Môže byť nezadaný muž kamarát so ženou?

zralok28
9. mar 2025

Chlapi , chcem sa opýtať len vás … dokážete mať za kamosku ženu keď ste nezadaný a nejakú dobu už nemáte vzťah ? Mne to robí problém , nedokážem to , mám veľa kamarätov chalanov, no ale nedokážem sa kamarátiť so ženou, keď som zadaný , je to iné lebo sám sebe viem dokázať , že je to potok ozaj len kamarátka a ešte je výnimka u mňa , ak ide o babu, ktorá sa mi ozaj nepáči alebo nie je môj typ, vtedy dokážem byť len kamoš, ale ak sa mi dotyčná páči, nedokážem to a hneď jej poviem , že sa už nechcem stretávať, no niekedy človek nevie, lebo aj z kamarátstva sa vie vyvinúť vzťah , no mám pár skúsenosti, že tá kamarátka si našla vzťah a chcel byť so mnou kamoška, ale ja som to odmietol a povedal som slušne, že už nemám záujem sa stretávať. Ako je to u vás ?

zralok28
autor
9. mar 2025

@zralok28 ešte chcem napísať výnimku, len čisto keď som nezadaný a nájdem si kamarátku s výhodami , tak vtedy , aj keď si nájde vzťah , dokážem byť s ňou kamoš s keď ona by to nechcela , akceptoval by som to

dobryden
9. mar 2025

@zralok28 musis sam seba prekonať/bud dobry kamarat!!!!!!

kristiii
9. mar 2025

@zralok28 nie som teda chlap, ale z mojej skúsenosti len veľmi málo chlapov vie byť so ženami v kamarátskom vzťahu. Či sú zadaní, či nie. Čo mňa osobne dosť se💩e, keďže si rozumiem viac s chlapmi, ale väčšinou to skončilo s tým, že chceli niečo viac.

kavasmliekom
9. mar 2025

@zralok28 tak ako u teba.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vikt343
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dharmasanata
9. mar 2025

@vikt343 prečo by im mala niečo ponúkať? Už vám drbe s tým "čo viete druhým ponúknuť", chcete len mať profit z druhých a vôbec neviete o čom priateľstvo je ..

marca12
9. mar 2025

@vikt343 Priatelstvo nie je o ponukani. Priatelstvo je o tom,ze mas s kym travit cas,mozte sa zasmiat,pokecat,vyrozpravat,ste si vzajomnou oporou aj kritikou.

lenkakravcova
9. mar 2025

@marca12 lenže priateľstvo medzi ženami je napr o spoločných nákupoch, kavach, posedeniach s deťmi, výletoch, rozoberajú témy o svojrach čo, ktorá kde urobila, videla atď.
U mužov je to tiež to spoločne hobby - nejaké strojárske, IT veci, technika alebo turistika, prip.rozoberaju ženy v zmysle ktorá je vhodná na vzťah..

A čo majú spoločné muži a ženy v týchto ohľadoch?
Väčšinou už to, kedy už ide o vzťah a aj romantiku 🙂
Preto väčšina priateľstiev medzi mužmi a ženami nefunguje, alebo funguje tak, že prerastie do intímneho vzťahu.

soldi
9. mar 2025

Ja mam dvoch kamaratov dobrych, kde medzi nami nic nie je. S jednym sportujem a cestujem a s druhym sa vieme donekonecna rozpravat. Chemia nie je ziadna, su mi ako bratia.
Obaja su dlhodobo nezadani a ani jeden nie je gay. Vyhovuje im nemat vztah.

zralok28
autor
9. mar 2025

@kristiii no lebo kamarátstvo zo ženou je zbytočné, ak je chalan nezadaný a navyše ak sa spolu aspoň nevyspia

pralinka25
9. mar 2025

@lenkakravcova no u mna napriklad ani jedno z tvojho vymenovaneho vo vztahu s kamoskami nie je. nehce sa mi s kamoskami rozoberat deti (od tych si prave chcem oddychnut ked som bez nich) nechodim na nakupy s kamoskami nikdy, na kave sa da sediet aj s kamosom. ja budem priznam sa rozoberat radsej s chalanmi F1 alebo hokej ako temy o vareni, kolikach a kvetoch.

@zralok28 a s chlapom nie je? co mozes robit s chlapom a so zenou kamoskou nie?

zralok28
autor
9. mar 2025

@vikt343 jediný dôvod je , že tá kamarátka ma nijak sexuálne nepriťahuje a vôbec sa mi nepáči :p … iné sa nedá nájsť nič , kamarátstvo zo ženou je zbytočnosť

zralok28
autor
9. mar 2025

@dharmasanata písal som , že len chlapi … či nevieme čítať ? ;)

zralok28
autor
9. mar 2025

@lenkakravcova no to úplne súhlasím , to je pravda

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 cize pre teba je zena len chodiaca diera. nenajdes so ziadnou spolocne zaujmy, humor, hobby, sport.... nuz a ked si zadany zrazu to zbytocne nie je? alebo ked sa ti nepaci to zbytocne priatelstvo nie je?

dharmasanata
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zralok28
autor
9. mar 2025

@pralinka25 úplne všeličo možné , je to o niečom úplne inom čo sa nedá ani predstaviť , ale keď som bol zadaný , tak samozrejme , v pohode kamarátstvo zo ženou , vtedy som si bol istý , že priateľku nepodvediem

zralok28
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zralok28
autor
9. mar 2025

@pralinka25 žiaľ nie, so ženou ktorá je sexi sa nedá byť len kamarát , možno vtedy keď som nejak tesne po rozchode , vtedy nechcem inú a nejak to je možno výhoda, ale keď som dlhšie nezadaný , tak absolútne … hobby sa dajú tráviť aj s kamošmi, chalanmi

pralinka25
9. mar 2025

@zralok28 ale iste ze daju. ale aj zeny su len ludia. ja si kamaratov vyberam na zaklade zmyslu pre humor, spolocnych zaujmov, hodnot, zalub - to co maju medzi nohami pre mna nehra rolu.
P.S. vsetky vztahy som vzdy zacala s muzmi s ktorymi som bola kamoska.

dobryden
9. mar 2025

@zralok28 Ale co si, nebud staromodny,vyspať sa mozes s inou,s tou o kt pises bud kamarat,mozte rozoberat napr politiku a tak,a ist spolu na pivo.

vikt343
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
terezka1947
9. mar 2025

z pohladu zeny.....Ja neviem,ale prečo by som v šťastnom vzťahu,či manželstve mala mať ešte kamaráta?
Vzťah si predsa mám budovať práve s tým človekom vedľa seba,ten má o mne všetko vedieť a mám s ním zdieľať všetko,aby ten vzťah nabral hĺbku.
Ale,asi to tiež máme každý nastavene inak🤷
Poznám z blízkeho okolia "kamarátske" vzťahy,ale ono to nikdy nebolo úplne čisté kamarátstvo. Buď sa brali ako "zálohy", buď jeden k druhému cítil viac a čakal....či náhodou niečo nebude viac (niektorí ešte čakajú) a zo strany žien to veľmi často je taký ten dobrý pocit z príťažlivosti (nejakemu mužovi je so mnou dobre,čiže som ešte príťažlivá,žiarli na mňa ty, čo ťa mám vedľa seba)

tramtada31
9. mar 2025

@vikt343 co si myslim, že oceňujú kamaráti na mne ako kamaratke. Vypočujem, poradím, ponúknem zensky pohlad, viem dat ženské rady ohľadom zovňajšku (či je toto si vhodne obliecť na takúto prilezitost, či je vhodný takýto strih vlasov atd.), hlavne som vtipna, je so mnou zabava, mám všeobecný rozhlad, som doma aj v mužských témach, podľa mna som aj atraktívna a muži su radi v spolocnosti atraktívnych žien (radi sa s nimi ukazuju) a ja ešte aj nepijem, takze majú aj zadarmo odvoz v pohode aute😀

vikt343
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
renesance80
9. mar 2025

@zralok28 aha tak ty myslis len jeba..u ked,chce chlap uz viac tak u mna ma zaradenie milenec a teda k tomu ocakavam aj patricnu pozornost vo vsetkych smeroch nielen tu postelnu

pralinka25
9. mar 2025

@vikt343 cize jedina hodnota ktoru ti zena moze dat je sex? na vsetko ostatne su muzi lepsi? ok. 👍

zralok28
autor
9. mar 2025

@tramtada31 to vôbec nie je výhoda ,

zralok28
autor
9. mar 2025

@pralinka25 jasneeeeee :D samozrejme to myslím ironicky , ty si myslíš , že s bývalými to bolo o sexe ? Veď sme mali spoločne záľuby , šli sme do prírody , do kina, na večeru, prechádzky , výlety , pozreli sme si nejaký film… vôbec to nebolo len o sexe , držali sme sa za ruku a šli niekam , smiali sa a dozvedali o sebe čoraz viac