Poraďte mená pre chlapcov dvojičky
Ahojte, viete poradit mena pre dvojicky chlapcekov? Dakujem
Erik a Henrik, Tobiáš a Matyáš
Robert a Richard, alebo Richard a Viliam
Nasi su Patrik a Filip, nechceli sme podobne mena
suseda ma Lukas a Ondrej 🙂 ono osobne som skor za to ked nie su podobne, nech si ludia deti nemylia, lebo teda nie je to prijemne 🙂
Oliver a Oskar .-!) celkovo na rovnaké začiatočné písmeno by som dala 🙂
He Pat a Mat 😂🤭
Leo a Teo ☺️
Roman a Boris su jedine chlapcenske mena ktore sa mi pacia 🙂
... muž je z dvojčiat, on je Tomáš s a brat je Lukáš.
Karolko a Jožko
Denis a Simon
erik a roman
Tomáško, Lukáško 💙💙
@eva1235 syn ma v triede,Maxim a Matias
Alex a Leo
Nicolas a Mathias
Podobne mena dvojickam netreba ale je fajn ked sa lahko vyslovuju za sebou, lebo ich budes vyuzivat vacsinou spolocne.
Gabriel a Michael
Radimír a Kazimír
@eva1235 ono záleží trošku aj na priezvisku ako sa to k tomu hodí, ak je priezvisko príliš dlhé, hodí sa skôr kratšie meno 😊
@eva1235 a gratulujem 😊👍
S tym Kazimírom som srandovala trochu, včera na STV bol nejaka pietna spomienka na Hanuša, normalne som pozerala, že takto sa niekto volal, Inak moji predkovia davali všelijake mena nezvyčajne, my to mame asi v krvi , nie su frekventovane a to sa mi na nich páči, ja by som nemala odvahu dať take meno, ale lepši original ako to, čo ma každy druhý. teraz sledujem rubriku trnavske babence a tam je Jakub každy týždeň napr. Matuš, Matej, Tobiaš, Teo strašne veľa David, Adam Nechcem ťa autorka navadzať, ale keby si take menej frekventovane dala, nebolo by to pekné?
Mena dvojiciek sa vôbec nemusia podobať. Akurát by to nemalo byt také, že jedno rýdzo slovenské a jedno zahraničné.
Aj keď...nám to synom tak vyšlo, že jeden ma slovenské a druhy medzinárodné....ale da sa im obom pekne lubozvucne povedať.
Poznám viacero párov dvojiciek, niektorý majú prvoplanove kombinácie (Peter Pavol), iní sú Matej-Michal, Peter -Ľuboš,...takže je to jedno.
Ale napríklad je fajn, keď majú meniny pri sebe, ad 1 nezávidia si, ad2 majú spolu oslavu, nemusíš riešiť rodinu na dvakrát (ak si chodíte gratulovat), u nás je napríklad rodina dosť ďaleko a kvôli jednému sviatku ich nebudem preháňať...spájame co sa dá.
Potom- mysli aj na to, že cca 18 rokov, možno viac...budeš na nich pokrikovat spolu. Aby sa jedno nekoncilo hlaskou ktorou začína druhé, bude sa ti to zle vyslovovať.
(Marek-Karol), alebo aby to nebolo také "smiešne" typu Majo-Kajo.
No a v neposlednom rade, dôležitejšie je, aby to ladilo k priezvisku. S tým budú žiť dlhšie ako s bratom. A dosť budú mať nervy ze si ľudia mýlia tvár s bratom, dajte mena trochu odlišné
@cajomila aj ja rad radim a rozmýšlam, sebe by som ich sice nedala, pre druhych mam najlepšie kombinacie 🙂
autorka, teraz ma naadlo Kay a Gerda bola taka rozpravka tak niečo na ten spôsob ale pre chlapcov

Tu sa navrhuju ake podobne mena. A tak hadam to nevadi aj ked to budu dvojicky, ze budu mat mena rovnako sa zacinajuce aj konciace nie? Kludne nech je to aj Tomas a Matej napriklad.