Vekový rozdiel 5 rokov

7. jan 2025

Chcem sa opýtať, je podľa vás 5 rokov veľa ? Manžel má 33 a ja 28 a mám pocit, že to je veľa. Áno zo začiatku som to nevnímala ale teraz mi pár veci vadí alebo je to povahou a vek s tým nemá nič. ?

petraa2022
7. jan 2025

Nemyslim, ze je to vela

kavasmliekom
7. jan 2025

Toto vôbec nie je veľa. Skôr ste si nesadli názormi a povahou.

gribka1
7. jan 2025

A to ako ti začalo vadiť? 5 rokov by nemal byť problém. Čo sa stalo?

macekovam
7. jan 2025

tak chces vymenit za novsi model? a co ti teraz vadi?

autor
7. jan 2025

@gribka1 No ešte keď mal tak 29 či 30 rokov bolo všetko ok. Teraz iný štýl obliekania, iné filmy , koníčky, hudba. Iné názory zmýšľanie, politika, reči, výzor a hlavne sex 😭 Mám pocit že má práve 80 rokov

0silvia0
7. jan 2025

Vase nezhody v tomto pripade nemozu byt o vekovom rozdiele, ten mate primerany

autor
7. jan 2025

@macekovam Ale nie, nevymenila by som ❤️

macekovam
7. jan 2025

a co ti vadi. v com vidno rozdiel .. teraz.. casom...

gribka1
7. jan 2025

Ale to bude ním, nie vekom. A ľudia nie sú celý život rovnaký, môžu mať iné záujmy, hlavne aby ste si rozumeli. Ak je v tomto problém, to je iné.

autor
7. jan 2025

@macekovam Asi všetko vyššie spomenuté, ale najviac asi tie jeho názory čisto starecké

macekovam
7. jan 2025

no.. teraz ked citam.. hlavne sex... mm. a bude aj horsie mozno...

macekovam
7. jan 2025

tvoje nazory nemusia byt tie spravne.. predtym ste sa zhodli?minuly rok napriklad🙂

autor
7. jan 2025

@macekovam To si uvedomujem

gribka1
7. jan 2025

Ako môže mať mladý človek starecké reči, veď daj príklad. A v sexe čo sa zmenilo, už nechce, nevládze, či čo mu.

autor
7. jan 2025

@macekovam Nie, nejde celkom o moje názory, tie prijať nemusí ale nech nepresadza tie svoje, ja ich rešpektujem. Neviem to presne opísať ale keby som ho posadila k 80 ročnému dedovi tak by si sadli

autor
7. jan 2025

@gribka1 Stačí mu raz do týždňa, dohodol sa,že tak každu sobotu ( dohodol sa sám so sebou asi ), To je celkom v poeriadku ale chce aby som vždy sex navrhla ja. Vždy v robotu mu poviem, že dnes bude sex a tak sa pripravujeme. Raz som zabudla, bola som unavená tak sme vynechali o pár dní NATO večer, bol smutný aj mu slza vyšla,že si myslel, že ho nemilujem ak nič nebolo. A vedela by som písať do rána ohľadom sexu

macekovam
7. jan 2025

este nieco napiiiis🙂

autor
7. jan 2025

@macekovam 39x za deň pôjde na balkón a hundre nám starý dedo a to je toľko snehu napadalo a o 5 minút znova ty to bude mráz, prejde pol hodinka ale to stále padá, v lete to isté. Stále má inú chorobu, nie nieje hypochinder ani nechodí k lekárom len raz ho vlasy bolia inokedy nechty sa lámu, ach veľa toho

0silvia0
7. jan 2025

Ako sa celu sobotu pripravujete na sex?🙊

macekovam
7. jan 2025
autor
7. jan 2025

@0silvia0 No on, ja nie. Barber, oholiť sa ( vždy v sobotu keď máme sex), dlhá vaňa, kúpi vínko, vari obed atď aby som si oddýchla lenže ja chcem variť ale nie lebo chce on

ivec16
7. jan 2025

:D posledny koment… pobavil ale vsak to je mile od neho… 🙂 a 4 krat do mesiaca resp raz za tyzden to ste este dobre na tom… len mu povedz ze ked budete chciet dieta tak sa bude musiet viac posnazit… sa odporuca kazdy druhy den… inak vekovy rozdiel je ok… tam vas problem nie je

autor
7. jan 2025

@ivec16 Dieťa už máme. Lenže ja sex potrebujem aspoň 2x do týždňa. Pred manželom som nemala nikoho iného, takže chcem spoznávať rôzne nové veci v sexe atď atď ale kedy keď raz za týždeň

kukulienka999
7. jan 2025

Omg…. Silna kava. Ja mám 30 môj muž 35 a sedíme si ideálne, sme spolu 6r a sexujeme takmer každý večer 😃😃😃😃 ci budete robiť o 10 rokov. Normálne mu povedz jed budeš chcieť sex a hotovo

ivec16
7. jan 2025

su aj horsie na tom niektore… ale jasne snaz sa, lebo ked sa prestanes pojde to uplne do kyticiek

gribka1
7. jan 2025

Raz za týždeň a ešte s romantickou prípravou. Hmmm, no tak mňa by taký harmonogram znervózňoval🤣. Už len polohy dopredu dohodnúť. Toto fakt nie je vek, ale je to v ňom.

autor
7. jan 2025

Tiež si myslím

0silvia0
7. jan 2025

Mne pripada ze sa mu prejavila nejaka psych. diagnoza, ma cudne ritualy, frfle, mlady chlap sa dost zmenil.

lukbe
7. jan 2025

Divne názory, divné spôsoby, to bude buď povaha alebo ani neviem čo, ale vekom to nie je.

gejb
7. jan 2025

Nesedite si v: Teraz iný štýl obliekania, iné filmy , koníčky, hudba. Iné názory zmýšľanie, politika, reči, výzor a hlavne sex
To je celkom dlhý zoznam. Je vôbec niečo v com si rozumiete?