Poraďte meno pre dievčatko, ktoré nie je moc populárne
Ahojte, skuste mi poradit meno pre dievcatko ktore neni tak popularne posledne roky ako su napr : Sofia, Eliška a Nina, Ema, Viktória, Natália, Nela, Sára, Mia a Olívia, Diana, Hana, Anna, Tamara, Júlia, Laura, Emma, Karolína, Michaela a Rebeka.
Nieco okrem tychto popularnych, no chcela by som meno ktore znie pekne a neni popularne a ma aj nejaky svoj vyznam.
My mame Saru (asi dost caste meno) a druhu Ester (asi menej caste), aj ked odkedy mame Ester, uz sme stretli plno dievcatok s takym menom. Skor mam problem, ak by sme mali tretie dievcatko, ze uz sa mi ziadne meno hebrejskeho povodu nepaci a tieto dve su uz hebrejske, tak nech sa to aspon trochu hodi.
Ja mam doma 6r Rachel a 4 r Izabelku
Stela, Žofia, Maria, Dagmar, Olga, Veronika…
Anna, Karolina, Katarina, Barbora, Patricia, Dorota, Beatrix, Hana
Iveta, Ingrid
Melisa
@iceberg Ja som si aj pozerala statisticky, ake mena sa pouzivaju dnes uz len velmi malo. Skus pogooglit zopar clankov na tu temu, precitat statistiky za posledne roky a mozno ta nieco inspiruje.
Radka 😁
@iceberg Violka, Barborka, znami maju Letiziu 🙄
My máme Katarinku, po mne. A dala by som ešte napríklad Zuzanku alebo Alexandru. Paci sa mi aj meno Olinka.
@iceberg my máme Annu a Agátu.. Napadá mi ešte Edita, Judita, Johana, Klára
@iceberg Vaneska je pekné meno ☺️
My máme doma Agátku 🙂
Stanka. Nikto v okolí nemá. Aj v tomto fóre plnom pekných mien som ju len raz zachytila. Ešte aj sestrička v nemocnici povedala že také pekné meno už dlho nepočula
Filoména, Iris, Karolínka
@iceberg ja mám doma Sindy a Riana
Ľudmila - Ľudka, Mariana, Lesana, Ľubica - Ľubka, Zora / Zoja, Alenka, Petra, Stanka, Vlaďka , Rastislava, Tatiana, Rozália - Rozárka...
Ja som chcela elenku ale nepreslo mi to 🙂

@pcamakova my máme čoskoro 7 ročnú Lujzu 😍 a je veru široko ďaleko jediná s týmto menom 🙂