Pekné dievčenské mená
Dobrý večer mamičky , prosím poraďte mi niejake pekné meno pre dievčatko už som stoho uf neviem sa rozhodnúť medzi Melissa , Karolinka , amélia , alebo ak viete niejake iné kľudne napíšte 🙂
My máme 💗 Sandru 💗
My mame Noemi a Radku, kamoska ma Sarku a Ester, Lea...vsetky su velmi pekne
Ivanka a Dominika
Dalia a Veronika..monika..mirka
Eliška Lujza Eva Sára Linda
My máme Adelku, druhá bude Ester.
Dorota,Lujza,Stela,Vilma
Anna Mária ❤️
ak budem mat druhu dceru tak bude Flora al Florence
Eliška 💖
Pre mna sú najkrajšie mena mojich dcér, Melissa a Zara ☺️
@chrisencore Zara - wau, nádherné meno!!!.Chválim👍🏻…
@popoluskaxy vážne? 😁 Skvelý výber 😉👍
Nám sa vždy páčila Karolínka... ale je ich už dosť a hlavne Kajka sa nám až tak nepáčilo... tak sme hľadali ešte. A zaujímavé, hneď sme sa s manželom zhodli na Paulínke 🙂 najkrajšie meno 🙂 jemné, nežné, úplne sa hodí našej princeznej 🙂
Ja mám dievčatko s krásnym menom Valentínka.Keby mám ešte jedno vyberiem meno Juliana.
Poznám dievčatko, volá sa Mia Marcela, Mia preto že to chcela maminka a Marcela preto lebo tatino je Marcel, tak po ňom. Pekná kombinácia...
my budeme mat Alexandru ale paci sa mi aj Ema
Ale páči sa mi aj Kristínka 🙂
My máme Nelku 😊😇 aj keď viacerí hovorili aby som dala po sebe meno kamila
@ywuskaa vážne 😉😁 pre mna to boli srdcovky obe mená. Široko ďaleko nie je ani jedno z nich, teda my sme sa ešte ani s jedným nestretli.
@nikoletta1712 ďakujem, povodne som chcela pre ňu iné ale asi si ho sama vybrala 🙂 neviem si predstaviť že by sa volala inak. Je to proste Zara, nebojacna, silná a húževnata.
@chrisencore Od dnešného dňa patrí toto meno “ Zara” medzi top!!!.Pozdravujem malú❤️
Ja mam doma Alessu
Anna, Nina
Alica ,Michaela ,Šarlota
Nina, Nasťa, Hana, Lara, Nadja
@nikoletta1712 ďakujem krásne, odovzdám ☺️ Všetko dobre prajem ❤️
@chrisencore Ďakujem, prajem veľa zdravia hlavne❤️❤️❤️☘️☘️☘️…Zlatá😊
Adelka, Simonka, Zoe, Zara, Thea 🙂

Linda,Lenka,Liana😉