Neverím manželovi -myslim že sa divne správa až podvadza
Ako sa da žiť v manželstve bez dôvery ?
Sme mladý manželský bezdetný pár.
Manželovi som prišla na veľa klamstiev v manželstve.
Dokonca si vypisoval s pár ženami na nete. Odhalila som. Sťahoval si aj ich pikantné fotky.
Uložil si na ne kontakty.
Boli to skôr nezáväzne kecy. A flirty. Nič ohľadne stretavok platieb sexu a pod. Ale aj tak. Mám pocit že nemá oči iba pre mňa. Hoci sa dusuje,že ma. Ja mu nedoverujem. Náš sexuálny život aj normálny život je inak fajn. Tvrdí mi že hľadám ihlu v kope sena a pátrame niečo čo neexistuje.trávime čas spolu prakticky 90 percent voľného času, sme spolu. Priateľov máme spoločných. Pracujeme obaja spolu tiež. Prakticky sme spolu 24hodin denne. Dá sa povedať. Ja nemám moc iného vyžitia jedine s ním.ale tak mám zopár kamosiek ale každá má svoje rodiny a pod
Mám psa..toho vencievame. Ideme spolu na nákupy apod.
Ranili má veci ktoré mi zamlčal v minulosti ohľadne iných žien vypisovani používania rôznych appiek. Tvrdil že nemá Instagram. Nakoniec som ho tam našla. No proste nejdem to rozvadzat. Neverím mu. Ja som mu tak verila!!! 100percent.
Prisahali sme si pred bohom lásku a vernosť. Tvrdí že mi je verný, ako mi môže byť verný, keď toto robí? Ďalšia vec. Chodieva niekam von. Takým rovným spôsobom. Že nepovie presne kde ide že von sa nadýchať niekedy. Berie si všetky veci so sebou nie je ho aj 5 hodín.
Neberie väčšinou telefón. Keď chcem na kameru neotvorí. Píšem mu sms neodpíše. Tvrdí mi že sa stretol s nejakým dávnymi známym sedeli na pive a nekukal na mobil..hm.
Taká detinské výhovorka.ja si to nemám ako overiť
Dnes sa stalo to isté
Odišiel o 10 z domu ..že ide trošku von vychystal sa.vsetko pešo šiel. Tvrdil že ide do mesta. My sme na dedine. Ok. O tri hodiny mu volám. Že je ešte na dedine že do mesta nešiel. Vravím tak co robíš celé tie hodiny? Ja že si už dávno peso tam. Mesto je cca 6km.
On že nie že sa len prechádza tam. Vravím pôjdem do mesta za tebou busom že nie načo že nech doma poupravujem a navarim nám večeru. Dnes máme málo deň voľna. Inak sme fakt 90percent spolu. Ale v 10percentach proste on toto urobí. A neozve sa mi. Ja saliem potom doma že kde je co je. Tvrdí mi že vždy niečo...toho stretol toho. A to telefón nemôže otvoriť ?nechcem byť hystérka a stíhačka ale......
A tie ženy väčšinou neboli inak znášho mesta aby ste vedeli čo si vypisoval mesiace.....ale aj tak som zúfalá
Stále mi tvrdí ako mu musím veriť. Ale dôvera proste už je narušená.
Ďalej som našla ďalšie jeho podozrivé aktivity na telegrame, kde mal fotku svoju. Pričom mne zablokoval aby som mu nevidela že ju tam ma. Tvrdil mi že nemá tam fotky. Pozrela som to z iného čísla.
Neskôr som zistila kopec kopec zamlciavania. Jeho odpoveď ?poznám ťa dobre viem že si žiarliva žena tak nechcel som rozduchavat plamene nič ale za tým nehladaj a nič za tým není. Som ti vždy verný. Ja nedokážem mať sex bez lásky a pod. A mimo manželstva hnusí sa mi to.
Raz som ho tiež nacapala ako si pozeral verejný domy v Rio de Janeiro. Áno. Pozerava brazílske slečny na Instagrame. Tak vraj bol zvedavý a pozeral tak parlory masážne salóny pre chlapov bcRiu a pod . Sex služby tam pozeral. A tiež v Thajsku pozeral sex služby. Nikdy tam neplánuje ísť a ani tam nebol. Vraj zo zvedavosti. Hop no..a dôvera sa vytratila. Tvrdí mi že ho zbytočne sekirujem že či nemôže mať vlastné súkromie aj ..to fakt preháňam a som stíhačka či
Máme som sa zdôverila povedala mi..mamina má ale 70 rokov že nech sa na to vykazlem že pokiaľ sa správa kui mne dobre a spava doma a je slušný a milujúci nemám to riešiť.ze niekedy muži chcú byť sami a majú svoje túžby ktoré chcú proste dať von..nechápem snáď niečomu ?
Prepáčte. Musela som sa vyrozprávať dostať to zo seba
kto vie kde chodí. za kámošmi to asi nebude .
hlavne ostaňte ešte bezdetní.
@deti95060810 nechodí často fakt sporadicky možno raz za dva tri týždne sám a na pár hodín..mňa nevezme v tento čas.
Raz prepacte píšem chaoticky asi. Raz tiež že ide do práce má ale flexi prácu..ja doma..a išla von..zrazu ho vidím v jednom café ako sedí na mobile. Vravím čo to je . Čo tu robíš že on šiel ale že ešte si chcel vypiť kávu. Pričom mi tvrdil ako sa strašne ponáhľa do práce a tak. Neviem si to vysvetliť
@deti95060810 on kamošov moc nemá práve jedného dvoch tých poznám
@anonym_autor autorka už ho nerieš, odsťahuj sa od neho a podaj rozvod
vôbec nerozumiem čo chceš od nás? sama vieš že to nie je ok ...
Asi mu leze na nervy, že ste stále spolu.Si myslis, že keď ho budes mat na reťazi nebude podvadzat? Tento typek nadrzany určite už davno podvadza, keď nie zatiaľ fyzicky tak emocionalne áno.Ved ty nevies o všetkých zenach v jeho okoli, kludne sa môže stretávať Znicis sa keď budes celý zivot ako strazny pes a kazdy pohyb kontrolovať.Aj tak ho neustriehnes.Tu nič iné nepomôže len rozchod, je to typ muza co miluje pozornosť druhych zien, skôr ci neskôr podvedie ak bude príležitosť a nad tým nevyhras, to ma v sebe.Alebo sa zmierit a možno za 15-20 rokov z toho ochories
Bez urážky ale píšeš, že takmer stále ste spolu. Možno potrebuje ozaj len byť sám so sebou..
Mňa by porazilo mať muža furt za zadkom, nikam neísť a ak-tak s ním.
Je to sice divné chovanie, ale vôbec v tom nemusí byť iná žena.
Robí divné veci. Nechcem ho päsť ale vidím že má rád pozornosť iných žien nechápem. Som z toho na nervy. Chyby robím v praci a pod
bez dovery sa zije tazko.. nielen v manzelstve.. a nie je to zivot
Nie si prva ani posledna. Jednoducho nevie byt verny. Hlada. Zeny maju ale vzdy viac moznosti ako muzi. Mam milenku je vydata stretavame sa raz za 3 - 4 tyzdne viac nechce nema cas a bla bla ale viem ze s nou spavaju sporadicky dalsi muzi. Ma svoj svet. Ja som sa namotal a vidim len ju, ale ona sa len bavi. Kto je po ruke s tym ide. viem ze to je hlupost len na nu neviem zabudnut.
Nie si prva ani posledna. Jednoducho nevie byt verny. Hlada. Zeny maju ale vzdy viac moznosti ako muzi. Mam milenku je vydata stretavame sa raz za 3 - 4 tyzdne viac nechce nema cas a bla bla ale viem ze s nou spavaju sporadicky dalsi muzi. Ma svoj svet. Ja som sa namotal a vidim len ju, ale ona sa len bavi. Kto je po ruke s tym ide. viem ze to je hlupost len na nu neviem zabudnut.
@anonym_843cf1 a nebojíš sa nakazenia?
Robí divné veci. Nechcem ho päsť ale vidím že má rád pozornosť iných žien nechápem. Som z toho na nervy. Chyby robím v praci a pod
@anonym_autor a bude to ešte horšie...
@anonym_autor a bude to ešte horšie...
@telefon00 no ste to má moc nepotešili teda
Viete snažím sa nájsť vysvetlenie nejaké celého toho. Nechcem myslieť na najhoršie. Ale keď s tým začnem že kde si bol a pod. Tak z toho má tlaky a nrvy a začne na mňa totálne hucat nech sa spamatam že je rád so mnou miluje iba mňa a chce byť so mnou ale že proste ma aj svoje aktivity. Ako dobre. Ja mám tiež svoje aktivity ale za to nehamlievam kam idem a nepostujem svoje krásne fotky na sociálne siete bez jeho vedomia a nepíšem si s chlapmi
@anonym_843cf1 viem že všetci dnes zahybaju už asi . Je veľa moznosti. . Stále je v dobrom veku 35 rokov najlepší vek a pekný muž stará sa o seba a tak ale aj tak. Internet robí veľa veľa možností. Neviem čomu mam veriť. Keď sa chcem porozprávať a začnem s tým čo má trápi že sa divne správa a že klamal veľakrát a nacapala som ho pri Tom tak proste otočí tému alebo ide spať alebo ide do sprchy alebo si urobí srandu z toho a niekedy sa mega naštve. Povie mi že vidí iba mňa tak o čo mi ide
bez dovery sa zije tazko.. nielen v manzelstve.. a nie je to zivot
@reanda áno presne bez dôvery neviem ako mám žiť s neustálym tlakom v žalúdku veď z toho môžem ochorie.y dokonca sa mi už snívalo aj že ho vidím s milenkami a také. Neviem čo robiť. My sme sa brali pred presne 13 mesiacmi. Pekná svadobná vesta na tri týždne bola v Egypte. No krása. Ja neviem vážne. Na dieťati robíme. Normálne sa bojím uzm som tak zmagorena. Čítam fóra o podvádzanie a pozerám také filmy. Bojím sa nákazy nejakej alebo tak. Neviem kde chodí. Volám nezdvihne. Dám na videohovor neozve sa
Bez urážky ale píšeš, že takmer stále ste spolu. Možno potrebuje ozaj len byť sám so sebou..
Mňa by porazilo mať muža furt za zadkom, nikam neísť a ak-tak s ním.
Je to sice divné chovanie, ale vôbec v tom nemusí byť iná žena.
@maca1984 ale môžu v Tom byť iné ženy predsa . Ako viem z minulosti. Vypisovali si s kadejakými babami.
Neviem som zmätená z jeho chovania. Ja som rada s ním stále. Nie som prisavka ale mám rada jeho spoločnosť veď sme manželia.proste.ja ho chcem mať pri sebe. Chcem robiť s ním veci. A on tvrdí že tiež že na to si ma bral lebo miluje moju spoločnosť a tak potom nechápem vážne o čo tu ide. Podľa mňa namotavva iné zenske
vôbec nerozumiem čo chceš od nás? sama vieš že to nie je ok ...
@biba_18 no nie je to ok. Vôbec to nie je ok. Nechcem bez dôkazov súdiť ale toto je na mňa akosi dosť. Nie som podozrievavy clovek ale čo je moc to je veľa.
Napr aj minule..také scifi príbehy si vymýšľa že kde bol s kym sa stretol . Podľa mňa vôbec také nič sa neudialo. Prišiel s prezlečený kúpeným novým tričkom vravím to čo že oblial si kavou to čo mal ráno a také. Neviem uf celé zle . Je mi ťažko prečo má stavia do takej pozície neviem. Veď ja len jeho vidím a milujem
Prepáčte za spaming tu .ale neviem čo so sebou . S ním to chcem riešiť ale nejde to. Je proste divný nechce nič riešiť.
Aj ti za toto niekto platí alebo takto naozaj žiješ??
@januska12323 miluje ho, no 😒
Prepáčte za spaming tu .ale neviem čo so sebou . S ním to chcem riešiť ale nejde to. Je proste divný nechce nič riešiť.
@anonym_autor ozaj nevies, co robit? aj ked by si sa teraz na 1000% presvedcila, ze ta nepodvadza a ani nikdy nepodvedie, tak to jeho ostatne spravanie by bolo v pohode?
ja viem, ono by to na prvy pohlad vypadalo strasne trapne, ze sa ides rozviest po roku od svadby a svadobnej cesty v egypte akoze 'len tak' bez zjavneho dovodu, ale povedz si uprimne sama sebe, ozaj chces zit vo vztahu s clovekom, kde mas stale stiahnuty zaludok a mas potrebu nieco riesit a on na teba len nahuci a spravi z teba hystericku stihacku? k takemuto cloveku sa chces navzdy priputat spolocnym dietatom? nebudes radsej za trapku, ale slobodna? ziva a zdrava?
Aj ti za toto niekto platí alebo takto naozaj žiješ??
@januska12323 bože nerobte si tu zo mňa srandu. Áno žijem takto a nikto mi nič neplatí. No áno dobrovoľne žijem takto
@anonym_autor ozaj nevies, co robit? aj ked by si sa teraz na 1000% presvedcila, ze ta nepodvadza a ani nikdy nepodvedie, tak to jeho ostatne spravanie by bolo v pohode?
ja viem, ono by to na prvy pohlad vypadalo strasne trapne, ze sa ides rozviest po roku od svadby a svadobnej cesty v egypte akoze 'len tak' bez zjavneho dovodu, ale povedz si uprimne sama sebe, ozaj chces zit vo vztahu s clovekom, kde mas stale stiahnuty zaludok a mas potrebu nieco riesit a on na teba len nahuci a spravi z teba hystericku stihacku? k takemuto cloveku sa chces navzdy priputat spolocnym dietatom? nebudes radsej za trapku, ale slobodna? ziva a zdrava?
@reanda áno. Práve že je to trápne a rok od svadby a všetkým sa on zdá ako super chlap ešte k tomu aj príťažlivý feší a pod. Všetky kamošky mi ho závideli že aký je pekny a pod. Mama že aký je zlatý a fešák a pod. Ako sa vie správať a tak. Ja fakt neviem mama mi vraví že nech vyckam že keď sa ku mne dobre chova a že so mnou spí a nechodí po nociach nech sa na to kaslem. Že som nevyzreta. Neviem.
@januska12323 miluje ho, no 😒
@biba_18 tak ako manžela milujem. Čo je na Tom divne ? Je mi všetkým.

Tak podaj rozvod