Ako riešiť manželovu pasivitu a nezáujem. Nudí sa so mnou
Neviem teda ako sa Da vôbec takéto niečo riešiť. Ale snažila som sa. Manžel tvrdí že to nie je mnou je pasívny zničený. Nic ho nebaví . Ze ma asi nejakú depku alebo zlu náladu stále. Ale mesiace? Ja s nim chcem byť každú sekundu voľnu.chcem robiť spoločne aktivíty. On absolútne nemá záujem. Vezme telefón do ruky a je to. Nestihli sme ani dieťa si spraviť keďže sme len jeden jediný rok svoji. Ja som teda čakala a snívala ze manžel sa bude snažiť rok po svadbe. On už cca po 7 mesiacoch začal štrajkovať. Ako ho nič nebaví a podobne.
Len pred rokom sme sa vzali. Vzťah 7 ročný. Žili sme spolu pred svadbou 4 roky. Nechápem prečo sa ma pre jedol. Som stále rovnaka. Ako som bola. Sex mame. Má na varené opratené. Snažím sa na na sebe pracovať. Stále sa vzdelávam, stále prinášam nové nejaké témy do našich rozhovor. Neviem ale nechcem sa stále cítiť ako nejaká animátorka jeho voľného času.
Keď sa mu nedostatočne nevenujem robí kadečo poza môj chrbát. Nasla som ho aj klamát veľakrát. Celý voľný čas trávi na mobile vkuse. Nevie sa od neho odtrhnúť.
V mobile som mu nasla naozaj nechvalyhodne veci. Snaží sa posielať žiadosti o priateľstvo ženám na insta gram a fb. Nasla som mu ze dokonca fejk účty,
Manžela neskutočne milujem. A on sa tvári akoby som bola oblúkakana. Prestal sa snažiť nie je motivovaný. Ničí ma to. Chce niečo iné alebo neviem. Sex mame normálny . Mam teraz zlomenú nohu tak som doma mesiace. Manz sa divne správa.
Zrušiť internet ,tv a žiť reálny život
Niekedy sa mu nechce ani do sexu. Musím akoby nútiť. Ze stále *to iste*mi vraví. Nasla som mu v PC omylom, ze na reddite guglil trojky a iné veci a pozeral také obrázky. Som už v koncoch. Keď sa pýtam ci chce niečo zmeniť v našom manželstve povie ze nie. Poviem ze ja sa veľmi snažím a naozaj sa idem pretrhhnúť, aby bolo dobre. A on nič. Akoby som sa so stenou bavila. Cítim chlad z neho cele mesiace. Počas svadby sazdal byt ešte šťastnejší ako ja a bol plný eufórie.
Zrušiť internet ,tv a žiť reálny život
@anonym_3bfc23 povedala som mu, že musí mať digitálny deťox. Povedal, že neexistuje. Lebo to miluje a je to zábava preňho. Inak by sa zbláznil od nudy. Nevidí ma ako zaujímajú. Preňho je zaujímavý internet a ktovie čo tam..... Kto tam....
@anonym_autor Dievca, ved si najdi nejaky svoj zivotny zmysel, chod na dovolenku s kamoskou, prihlas sa na maraton, rob co chces, zacni byt sebecka a stavat svoj zivot okolo seba a nie okolo muza, ktoremu lezies na nervy. Opisujes to ako keby si vkuse chcela len robit mu animatora a cakala namho po com zatuzi. Ved maj hrdost preboha. Zacni si uzivat
"Keď sa mu nedostatočne nevenujem robí kadečo poza môj chrbát. Nasla som ho aj klamát veľakrát.
V mobile som mu nasla naozaj nechvalyhodne veci. Snaží sa posielať žiadosti o priateľstvo ženám na insta gram a fb. Nasla som mu ze dokonca fejk účty,"
Taky bol aj pred svadbou. Ak ste spolu 7r, kontrolky museli blikat. Nikto ma nepresvedci ze nie, ak nie si uplne zaslepena neviemcim 🙂
"Keď sa mu nedostatočne nevenujem robí kadečo poza môj chrbát. Nasla som ho aj klamát veľakrát.
V mobile som mu nasla naozaj nechvalyhodne veci. Snaží sa posielať žiadosti o priateľstvo ženám na insta gram a fb. Nasla som mu ze dokonca fejk účty,"
Taky bol aj pred svadbou. Ak ste spolu 7r, kontrolky museli blikat. Nikto ma nepresvedci ze nie, ak nie si uplne zaslepena neviemcim 🙂
@anonym_2f30ff láskou. Strasne ho milujem. Mam par kamošiek ale stretávame sa málokedy.
Prečo mu idem na nervy? :((
Ako ma správne manželstvo fungovať? Nechápe.. Opíšte mi to.. Naši žili vkuse spolu pri sebe.. A pod. Videla som takýto príklad. Ako chcem aj ja.
choď si po svojom programe - choď do fitka, na kúpalisko... nech on sedí doma, kašli na neho. Alebo sa pridá, alebo zhnije doma.
@anonym_autor Dievca, ved si najdi nejaky svoj zivotny zmysel, chod na dovolenku s kamoskou, prihlas sa na maraton, rob co chces, zacni byt sebecka a stavat svoj zivot okolo seba a nie okolo muza, ktoremu lezies na nervy. Opisujes to ako keby si vkuse chcela len robit mu animatora a cakala namho po com zatuzi. Ved maj hrdost preboha. Zacni si uzivat
@anonym_10532c ale ved sme sa teraz vzali. Keď mu toto poviem. Ze prečo mu idem na nervy a nudim ho. Tak začne kričať, ze co si vymýšľam. Ze som nepríjemná a divná.
Ale cítim ze ma toho dosť všetkého..
Ja ho milujem a rada ukazujem svoju lásku. Rada som s nim. Rada s nim travim čas. Ved o tom je manželstvo. Tak som mohla žiť sama. Moji rodičia vždy boli spolu vždy. Pri sebe. Každý deň večer a pod. Vždy sa držali za ruku. Vždy otec bol dobrý k mamine
choď si po svojom programe - choď do fitka, na kúpalisko... nech on sedí doma, kašli na neho. Alebo sa pridá, alebo zhnije doma.
@anonym_f5b556 a ako sa dá takto žiť? Ja chcem tuto hroznu situáciu vyriešiť. Stále je len na mobile. Koho tam zháňa? Som z toho zúfalá. Ved sme svoji 1 rok. Mali by sme orekypovat motiváciou láskou. Vraj sa strašne nudí v živote. Panebože. Tak vravím nájdi si koníčky so mnou niečo a pod. Nie on nechce nič. Akoby strážil záujem o všetko. Iba internet ho baví. Vkuse Twitter reddit nič iné. Instagram. Strasne to boli nepredstavala som si takto prvý rok manželstva.
Stále mi tvrdi, ze som jeho láska a miluje ma. Ako mam ozvlástniť nás vzťah nechápem. Ved ľudia chodia do prace, sú unavení, majú koníčky, sú spolu, majú sex, rozprávajú sa. Ja som všetkému otvorená ale čo on stvara je psycho dosť
@anonym_10532c ale ved sme sa teraz vzali. Keď mu toto poviem. Ze prečo mu idem na nervy a nudim ho. Tak začne kričať, ze co si vymýšľam. Ze som nepríjemná a divná.
Ale cítim ze ma toho dosť všetkého..
Ja ho milujem a rada ukazujem svoju lásku. Rada som s nim. Rada s nim travim čas. Ved o tom je manželstvo. Tak som mohla žiť sama. Moji rodičia vždy boli spolu vždy. Pri sebe. Každý deň večer a pod. Vždy sa držali za ruku. Vždy otec bol dobrý k mamine
@anonym_autor Ale on nie je tvoje siamske dvojca, je to autonomna bytost. Rovnako si aj ty ale nemam z teba dojem, ze by si nejaku autonomiu mala. Preco sa vonec chces starat o muza ako o male dieta? A preco vonec chces travit s nim cas ked je na teba neprijemmy? Ty si nejaka masochistka alebo co? Ved to je hrozne nezdrave.
@anonym_autor lezies mu na nervy, lebo stále chceš byť a ním. Ja ti radím, choď na nejaké terapie, lebo nemôžeš sa takto správať, muž nemá byť zmyslom tvojho života. Keď sa nebudeš naňho tak lepiť, tak možno aj on prejaví záujem.
@anonym_autor keď budeš takto tlačiť na pílu, utečie ti. To že je tvoj manžel neznamená že prestal byť sám sebou. Mňa keby muž nútil stále niečo spolu robiť, byť len spolu, niečo spolu vymýšľať tak ho asi rozkusem. Ak ti to vážne tak vadí, nájdi si svoju činnosť alebo sa rozved.
@anonym_autor keď budeš takto tlačiť na pílu, utečie ti. To že je tvoj manžel neznamená že prestal byť sám sebou. Mňa keby muž nútil stále niečo spolu robiť, byť len spolu, niečo spolu vymýšľať tak ho asi rozkusem. Ak ti to vážne tak vadí, nájdi si svoju činnosť alebo sa rozved.
@pimpa12 a co je na tom zle robiť veci spolu? Ako vyzerá teda vzťah? Manželstvo? V mojej rodine som videla. Ze proste ľudia boli spolu pozerali spolu TV.. Išli na prechádzku spolu. Boli von spolu na záhradke niečo robili. Išli spolu za športom na oslavy.. A pod.. Trávili plnohodnotné čas a to isté chcem. To mu mam dovoliť nech je stále na mobile a nezáujem o mňa? Co furt vypisuje na mobile?
@anonym_autor Ale on nie je tvoje siamske dvojca, je to autonomna bytost. Rovnako si aj ty ale nemam z teba dojem, ze by si nejaku autonomiu mala. Preco sa vonec chces starat o muza ako o male dieta? A preco vonec chces travit s nim cas ked je na teba neprijemmy? Ty si nejaka masochistka alebo co? Ved to je hrozne nezdrave.
@anonym_10532c ale mne ide o to aby mi povedal prečo je nepríjemný na mňa a prečo sa nudí so mnou. Aj vy sa nudite s partnerom???
@anonym_autor lezies mu na nervy, lebo stále chceš byť a ním. Ja ti radím, choď na nejaké terapie, lebo nemôžeš sa takto správať, muž nemá byť zmyslom tvojho života. Keď sa nebudeš naňho tak lepiť, tak možno aj on prejaví záujem.
@janickacrazy chcem to napraviť v našom vzťahu určite a nie aby sa takto choval. Nie sme 50 rokov ženatí
@anonym_10532c podstatne je zistiť prečo je nepríjemný a napravit to nie?
To, ze ste manzelia len rok, nic neznamena. Spolu ste ovela dlhsie a mala si zistit, ze nemate nic spolocne. On je spokojny so svojim mobilom a nechce to menit. To mas ako s alkoholikom, pokial sa sam nechce z toho dostat, tak sa moze cela rodina na hlavu postavit. Mozes si sama robit program a nech si hnije na gauci.
To, ze ste manzelia len rok, nic neznamena. Spolu ste ovela dlhsie a mala si zistit, ze nemate nic spolocne. On je spokojny so svojim mobilom a nechce to menit. To mas ako s alkoholikom, pokial sa sam nechce z toho dostat, tak sa moze cela rodina na hlavu postavit. Mozes si sama robit program a nech si hnije na gauci.
@cimage bol taky aj pred svadbou. Žiaľ.
Manželstvo takéto? Ved to je choré. Načo mi to je. Práveže mame veľa spoločneho. Všetko sabotujr
@anonym_autor on to menit nechce, takto zit nechces, tak jedine ist odseba 😕
@cimage tak ale ja ho milujem. Nechcem zahodiť 7 rokov len tak vieš chcem sa pokúsiť o niečo. Ved nemôže byť taký ku mne. Nezaslúžim si to.
@pimpa12 a co je na tom zle robiť veci spolu? Ako vyzerá teda vzťah? Manželstvo? V mojej rodine som videla. Ze proste ľudia boli spolu pozerali spolu TV.. Išli na prechádzku spolu. Boli von spolu na záhradke niečo robili. Išli spolu za športom na oslavy.. A pod.. Trávili plnohodnotné čas a to isté chcem. To mu mam dovoliť nech je stále na mobile a nezáujem o mňa? Co furt vypisuje na mobile?
@anonym_autor on tým mobilom uteká od teba chápeš. Daj mu dýchať a uvidíš. To že tvoji rodičia takí boli ...ok, to neznamená že tvoj vzťah bude tiež taký.Tvoj muž je proste iná povaha. Buď to budeš rešpektovať alebo sa budeš zozierat.Skus si ho pár dní nevšímať. Venuj sa svojim veciam.
@anonym_autor on tým mobilom uteká od teba chápeš. Daj mu dýchať a uvidíš. To že tvoji rodičia takí boli ...ok, to neznamená že tvoj vzťah bude tiež taký.Tvoj muž je proste iná povaha. Buď to budeš rešpektovať alebo sa budeš zozierat.Skus si ho pár dní nevšímať. Venuj sa svojim veciam.
@pimpa12 a on zatiaľ bude vypisovať s niekym iným?ci ako?
A posielať žiadosti ženám?
Vždy používal telefón veľa. Ale teraz je to už moc. A stále niečo tuka.
@pimpa12 a on zatiaľ bude vypisovať s niekym iným?ci ako?
A posielať žiadosti ženám?
Vždy používal telefón veľa. Ale teraz je to už moc. A stále niečo tuka.
@anonym_autor To je forma úniku z reality. Niekto pije, niekto gambluje.proste asi nieje šťastný a takto to rieši.
@anonym_10532c podstatne je zistiť prečo je nepríjemný a napravit to nie?
@anonym_autor Nie, vobec nie je podstatne zistovat preco je dospely svojpravny clovek neprijemny a uz vobec nie napravat to. Lezies mu na nervy a uprimne sa ani necudujem po tom co tu pises. Nemas vlastny zivot a zavesila si sa nanho. Radim ti ist na terapiu a zistit co ti chyba, to je prvy krok k navratu stratenej hrdosti.
Koľko má rokov?
Preboha, ja ta len citam a mam chut utiect aj z MK 😅. Po prve furt omielas, ze ste len rok manzelia. To je nepodstatne, vy ste spoku 7 rokov a ty si este taka stihacka, ze sa vobec necudujem, ze od teba uteka aspon k tomu mobilu preboha, ved ty mu nedas dychat, podla toho co pises. Vsetko robit spolu?? Je*lo by ma a zutekala by som, keby som mala takeho partnera.
@cimage bol taky aj pred svadbou. Žiaľ.
Manželstvo takéto? Ved to je choré. Načo mi to je. Práveže mame veľa spoločneho. Všetko sabotujr
@anonym_autor A este teda by ma zaujimalo, preco si si ho zobrala, ked bol taky uz pred svadbou 😅. Co si akoze cakala? Dalsia z tych, co si pre mna absolutne nepochopitene mysli, ze svadbou sa deju nejake zazracne premeny partnerov? 😅
Proste si kus nábytku, ktorý si kúpil(zobral za ženu) a si jeho majetok a už si aj trochu obkukaná za tých 7rokov a občas mu aj zavadziaš.
Nahodiť šaty, rúž, buchnúť dverami a vrátiť sa o 6 hodín, buď mu docvakne že nebudeš takto prežívať, trochu by mohlo pomocť od ponorky, za vyskúšanie nič nedáš.
Žena musí tajomná, ženu chlap musí dobíjať, takto to pre neho stratilo čaro, dostal čo chcel, ale musíš ho vyviezť z toho omylu..
Hmm, novomanželia síce ste, ale sama píšeš, že ste spolu už 7 rokov a 4 roky ste spolu žili pred svadbou. Čiže pre neho už nič nové pod slnkom. Už ťa dostatočne pozná, všetko o tebe vie, nie si už taká výnimočná a nemusí sa už tak snažiť.
Prečo robíš všetko, čo mu na očiach vidíš? Prečo sa ideš pretrhnúť, aby dobre bolo? Prečo si vždy taká iniciatívna? A prečo chceš robiť všetko len s ním? Nepríjemný je preto, lebo na neho tlačíš a nedáš mu dýchať. A to ho oberá aj o motiváciu snažiť sa. Ináč, ak bol taký aj pred svadbou, tak prečo si si ho brala? Myslela si, že po svadbe sa zrazu zmení? Práve naopak, po svadbe sa u mužov prejavia tie horšie vlastnosti, lebo sa už nemusia o nič snažiť.
To, že všetko robíš, chceš všetko organizovať a byť stále v jeho spoločnosti ho zbavujete zodpovednosti a priestoru starať sa o teba a váš vzťah. Po 7 rokoch už môže byť aj váš vzťah predvídateľný a nudný. A podľa toho, čo píšeš a ako to píšeš, mám pocit, že si na ňom nezdravo závislá a robíš z neho jediný zdroj svojho šťastia. Nečakaj na jeho iniciatívu, nájdi si nejaké koníčky, sprav si svoj program, choď von s kamoškami, do divadla, do fitka a skús byť trošku tajomná a "nedostupná" a hlavne, ži svoj život. Nevešaj mu všetko na nos, neobskakuj ho ako malé decko, nemusí mať každý deň teplú večeru a kľudne príď domov neskôr v dobrej nálade a keď sa opýta, kde si bola, povedz len niečo neutrálne, usmievaj sa, maj dobrú náladu a uvidíš, že hneď spozornie.
Možno by vám prospela manželská poradňa alebo choď ty sama vykecať sa k psychológovi. Určite by si sa tam dozvedela veľa zaujímavých vecí (myslím, že veľmi veľa aj o sebe). Týmto reagujem hlavne na tvoj predposledný komentár, citujem: "tak ale ja ho milujem. Nechcem zahodiť 7 rokov len tak vieš chcem sa pokúsiť o niečo. Ved nemôže byť taký ku mne. Nezaslúžim si to."
Z toho komentára úplne "kričí", že za tvoje negatívne pocity a neuspokojivý život môže len tvoj partner. Tak to ale určite nie je. Mimochodom, ak nie si v tomto vzťahu spokojná, radšej zahodiť 7 rokov, ako celý nasledujúci život (30-40 rokov).

Manžel je samotár. Nemá moc priateľov. Nestretla a sa. Nikam nechodí do spoločnosti. Taky doma sex gauč telka mobil, mobil a pivko v ruke. Kedysi sme mali taký vzrušujúci vzťah. Keď sa ho opýtam prečo som zrazu nezaujímava a nudná preňho povie mi ze to nie. Ze nie som a nie je to moja vina. Vraj nevie co je s ním. Vraj ma miluje ale ze každý deň sme spolu. Má naturalne povahu, ze sa nudí vždy, keď práve nepracuje. Nerozumiem. Keď sa nudí normálny človek, tak ide si zašportovať, číta knihu, vari, rozpráva sa so ženou. Dnes napr. Prišiel večer a nič. Iba ahoj a dal pusu na líce. Sadol si pred TV jedol melón. Ani sa ma nespytal ako sa mam. Stále na mobile. A počúva si pesničky a ja plačem vedľa v izbe. Komunikácia normálna nepomáha. A ani keď sa pýtam. Tvrdí stále každému ako ma miluje veľmi a ako všetko pre nás robí. Neviem prečo sa tak veľmi zmenil. Vraj ma nikdy nechce stratit.ked sa pýtam kde som urobila chybu. Každý deň som k nemu milá. Má všetko po čom túži. Hneď skacem ako on chce každý deň. Nerozumiem v com je chyba. Je to jeho povaha? Ako sa toto da riesit. Som veľmi smutná novomanželka.nikdy som si nemyslela ze toto sa stane práve mne. Ukážkový par. Veľmi to boli