Pekné dievčenské mená
Dobrý večer mamičky , prosím poraďte mi niejake pekné meno pre dievčatko už som stoho uf neviem sa rozhodnúť medzi Melissa , Karolinka , amélia , alebo ak viete niejake iné kľudne napíšte 🙂
Ja mam Alicu a Dianu, ak bude este niekedy jedna tak Lenora
Ja mám Katarína a Zuzana. A keby mám tretie dám určite Eliška 😍
my máme doma Izabelku.....voláme ju Zizi😁
Ella
Alexandra alebo Martina ale podľa vášho výberu asi Amélia ale pekne meno je aj Mellisa
My mame doma Alexandru
Alex
My máme doma Elenku, moja neterka sa vola Radka, paci sa mi tiež moje meno Soňa, ale aj Karolína je veľmi pekné, moja najlepšia priateľka dala dcérkam meno Izabelka a Malvinka🤗podľa mňa ale najkrajšie meno je také, ktoré vyslovujú rodičia a okolie s láskou a nehou, takže pre vás to bude určite meno vášho dieťatka
Máme Annu a Agátku, páči sa mi ešte napríklad Klára, Gréta, Kristína
My máme doma Elišku ❤️ páčila sa nám aj Emma
My máme Bianku
Ja mam Gretu, keby mam este jednu tak to bude Alica
My mame doma Simonku a Sabinku...ale mne sa pacili aj mena Liliana a Diana...manzelovi nie🙂🤭
Olívia,Naila,Marion, Valentína,Ester....
Premna je najkrajsie Marianna ale velmi sa mi paci Liliana😃
Ja mám Rebeku a Emily🥰
Marie, Elizabeth, Klára
My máme Zuzanku a Katarínku a veruže ich teraz toľko nepočut ako tie čudesne mená, čo vedia poniektorí vymysliet
Liliana (Lili), Natália (Natáli)
Ja mam Adelku a Hanku... Dokonca aj takto majú v rodných listoch.. Zdrobneliny.... Už majú 13 rokov.... V škôlke boli a v škole dokonca v celom ročníku sú ony dve jediné...myslim všeobecne Adela, Hana
Aj Elena je pekne meno
A co tak Barborka, Terezka 🙂 to su zas moje dievcata...v rodine mame aj Alzbetku Sabinku, Dorotku,Dominiku...no za mna najkrasie mena.
Beáta,Dáša a nakoniec máme Soničku a Leu
@leuska1991 aj mne sa veľmi páči to meno a preto aj moja dcéra sa bude volať Lilien
Ja mám doma Grétku ale tiež sa mi páčilo meno Melissa, pekné je ešte meno Rita 🙂
Ja mam Nataliu a Patriciu.........hlavne sa musite rozhodnut Vy s manzelom, je to Vase dieta, Vasa radost....... kazdemu sa paci nieco ine.
@tetaandulkova aj Mia 🥰
Pre mňa top Eva.. pri prvej aj druhej sme zvažovali.. neprekusli sme ale termín menin 😀
Ja som chcela Karina alebo Viola

@popoluskaxy ja som mala spolužiačku Violu, ale ináč tiež široko ďaleko žiadnu nepoznám. No a Malvina bol pre mňa malý zázrak, úplne som bola v úžase keď som to meno včera počula ☺️