Tomáš a Diana

mirkava
26. máj 2023

Páčil sa seriál? Za mňa áno, môže byť, zmena, pobavila som sa. Mam ich rada oboch.

lilianka28
26. máj 2023

Za mňa - také zmiešané pocity z toho.
Popravde, čakala som film a toto je niečo na spôsob sfilmovaných vtipov.

marcellka32
26. máj 2023

Za mňa nie, také nasilu mi to prišlo...

a_alexandra_a
26. máj 2023

Ja ich mám tiež rada, ale podľa mňa je toto kravina na entú. Čudujem sa, že sa dali na to nahovoriť. Úplne prvoplánové otrepané "vtipy". Je to všetko založené na stereotypoch. Neviem, telky asi nemajú čo dávať, tak vymýšľajú takéto hlúposti.

lilianka28
26. máj 2023

@marcellka32 Presne toto je ten správny výraz - také nasilu.
Pritom oboch hercov mám rada.

lulana79
26. máj 2023

@lilianka28 tiež som si myslela, že to bude normálny film a tiež ma to sklamalo trochu... no trochu viac...

petulda333
26. máj 2023

Pacilo sa mi to,ze to bolo vtipne,ale zostala som sklamana,ze to nema dej . Skoda,ze su to len skece,tento typ nemam rada a asi viac nepozriem

mishka81
26. máj 2023

Oboch mam rada, su to top herci. Ale toto som vypla po 5 minutach, to sa vobec nedalo. Prijala by som keby to ma pribeh a nie skece pomedzi nejake fotky.

alexka89
26. máj 2023

@a_alexandra_a to ozaj píšeš že sa čudujes že sa nato dali?😄slovensky komedianti si za mastný honorár aj obličky vyoperuju.
Autorka :videla som 2casti možno ešte pozriem o týždeň i to už vidím že asi prepnem....vadí mi tam ten vek.rozdiel morovej a mastalira.

mirkava
autor
26. máj 2023

@alexka89 vek. rozdiel mi nevadí, uvidíme ci sa to bude humorom stupňovať, alebo naopak. No je to iný druh seriálu, ale vidím ze u väčšiny to úspech nemalo.

matabb73
26. máj 2023

@mirkava mňa to vôbec nebavilo, pritom oboch hercov mám radšej. Vadilo mi, že to boli len také krátke skáče a ani sa mi to nezdalo veľmi vtipné. Za mňa slabé.

unicornlady
26. máj 2023

To je niečo ako, keď Cuky Luky boli len skeče v rámci väčšieho programu, tak to bolo fajn.
Keď z toho urobili film, bolo to úplne o ničom.

babina_33
26. máj 2023

Ach, ti nasi "herci". Akoze Mastalir este ok, na toho sa da aspon pozerat, ale Morova? To je podla mna hroza. Herecky vykon nula bodov, vtipy totalne silene, radsej nepozeram. Ale sto ludi, stu chuti.

ruxandra
26. máj 2023

Videla som asi 10 min a potom som to vypla, zial asi nie som cielovy divak, toto nie je uplne pre mna. Viac ma na jojke bavil ten serial einstein, take nieco by mohli zopakovat 🙂

unicornlady
26. máj 2023

@ruxandra Neviem, koľko toho natočia u nás. Ale pôvodný nemecký Einstein mal 3 série: https://www.imdb.com/title/tt5094068/

marcellka32
26. máj 2023

@lilianka28 ja ich mám tiež oboch rada, ale toto nie je pozeratelne...a povedali to aj moji pubertaci, čo pozerajú každu kravinu 🙂viac mi vadil Mastalir, prišlo mi, že natáča úplne nasilu, že tam ani nechce byť 🙂 nasilu akože vtipné, nezabralo

liz_lemon
26. máj 2023

otrepane vtipy, Mastalir je ok, aj Morova, ale strasne stara mi k nemu pride, a tie jej pubertalne hlasky a zasnivane vylevy o svadbe, nekoresponduju k jej veku

marcellka32
26. máj 2023

@liz_lemon tak stara chcela mladou byť ;) mali tam dať mladšiu babu

liusa82
26. máj 2023

Aj ja som sa tešila na klasiku.Teda seriál.Toto neni bohvieako spravené.Ludia nie sú na toto zvyknutí.Na takýto formát.Ked boli len v kuchyni tak 5 minút čučali len tam,alebo v divadle, v posteli, no proste nič moc.Týmto to dosť pokazili .Inak to mohol byť jeden super zábaný seriál.Chceli niečo nové,ale nejako im to nevyšlo.No ale zas niekomu sa to môže pozdávať

matabb73
26. máj 2023

@liz_lemon vieš o tom, že v minulosti spolu chodili? Nie každý pár má rovnaký vek.

mirkava
autor
26. máj 2023

@matabb73
@marcellka32 ano chodili spolu. Ved je len o niečo staršia od Mastalira. To je v pohode si myslim.

liusa82
26. máj 2023

Inak k tomu veku ešte.Ja som rozdiel ani nezbadala.Ani som o ňom nevedela.Nesledujem kto má kolko z hercov rokov 😀 a ked aj šak 8 rokov to je nič.Aj moji rodičia takto medzi sebou majú.Mamina vyzerala vždy mladšie

mirkava
autor
26. máj 2023

Inak túto tému som zadala do voľných diskusii a keďže je jej názov Tomáš a Diana hodili ni ju do: vyberáme meno pre dieťa 😁. To len tak na pobavenie.

liz_lemon
26. máj 2023

@matabb73 predstav si, ze viem, ze spolu chodili, a nic to nemeni na tom, ze sa k sebe nehodia, proste ten vekovy rozdiel je dost viditelny

betka233
27. máj 2023

@mirkava ja som to vecer pozerala z archivu lebo som bola zvedava co to bude... pri 1.pokuse som zaspala po 10 minutach, ked som sa zobudila tak som si to pustila opat a opat zaspala, ale az pri konci... nenormalne ma to unudilo, bezne pri telke nezaspavam, asi preto ze to nemalo dej

mirkava
autor
28. máj 2023

@betka233 🤣 že tbl na spanie 😁