloveslo
8. apr 2022

@macik166 prosím ta ona ma dieťa nie psa

macik166
8. apr 2022

@hesloveslo nože daj ako sa voláš ty.

akbara77
8. apr 2022

@jujala Aurora? Preboha...si robíš srandu? Toto nemôže spraviť vlastnému dietati

arcanne2
8. apr 2022

Mne sa páči Marína a Barbora. Aj keď asi nie sú nezvycajne 😁

timejka020
8. apr 2022

Ja sa volám Timea.....veľa krát som počula ze aaakkkeee krásne meno nezvyčajné ☺🤷‍♀️

h2
8. apr 2022

@timejka020 Súhlasím, že krásne. Ale nie nezvyčajné, aspoň nie na južnom Slovensku.

maryskas
8. apr 2022

Ráchel, Marína

pinaofina
8. apr 2022

Už tu bola napísaná Luna ❤️. Ja som napr. Nestretla psa s menom Luna, je to normálne meno španielskeho a talianskeho pôvodu (z latinčiny mesiac). Tiež ho máme na zozname.
Ale za to som poznala psíkov: Tina (Kristina, Martina), Samko, Hugo, Alenka…. Takže každému môže meno evokovať niečo iné. Hlavné, aby sa hodilo k priezvisku

oblecenie99
8. apr 2022

@popoluskaxy Viola sa volá moja svokra, a jej mama bola Malvína 🙂

mariejenka
8. apr 2022

Marína,Milota... tieto dve som mala na výber,ale sa narodil sa chlap Max

popoluskaxy
8. apr 2022

@oblecenie99 no to je pekná náhoda 🙂 pre mňa sú to krásne vznešené mená. A v základnom tvare sú najkrajšie.

durisovamichaela1
8. apr 2022

Mne sa paci Kira a Lea

legna30
8. apr 2022

Mne sa napr zo zahranicnych najviac páčilo meno Ava (Ejva) no nepreslo 😂 dali sme meno Klaudia, v porodnici aj u lekarov mi hikaju ze dlho ziadnu klaudiu nemali 🤷‍♀️ mne to pritom nepride netradicne meno 😁 a ja som Angelika, neznasala som to meno ako student, stale poznamky markiza anjelov 😂 kde mas depejraka, raz som dokonca ukazovala občiansky ze sa tak ozaj volam 🤦‍♀️😂 takze podla mna pre každého je netradicne meno niečo ine😊 ja som hladala niečo, co sa neda povedat skaredo a ked mi niekto dietatu teraz nepovie Klaudia, lebo sa im to zda nepekne a chcu to zjemnit, tak ma z Klaudiky dviha do vesmiru az 🙊🙈

akbara77
8. apr 2022

Dajte Raketu, také meno nemá nik. Neviem prečo si vsetci myslia, že čím nezvycajnejsie meno.tym lepšie. Človek robí meno, nie.meno robí človeka. P.s. nezabúdajte na to,že deti pôjdu do školu a detičky vedia byť veľmi kruté, zvlášť k menám.

sticker
jujala
8. apr 2022

@akbara77 Aurora=lat. meno s vyznamom usvit. Aurora= Rimska bohyna svitania. tak isto polarna ziara. Svit pred vychodom slnka... Nema to nic s : Аврора – Avrora 🙂

alexandra197
8. apr 2022

Jela, Nadežda

katica06
8. apr 2022

@zazvorka87 máme v malú Abigail , to meno sa mi veľmi páči

monuska1234
8. apr 2022

My máme doma Aylin a Ester 😊

beata_k
8. apr 2022

Marína