Romana, Amália alebo Romina
Aké z tých troch mien dať dievčatku? Chcela som dat Romanu, ale muž povedal že ani nahodou, ze je to ciganske meno. O Amalii sa vyjadril, že je starodávne. Chcela som kompromis typu: Romina. Akosi sa nevieme dohodnúť
@anonym_autor Romana.
Mužovi sa nepáči ani jedno a aj tak ideš vyberať práve z tých troch? Veď nech nejaké navrhne aj on.
Cigánske meno lebo Romana od slová Róm? V živote som nevidela jedného róma s menom Romana alebo Roman. Romina Johnson alebo Romina Power 🙂.
@anonym_autor najskôr ta Romina asi
@anonym_autor najskôr ta Romina asi
@anonym_autor mam kolegynu Rominu (z Čile) a Amaliu (z Rumunska) 😃 a obe sa mi pacia
Cigánske meno lebo Romana od slová Róm? V živote som nevidela jedného róma s menom Romana alebo Roman. Romina Johnson alebo Romina Power 🙂.
@billy_jean Aj ruský panovnícky rod mal meno podľa Romana 🙂 .
Amalka za mna🙂
@billy_jean Aj ruský panovnícky rod mal meno podľa Romana 🙂 .
@aniele ja toto meno Roman/Romana vždy budem mať veľmi rada... hoci v detstve som ho neznášala. V dospelosti som mu prišla na chuť.
@anonym_autor jedna známa ma Ameliu
Najviac sa mi páči Romana. Amália môže byť, ale viac sa mi páči Amélia. Romina vôbec.
amalka -deti jej budu zamienat m za n ... romana a romina sa minepacia..romana je tvrde a ronina - romske ... (moj nazor) hladala by som ine tak aby sa pacilo obomo kedze dieta je vas dvoch a nielen tvoje ... v prvom rade by si meno mala vybrat s nima nie cudzimi zenskymi na nete 🙊
Amália.
A niečo čo je možno podobné tým dvom ale iné a zhodnete sa? Ria, Aurélia, Marína…
mne sa najviac páči z uvedených Romana, ale nedala by som ani jedno
Romana je pochádzajúca z Ríma, žiadne cigánske meno.
mame Romanu a nie sme romovia 🙂 a mame ku nej aj Renatu.
Romanu si vybral manzel a Renatu moja mamicka, ktora 6 tyzdnov po jej narodeni nahle zomrela
Romina je podla mna taky mackopes. Budu sa jej furt pytat, ci neni Ronana
@anonym_autor Romana nie je cigánske meno. Dežo je cig. meno. Romanka sa mi páči.
Romina môže byť

A muž ma akú predstavu o mene ? Je toľko krásnych mien , že určite sa na jednom zhodneme . Ale keď sa mužovi Romana nepáči , nedala by som to meno , je to spoločne dieťa , treba urobiť kompromis