Páči sa vám meno Šarlota?
Ahojte.
Zaujíma ma, či má niekto dievčatko s týmto menom alebo sa tu niekto tak volá, ako ste spokojné s menom?
pani učiteľka môjho syna mala dcéru šarlotku. mne sa páčilo aj meno aj dievčatko ☺️
My sme ho vybrane pre nasu malu ❤️
nie nepáči...
Nie ..vobec
Pekné meno
@butterflyeffect a ak sa smiem spytat, vybrali ste tvar Šarlota alebo zahranicnu verziu Charlotte?🙂
No neviem, záleží od priezviska. Mám kamošku, ktorá sa volá Šarlota, ale na sociálnych sieťach má Charlotte 🙈
Keď som čakala dcérku, tak som vždy svokre na otázku o mene povedala, že bude Charlotte (aby mi neznechutila to moje vybrané, lebo žiaľ každé ofrfľala). A toľko som jej to hovorila, až sa mi zapáčilo 😂 - ale slovenská verzia Šarlota. Dcérke som dala síce to moje pôvodne vybrané, ale ak by som ešte niekedy bola tehotná, tak Šarlota by bola na zozname.
nie nepači, nie som zvknutá na také meno, neviem ako bude sediet k priezvisku a prvy moment to evokuje vo mne tortu
Nie vobec
Šárka vobec
Charlotte sa mi páči,Šarlota nie..
Mne nie 🙂
Páči, ale s Ch na začiatku 🙂
Ahoj ja poznam niekoho s takym menom a mne sa páči.
Zavisí či sa hodí k priezvisku
Ano paci😊 krasne meno❤️
Nie, neznie mi pekne.
To, ako sa píše, je uplne jedno, cita sa stále rovnako, s rozdielom A na konci. A aby stále vysvetlovala, že sa píše s jednym ci dvoma T...zbytocna komplikacia.
Mne sa veľmi páči ❤️. Synovia mali spolužiačku Charlottku a mali sme tiež veľmi milú susedu Šarlotu narodenú v 40.rokoch. Volali sme ju teta Šárika. A jablková šarlotka je môj najobľúbenejší koláč, takže za mňa samé pozitívne asociácie.
Mne sa páči meno Sarlota
Veľmi pekné meno, ale v tej slovenskej verzii.
My mame doma.Charlotte. Lebo Sarlota mi pride tvrde. ja som sa do toho mena neplanovane zamilovala. Nikomu sa nepacilo
manzelovi sestram mame otcovi nikomu z.mojich blizkych. kazdy ho ofrflal svojim sposobom: ze to znoe ako cibula.salotka. ze to znie ako sarlach
ze to znie ako sarlatan. . . ale.ja.som sa nedala
Pekne meno
Mam kamarátku Šarlotu🙂
mne osobne sa extra paci, obe verzie, ale neviem si predstavit tie skomoloneniny. Slovakom sa to az pyta a kadejake verzie by som asi nezvladla lahko, preto by som si to meno nevybrala. To je ako s Emiliou, ktora skonci ako Milka, je to facka.
Nerieš komu sa páči a komu nie a či sa tak volá koláč, čokoláda.To by sa veľa mien muselo vylúčiť z kalendára.
Priezvisko sa dcére pravdepodobne v dospelosti zmení, trápnu prezývku si decká vymyslia na akékoľvek meno.
Vyber meno podľa seba.
Každý si na to ajtak zvykne časom.
A mamičkám na MK odporúčam zobrať kalendár aby tu neoznačovali slovenské mená uznané matrikou za zahraničné ako to tu často vidím.
A čo sa zdrobnenín týka tak je na dieťati čo bude v budúcnosti tolerovať a sama si určí ako ju budú oslovovať.
Ja mam vnucku Šarlotku. Je to krasne meno. 🥰
Krasne meno, mala som ho na zozname.
Mne sa toto meno nikdy nepáčilo.
Poznám dievčatko s takým menom . Celkom pekne

mne sa páči…