Priateľ točil a fotil ženy

10. jan 2025

Ahojte , neviem ako reagovať, našla som v notebooku môjho priateľa fotky nahých žien dokonca aj videá ako sa vyzliekaju, fotil a točil si ich on , strašne ma to dostalo pretože je to nerešpektujúce voči mne keďže je vo vzťahu tak ich mal odstrániť, neviem čo na to povedať, mali ste niektorá takýto problém?

maca1984
10. jan 2025

Jéj, no tak mu povedz že nechceš aby to mal v notebooku, nech to zmaže.
Možno už aj zabudol že také niečo má uložené.

autor
10. jan 2025

@maca1984 podľa mňa na také niečo sa nedá zabudnúť

crazy_cat_lady
10. jan 2025

alebo mu ich vymaz ty :D

autor
10. jan 2025

@crazy_cat_lady hahaha 🤣🤣dobrý nápad

maca1984
10. jan 2025

Chlapi zabúdajú na kadečo.
Ale však mu teda povedz že si to našla a vadí ti to.
Problém vyriešený.

autor
10. jan 2025

@maca1984 povedala som a nič.

crazy_cat_lady
10. jan 2025

tak ked nic nepovedal, mala si povedat, ze mu to teda vymazes ty, ked on sa k nicomu nema :D

ankare
10. jan 2025

Plánuješ s ním budúcnost, aj keď si mu povedala, že to má zmazat a on to nezmazal? Zaslúžis si lepšieho.

nika501
10. jan 2025

Nerozumiem...aké ženy si fotil či natáčal?

kavasmliekom
10. jan 2025

Klikni a vymaž. Podľa mňa ich ma aj inde uložené, nebudú mu chýbať 😄

user62056819
10. jan 2025

Dnes uz nevieš či su to naozaj ženy.

sonula
10. jan 2025

🙈 preboha, hlavne mu ich nemaz, je to zasah do jeho sukromia a dovery. Normalne sa porozpravaj s nim, nedavaj mu ultimatum, nevyhrazaj sa a nejac. Povedz preco ti to vadi a preco ich nechce vymazat. Ste dvaja dospeli ludia (ste, ze?), mali by ste sa vediet rozpravat.

na druhej strane, nechapem preco by ich mal vymazat ale zase to je moj volnejsi pohlad na vec🙂

januska12323
10. jan 2025

Natáčal si frajerky? Či ako kameraman? Či ako?

sissy27
10. jan 2025

Ja len dufam, ze ich fotil a natacal s ich suhlasom a vedomim a nikdy ich nijako nezneuzil (ani tie zeny, ani material). Ostatne by ma netrapilo.

ruzasipova
10. jan 2025

Tebe to vadi, nie jemu. Mozes ho slusne poprosit, aby ich zmazal alebo zalozil tak, aby si ich nemala na ociach, ale je ak to fotil predtym ako ste sa spoznali..

autor
10. jan 2025

@sonula Tak ako ma doma ženu a teraz akože bude pozerať na videá kde sa mu zeny vyzliekali a nechali fotiť nahe nie je podľa mňa normálne, ale každý máme na to iný názor.

elli333
10. jan 2025

Ja som asi velmi benevolentna zena. Po prve neleziem muzovi do sukromia a keby som tam niekedy omylom vliezla tak od neho nechcem aby to zmazal. Ale hej uznavam, ze mozno som divna ja. Proste akym sposobom sa ta dotyka, alebo uraza, ze ma niekde videa ktore natocil kym s tebou nebol? A kde je hranica kde by ta to neurazalo? Napriklad nejake spolocne selfie s ex su ok? Selfie kde ma vystrih su tiez este ok, ale trebars uz odhalene prsia ta urazaju? A keby ich zmazal tak ti to nevadi, alebo ta bude uz navzdy matat fakt, ze take fotky a videa kedysi mal? ...no nic vravim, ja som asi divna

autor
10. jan 2025

@elli333 ale tie ženy tam nemajú žiadne vystrihy sú tam cele nahe , pozuju a všetko im tam vidno a neboli to nejaké jeho ex ale nejaké zeny ktoré si platil za to ze sa nechali nahe fotiť.

jana_eyre_2
10. jan 2025

To ich ako stalkoval a pritom natáčal? 😨

anjelicek26
10. jan 2025

Takze on ich fotil a natacal, ked mu to dovolili... toto znie, ako keby niekde mal kameru na verejnych weckach omg...

obleckodogymu
10. jan 2025

Ženy, ktorým platil za to aby si ich mohol natáčať...? Ehm to sa mi nezdá úplne v poriadku... Neviem či ste sa niekedy bavili o tejto jeho "záľube" ale ak nie, tak asi najvyšší čas túto tému otvorit...

rozculena
10. jan 2025

@jana_eyre_2
@anjelicek26
keby ich stalkoval,tak o tom nevedia a nemajú to zaplatené
na verejných wc sa pred ním dobrovolne vyzliekali a platil im za to?

zobaka
10. jan 2025

kolko si tych videi nasla z akeho obdobia su? on tam nerobil nic?

rozculena
10. jan 2025

on je kameraman alebo fotograf? fotil to on? ako vieš,že im platil??
to je dosť podstatná otázka
to som zvedavá,či autorka ešte bude reagovať

jana_eyre_2
10. jan 2025

@rozculena keď som poslala svoj príspevok tak tam ešte nebol ten aurorkin nadomnou.. takže som nevedela že im platil..

elli333
10. jan 2025

@anonym aha to uz potom zacinam chapat. To by mi naozaj zacali blikat kontrolky, ale tam nejde o to aby to zmazal, ale ci nema nejaku uchylku a to moc dobre nebude ani ked tie videa zmaze. Uchylky vacsinou idu ruka v ruke aj s inymi dusevnymi problemami

yasina
10. jan 2025

Napis mi spravu zazila som podobne

yasina
10. jan 2025

@elli333 lenze on si ich asi natacal.... Neviem akoze mozno aj platil za to... Ktovie

elli333
10. jan 2025

@yasina hej uz som pochopila, ze to nieje len tak. Je minimalne akysi divny a blikala by mi kontrolka. Myslela som, ze to su len fotky ex

yasina
10. jan 2025

@elli333 no nie su asi fotky ex zial.. Asi je zavisly na p.
Moze byt..
A nejaky minimalne uchylnejsi typ chlapa mi to pride