Poraďte meno pre dievčatko, ktoré nie je moc populárne
Ahojte, skuste mi poradit meno pre dievcatko ktore neni tak popularne posledne roky ako su napr : Sofia, Eliška a Nina, Ema, Viktória, Natália, Nela, Sára, Mia a Olívia, Diana, Hana, Anna, Tamara, Júlia, Laura, Emma, Karolína, Michaela a Rebeka.
Nieco okrem tychto popularnych, no chcela by som meno ktore znie pekne a neni popularne a ma aj nejaky svoj vyznam.
My máme Natašku, uvažovala som aj nad Natáliou ... No vyhrala Nataška, pretože v okolí máme len jednu.
Lukrécia, Emily, Vanda ;)
@iceberg my máme Edit a Ida, zatiaľ sme sa v širokom okolí nestretli s rovnakými menom, ani jedným z nich 🙂. Ďalšia dcéra by bola Hermína
@iceberg ja mám 3 baby, prvorodená je Olívia (7) lebo vtedy mi to prišlo ako netradičné meno, no keď som začala chodiť na ihriská, zistila som, že ich je viac 🙂)))
Druhorodená je Etela (3) a zatiaľ som sa so žiadnou inou Etelkou nestretla. Znamená v preklade "vznešená"
Posledná je Viola (1) a v širokom okolí jediná, aj keď ako čítam tipy mamičiek začína sa dostávať do povedomia (:
Mne sa ešte veľmi páčili mená Gréta, Vilma, Ida, Tea, Berta, Nora, Regína, Antónia, Astrid, Alma, Aurélia, Linda - ale tak 100 ľudí / 100 chutí.
Verím, že si intuitívne zvolíš tvojmu srdcu najbližšie
Jana, Simona, Zuzana, Alzbeta, Daniela, Julia alebo Juliana (ale tie idu asi teraz do mody)...A este vela sa mi pacilo...
Ja mam doma Nelly a Noemi 🙂
Saška
Pridam moje mena v rodine: mama Magdalena, ja Miroslava, a mam dve dcery - Emilia a Marina. Nieco tu uz zaznelo, ale s mojim menom sa nestretavam az tak casto, nikdy nebolo v top 10 najpouzivanejsich mien 😁. Na zs,ss aj vs som bola jedina 🤭
Podla mna je velka skoda ze sa viac nepouzivaju krasne slovenske mena ako Helena, Magdalena, Emilia, Daniela, Miloslava, Svetlana, Alena, Irena, Stanislava, Kamila, Aneta, Silvia, Henrieta, Denisa, Ivana... tolko krasnych mien a vsetci stale dookola davaju tie co si napisala
Melisa, Linda, Sára, Lilien, lucia, Andrea, Dagmar
Henrieta, Hermína a Helena. Také mená som dlho nepočula medzi deťmi žeby sa tak volali. A pritom sú to krásne mená.. dala by som také budúcej dcére🙂
No moja skúsenosť ja som obom dala mena kde som nikde dovtedy nepočula, teraz počujem odvšadiaľ 🤣🤣
Kamarátka ma Emiliu a to nepočujem zatiaľ nikde iba u nich
Vaneska
Ja mam Adrianu a Dominiku, a neviem o nikom v blizkosti,ze ma dcery s takym menom
Valentína 🙂
Miriam, Miriama
@zuzinka888 dakujeme 🙂 muz vyberal
@4stanka4 ja som mala spolužiačku, ale to bolo daaavno
@tanioli mas rada take tvrde mena, že? Ale tvoju trojkombinaciu asi inde neuvidime..
@nevenka v detstve babiku Anabelu
My máme Riu ❤️
Lívia

@ibrunova Lucií sú tisíce...