Vanesa, Nikolka, Nicol, Nela, Lívia, Klaudia, Jasmína alebo Patrícia
1. Vanesa
2. Nikolka/ Nicol
3. Nela
4. Lívia
5. Klaudia
6. Jasmína
7. Patrícia
Baby ja absolútne neviem poznáte niekoho s tými menami
Mne sa z uvedených páči Nicol (volala by som ju Niki, Nikolka), Jasmína (volala by som ju Jasmínka, Jasmi), Nela (volala by som ju Nelka, Nelinka) a najviac sa mi v základnom tvare páči Lívia (volala by som ju Lívi, Lívinka) ale vadí mi prezývka Livka a tomu sa asi nedá vyhnúť 🫤
Ja mam Nikoletu voláme ju Niki,Nikolka,kamošky Nika.Neznasa keď jej niekto povie Nikola.
To sú všetko používané mená až sú otrepané
Áno poznám 😅 každé jedno meno som v živote už niekoľkokrát počula a poznám veľa žien, s tými menami. Za mňa nie je pekne ani jedno🙆♀️
@lucia13022023 Vidíte ani Lucia nie je pekne meno a žijete s nim😉😉😉
@lucia13022023 Vidíte ani Lucia nie je pekne meno a žijete s nim😉😉😉
@katkaa01 myslíš si, že ma urazis? 🤣🤣
Ja mam Nikoletu.Volame Nikolka,Niki kamošky Nika.Neznasa keď jej niekto povie Nikola.Toto meno strašne málo ľudí dáva.Za 20 rokov sme len pár Nikoliet stretli.Nie je to populárne meno.
@katkaa01 myslíš si, že ma urazis? 🤣🤣
@lucia13022023 prečo si myslíš ze som Ta chcela uraziť?
@lucia13022023 prečo si myslíš ze som Ta chcela uraziť?
@katkaa01 a co to malo byt? Ironický smajlici, reakcia na meno na ktoré sa autorka ani nepýtala? Ak máš potrebu rýpať, nájdi si iný ventil. Ci to mala byť pochvala? 🤣
Sú to časté mená. Moje deti majú také spolužiačky. A aj ja som učiteľka, tak sa s nimi často stretávam.
@anonym_autor nikola
@katkaa01 a co to malo byt? Ironický smajlici, reakcia na meno na ktoré sa autorka ani nepýtala? Ak máš potrebu rýpať, nájdi si iný ventil. Ci to mala byť pochvala? 🤣
@lucia13022023 zmurknutie je ironicky smajlik?Rýpať?Nepotrebujem rýpať.Co sa urážať ze meno Lucia sa mi nepáči?To je rypanie?Od kedy?

Mám Líviu a som rada, že sme dali toto meno 🩷
@densi10 Aj ma mám a som Rada že som dala také meno, voláme ju Lívia, Livinka, Livuška, Lívi. 🩷