Ahojte, chcela by som vediet vas nazor na tuto situaciu:
Pred 8 rokmi sa mi velmi pacil jeden moj kamarat. Boli sme spolu dvakrat von a potom sme sa uz nevideli. Za tie roky sme vsak boli v neustalom kontakte, pisali sme si, volali, hovorili si vela veci... Ja som bola donho zalubena, ale on mi na to povedal, ze sa mu az tak nepacim. Myslela som nanho dlhe roky, ale potom som s nim prerusila kontakt a snazila sa zabudnut. Dva roky som o nom nic nevedela a zrazu sa mi ozval, ze sa chce stretnut a ze si uvedomil, ze ma ma rad...
Ako by ste reagovali? Isli by ste s nim von? Ja ho mam stale rada, ale stretavam sa uz s niekym inym a neviem koho vlastne chcem...
Jasne, môžeme byť kamosi
Nechcela by som muža, ktorý mi pred 8 rokmi povedal, že sa mu nepáčim 🤣 ale polož si otázku..keby tomu, s ktorÿm sa stretávaš napísala kamarátka, že sa chce stretnúť, lebo si uvedomila, že ho má rada...páčilo by sa ti to? 😄
2 roky mu trvalo, kym ta nevidel, ze ta ma rad ? ?? 🙂 🙂 ale prosim ta nebud naivna. Na kolko noci potrebuje prekryt svoje potreby, kym si najde niekoho. DVA roky ta nevidel a naposledy ti povedal, ze sa mu uz tak nepacis. Potom po DVOCH rokoch ti povie, ze co ? A tebe sa to nezda divne ?
Ale "hrdzavie" 😏. Hlavne po dvoch rokoch nezáujmu a vete,že sa mu až tak nepáčiš. Ako bolo spomenuté, nemá do čoho pichnúť,tak skúša a dúfa 😁. Nebuď hlúpa.
Podla mna on ti spravi len to ze jak sa začnete baviť tak to prejde do rovnakych kolaji. Pride mi, ze ked chlapovi to trva dlho - roky, tak to nie je uprime. Len si vezmi take priklady jak niektore zeny cakaju roky, kym ich poziada frajer o ruku a ked sa rozidu, tak typek nema problem druhú zenu po roku požiadať o ruku. On zrejme nema co robiť a potrebuje nejakú interakciu, tak ti napísal. Ak by ta tak veľmi chcel, tak napíše že ťa ľúbi aspoň alebo že zistil ze sa mu páčis a nie kamarátske mam ta rád
Chlapec potrebuje sex,tak si spomenul,že existuje jedna žena,ktorá sa mu sice nepáči,ale na sex dobrá.Asi toľko k tomu
V zivote by som sa neponizila tak aby som dala sancu chlapovi ktoremu sa az tak nepacim a narovinu by mi to povedal
@ivik4 presne nech si trhne 😁
ani by som mu neodpísala
Nemá do čoho pichnúť, tak si mu dobrá aj ty, hoci sa mu až tak nepáčiš. Vie, že ho máš rada, tak ide na istotu.