icon

Poraďte moderné mená pre bábätká ❤️

ditta33
20. máj 2019

Ahojte 🙂 prosím poradte mi pekné dievčenské i chlapčenské mená 🙏🏻 Nepoznám velmi tie novšie :/ Dakujem 😘

arcanne2
20. máj 2019

@nerya ja poznám jednu džesiku :O

983
20. máj 2019

@arcanne2 my s manželom mame 20, 21 a vždy počúvame otázky tipu " a to ste kde také meno vzali, to má po dedovi?" riadne mi to lezie na nervy

mariejenka
20. máj 2019

@wandallka joj Vincko tiez krasne, ja robim v domove dôchodcov, a tam su klienti s tymi krásnymi menami,co kedysi, jeden pan Vincent je mojim, už dobrym kamaratom🙂 a poznala som Korneliu, Anastázia, Paraskievu, Malvinu, Jolanu,Johanu, Nadezdu, Etelu, Benediktu z panov Mikulas, Fedor, Albert, Aladar,Eugen ...a ine.

arcanne2
20. máj 2019

@983 aj nám to hovoria :D

@mariejenka všetky nadherne, Vincko je aj moje TOP

983
20. máj 2019

@arcanne2 ja mam chuť tých ľudí preplesnúť kalendárom aby pochopili kde sme ti vzali 😂

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2019

To kde chodite na tie mena?🙊To uz potom aj Honduras a Siberia moze byt😀

snehulienka8
20. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl myslim si ze aj siberia a honduras by boli lepsie mena ako niektore tu spominane😉

veverickav
20. máj 2019

My mame doma Scarlett a teraz pribudne Aron 💗

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2019

@snehulienka8 no, to bolo prve, co mi napadlo, ked som si precitala niektore mena tu, tak sa mi nejako k nim hodili😀ale mam dojem, ze este raz aj moj nick moze byt meno, ma to sancu😀

snehulienka8
20. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl navrhujem Kunikundu a Fartuša..ups omyl! Cunicunde a Fartush😎

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2019

@snehulienka8 kurkuma a spargla by tiez nemuseli byt zle😀

shandy137
20. máj 2019

@eviikuu my tiez mattea a silno rozmyslam v buducnosti nad vyberom dievcenskeho mena na M, krasne ste dali dcerke...ako ju volate?

stormy27
20. máj 2019

@judar o pár rokov bude doba úplne inde ;) ľudia budú myslieť inak. Všetko bude iné. Nemyslím si že by sa niekto niekomu posmieval alebo čudoval ake ma meno.

snehulienka8
20. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl myslis dufam curcumu a shparglu...

dskjhfdlkdjhl
20. máj 2019

@snehulienka8 asparagus😀

snehulienka8
20. máj 2019

@dskjhfdlkdjhl priezvisko ZELENY

romiada
20. máj 2019

@mariejenka presne ...moj otec mal krsneho otca...volal sa Kvído

romiada
20. máj 2019

Ja som minule pocula v nakupnom stredisku že Tristan. Tusim vtedy letel ten film s Bradom Pittom kde hral Tristana 🙈 uz len Izolda chybala

romiada
20. máj 2019

@arcanne2 to potom aj Džastina by to chcelo 😂

dopolbokaodrata
20. máj 2019

V MHD cestoval babička s vnučkou a nejak pán sa jej prihovoril, že ako sa voláš, a to dievčatko vraví Tany. A babička dodala to je skratka, ale inak je to Tanavena. Mne sa mimovoľne pretočili zorničky tak, že to muselo byť aj počuť nie len vidieť :D

domisha13
Autor odpoveď zmazal
marmark
20. máj 2019

Ja si nemôžem pomôcť, keby sa niektra z mojich báb narodila ako chlapček, dala by som meno Jonáš.... Som sa napočúvala, že to čo je to z meno...no staré a naše😀

1975renca
21. máj 2019

@marmark Jonáš je krásne 😊

ludkka0407
21. máj 2019

Neviem veru,ake su moderne,staci dat do vyhladavaca najpouzivanejsie za rok 2018😀aj zahranicne ti vybehnu,aj ma svk pouzivane.my mame Zuzanu a Jakuba,oba maju svoje ekvivalenty aj v nemcine,aj v anglictine a hlavne im pasuju k priezvisku😆a inak sa mi pacia take tradicne nase: Anna, Hana, Katarina, Maria😁z chlapcenskych Juraj,Michal,Lukas,ci Ondrej

tesari
21. máj 2019

@queen_mary su to stare slovanske mena nie akoze slovenske prebrate z napr. z Izraela 😉 alebo americke mena

tesari
21. máj 2019

@bialica dakujem aspon niekto ma pochopenie

marionete
21. máj 2019

@deti95060810 ta pani sa opravila v ďalšom príspevku

bobo1983
21. máj 2019

Ja mam Matuša, Dominika a cakame Gretku...Keby to bol chlapec, bol by to Jonáš...jedna znama ma dievcatko s menom Slavena

marionete
21. máj 2019

Podľa mňa sa tie "zahraničné" mená vôbec nehodia k našim priezviskám, ľuďom už prepína. Len aby malo jeho dieťa čo najexotickejšie a najnetradičnejšie meno🙏

bobo1983
21. máj 2019

@kacero007 moj bratranec zijuci v CH ma tiez Ameliu 🙂