icon

Poraďte mená pre chlapcov dvojičky

eva1235
18. okt 2021

Ahojte, viete poradit mena pre dvojicky chlapcekov? Dakujem

kendova_anna
19. okt 2021

Tu sa navrhuju ake podobne mena. A tak hadam to nevadi aj ked to budu dvojicky, ze budu mat mena rovnako sa zacinajuce aj konciace nie? Kludne nech je to aj Tomas a Matej napriklad.

negymama
19. okt 2021

Erik a Henrik, Tobiáš a Matyáš

negymama
19. okt 2021

Robert a Richard, alebo Richard a Viliam

bubinko1506
19. okt 2021

Nasi su Patrik a Filip, nechceli sme podobne mena

marty_4
19. okt 2021

suseda ma Lukas a Ondrej 🙂 ono osobne som skor za to ked nie su podobne, nech si ludia deti nemylia, lebo teda nie je to prijemne 🙂

1angelika
19. okt 2021

Oliver a Oskar .-!) celkovo na rovnaké začiatočné písmeno by som dala 🙂

janka1011
19. okt 2021

@eva1235 nechápem, prečo skoro každý navrhuje podobné mená - typu Miško Riško atď. Aj keď sú to dvojičky, sú to samostatné osobnosti a také by mali mať aj mená. Mne osobne sa tie skoro rovnaké mená pre dvojičky vôbec nepáčia.

dada0902
19. okt 2021

He Pat a Mat 😂🤭

dada0902
19. okt 2021

Leo a Teo ☺️

zuzika34
19. okt 2021

Roman a Boris su jedine chlapcenske mena ktore sa mi pacia 🙂

narayan
19. okt 2021

... muž je z dvojčiat, on je Tomáš s a brat je Lukáš.

h2
19. okt 2021

@dada0902 Prečo nie? Patrik a Matej. Paťko a Maťko. Pat a Mat. 😁

lesana25
19. okt 2021

Karolko a Jožko

karolinakr
19. okt 2021

Denis a Simon

karhu
19. okt 2021

erik a roman

weronika171717
19. okt 2021

Tomáško, Lukáško 💙💙

ivkasolteska
19. okt 2021

@eva1235 syn ma v triede,Maxim a Matias

luccy89
19. okt 2021

Alex a Leo

leonie28
19. okt 2021

Nicolas a Mathias

dyala1067
19. okt 2021

Podobne mena dvojickam netreba ale je fajn ked sa lahko vyslovuju za sebou, lebo ich budes vyuzivat vacsinou spolocne.

karolinakr
19. okt 2021

Gabriel a Michael

mironka
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
19. okt 2021

Radimír a Kazimír

daniela2202
21. okt 2021

@eva1235 ono záleží trošku aj na priezvisku ako sa to k tomu hodí, ak je priezvisko príliš dlhé, hodí sa skôr kratšie meno 😊

daniela2202
21. okt 2021

@eva1235 a gratulujem 😊👍

karolinakr
21. okt 2021

S tym Kazimírom som srandovala trochu, včera na STV bol nejaka pietna spomienka na Hanuša, normalne som pozerala, že takto sa niekto volal, Inak moji predkovia davali všelijake mena nezvyčajne, my to mame asi v krvi , nie su frekventovane a to sa mi na nich páči, ja by som nemala odvahu dať take meno, ale lepši original ako to, čo ma každy druhý. teraz sledujem rubriku trnavske babence a tam je Jakub každy týždeň napr. Matuš, Matej, Tobiaš, Teo strašne veľa David, Adam Nechcem ťa autorka navadzať, ale keby si take menej frekventovane dala, nebolo by to pekné?

reni666
21. okt 2021

@eva1235 Eliot a Erik

ckatka
21. okt 2021

Mena dvojiciek sa vôbec nemusia podobať. Akurát by to nemalo byt také, že jedno rýdzo slovenské a jedno zahraničné.
Aj keď...nám to synom tak vyšlo, že jeden ma slovenské a druhy medzinárodné....ale da sa im obom pekne lubozvucne povedať.
Poznám viacero párov dvojiciek, niektorý majú prvoplanove kombinácie (Peter Pavol), iní sú Matej-Michal, Peter -Ľuboš,...takže je to jedno.
Ale napríklad je fajn, keď majú meniny pri sebe, ad 1 nezávidia si, ad2 majú spolu oslavu, nemusíš riešiť rodinu na dvakrát (ak si chodíte gratulovat), u nás je napríklad rodina dosť ďaleko a kvôli jednému sviatku ich nebudem preháňať...spájame co sa dá.
Potom- mysli aj na to, že cca 18 rokov, možno viac...budeš na nich pokrikovat spolu. Aby sa jedno nekoncilo hlaskou ktorou začína druhé, bude sa ti to zle vyslovovať.
(Marek-Karol), alebo aby to nebolo také "smiešne" typu Majo-Kajo.
No a v neposlednom rade, dôležitejšie je, aby to ladilo k priezvisku. S tým budú žiť dlhšie ako s bratom. A dosť budú mať nervy ze si ľudia mýlia tvár s bratom, dajte mena trochu odlišné

cajomila
21. okt 2021

@eva1235 Ja veľmi rada vymýšľam cudzím deťom mená.
Aké máte priezvisko?
Kľudne napíšte aj do správy...nakombinujem vám 😉

karolinakr
21. okt 2021

@cajomila aj ja rad radim a rozmýšlam, sebe by som ich sice nedala, pre druhych mam najlepšie kombinacie 🙂
autorka, teraz ma naadlo Kay a Gerda bola taka rozpravka tak niečo na ten spôsob ale pre chlapcov