Hraničná hodnota prietokov v 35. týždni

mia885
14. aug 2013

Ahojte, dnes som bola na sono a pozeral prietoky, avsak maju hranicnu hodnotu, dali mi lieky a za tyzden mam ist zas na kontrolu s tym, co to znamena pre mna a babatko? Co sa deje? Ked je to na hranici neni to asi moc dobre, bojim sa :( dakujem za vsetky postrehy

jania023
14. aug 2013

@mia885 ahoj neboj sa nic sa mu nestane..ja som mala iba jeden prietok a druhy vobec nefungoval..mala som to od cca 20tt az do konca..znamena to len to ze babo je menj vyzivene a ze bude mensie a chudsie..ale v takom tt ako si ty uz je to jedno babo je velke..moja na 36tt co sa rata ako na termin mala iba 1600g a 41cm prave koly tym prietokom..bola zdrava a az na tu vahu nic jej nebolo..potom to dohnala

elenka6
14. aug 2013

@mia885 aj ja som to mala v 32tt,tri tyždne som ležala v nemocke,kde mi len lieky davali,hrozilo že placenta poriadne nevyživuje babo a narodi sa s nižsou porodnou hmotnosťou.ale vobec,mala 3350g,aj kamoška s tym ležala a tiež bolo vsetko ok,nestresuj sa.bude to dobré.

mia885
autor
14. aug 2013

Dakujem baby, vase komentare mi pomohli, dufam to bude dobre ,

emilia25
14. aug 2013

ja som pri druhom tiez mala zle prietoky aj som musela lezat v nemocnici ale iba od stredy do piatka tiez som musela uzivat lieky az do konca tehotenstva.lenze ja som pred prietokmi presla vela vela schodov a bola som velmi zadychcana tak preto pri dalsom babetku som uz sedela ako pet penazi a uz prietoky boli v poriadku.

renatazet
15. aug 2013

ja som mala v 38 tt (vraj) patologickú hodnotu prietokov, ležala som tri týždne až do pôrodu v nemocnici, kde mi dávali každý deň infúziu, ani neviem akú. Tiež ma strašili, že dieťatko bude malé a nakoniec mal syn 3360 g a 51 cm.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre