Co myslite z vasej skusenosti? Ja meriam 159cm a pripadam si niekedy ako decko 😒
Tak ako sa niekomu pacia vysoke, inemu sa zas pacia nizke. Niekomu stihle, niekomu plnych tvarov. Niekto rad blond, iny brunetu. Ja mam 155 a nikdy som nepocitovala, ze by ma nechceli kvoli vyske.
Ja si myslim ze toto vôbec neriešia. Mam len o 1 cm viac a počas randenia som nikdy nepocitila ze by mal niekto problém s mojou výškou..
Ja mám 156 a nikdy som nemala núdzu o pozornosť. Práveže som vždy mala pocit že muži majú radi menšie ženy, cítia sa pri nich viac ochranársky. A vôbec, malá vrtka - dobre t.tká... 🤭
Mne sa veľmi páčia nižšie ženy 🙂
Ako ktorym. Hlavne dvojmetrovym ano. Asi maju radi pocit prevahy, opierku na laket.
asi áno, mám 157 môj muž 190
V dnešnej spoločnosti sú skorej odsudzované tie vysoké
@zelenakobyla123 coze? A kto ich odsudzuje? A za co? Ze narastli?
😂😂😂😂 Prosim ta...zijem vo vysokom dlhonohom tele uz peknych par desatroci a som maximalne spokojna.
Zaujem od muzov vsetkych kategorii a vysok, hlavne vysportovanym muzom sa pacia stihle vysoke zeny.
Ja mam 153cm a muž 189cm. Myslím si že sa páčia aj vysoké a aj nízke. Ja som nikdy z Togo nemala nejak extra komplex,ale keď mam nejakú vysokú kamosku pri sebe sa cítim ako dieťa a kamoška mi vždy príde taka ženská.😂
Mňo takto ti poviem, ja mam 180cm a teda v mladosti som dost skaredo pozerala na nizke baby ktore randili so 180+ chlapcami 😂 a bolo ich dosť. Čiže ja to beriem ako veľkú výhodu byť nižšia, kedže ja som mohla pozerať len od 180cm vyššie aby pri mne nevyzeral ako mladsi brat.
@rebekamarcusko no presne o tebe hovorim 😈😀
@tykat ale tak co už,aspoň zapadam na ihrisku,keď som s detmi😂😂😂
@rebekamarcusko 😀 tak na mna si zase aspon nikto nedovoloval 😅 ale vzdy som tuzila byt taka nezna zienka 💃
To nie je o výške, ja mám 175 cm, vždy som počúvala, že taká vysoká si nikoho nenájdem a nápadníkov som mala a stále mám neúrekom. Takže výška naozaj nie je podstatná.
Mám 150 a vydala som sa bez problémov 😀 aj 2x 😂. O mužskú pozornosť som nikdy núdzu nemala a väčšinou som mala vysokých frajerov. Aj teraz manžel rovné 2 m.
Nie je to o výške. Ja 161 a manžel 193 :D. Môj 12 ročný syn má 170 cm :D
Ono je to velmi individualne- moj muz ma 193cm a ja 182cm, aj predomnou mal len vysoke frajerky. Moj byvaly kolega- rovnako vysoky ako moj muz- ma zenu malicku, cca 150cm, bol to taky priamy chlapik a povedal mi, ze nic v zlom, ale prenho su vysoke zeny totalne asexualne😂😂😂😂takze, netreba mat z vysky komplexy, urcite existuju muzi, ktorym sa pacia nizke zeny, rovnako ako existuju muzi, ktorym sa pacia zeny vysoke.
Myslim, ze chlap sa na prvy pohlad skor zameriava na kilogramy (obrazne povedane) nez centimetre. Problem mozu mat niektori (muzi aj zeny) skor s tym, ak je zena vyssia nez on, ale aj to neplati u kazdeho.
Ano velmi. Mala vrtka dobre… je to super chytis zdvihnes opries o stenu, taka mala ziva to je super. 🙂 preto som si taku nasiel. 😀 ak teda nema 70kg pri 160 cm 😀
@zelenakobyla123 odsudzované? A kým? 😁 A nie, nie som vysoká, skôr priemer. A pri mojom takmer 2m by ťa drobná zienka vyzerala asi divne, ale láska sa nemenia cm
Samozrejme… tak ako sa mnohym pacia tie nohate vysoke. Ja mam 153 a nikdy som nemala nudzu o napadnikov…dolezite je, co zena vyzaruje… ak je zdravo sebavedoma, vedoma si svojich kvalit, tak je uplne jedno ci ma 150 alebo 185 🙃
@babulkomale No presne, ku mne mali tiež poznámky, ale núdzu o mužskú pozornosť som nikdy nemala a ako píšeš, zaujímali sa o mňa muži rôznej výšky, veku... Čo potom také modelky majú hovoriť? A celý svet (berte s nadhľadom) ich obdivuje.
@valeria_h môj exmanzel bol vyšší odo mňa len o pár cm a sám mi kupoval topánky s vysokými podpatkami, jemu vôbec nevadilo, že som s nimi minimálne rovnako vysoká ako on, ak nie vyššia, toto je individuálne. Tak, ako sa niekomu páčia ciernovlasky, inému blondyny, tak sa jednému páčia vysoké ženy, inému nizke
@elizabet173 Je to pravda, každému sa páči niečo iné, mne sa napríklad nepáčia nízki muži, ale to preto, lebo som vysoká, to nie je nič proti nízkym mužom. Veď nikto nemôže za to, že nevyrástol alebo že vyrástol moc.
@sergejj 😁🙈
Ja mam pocit ze cim vyssi muz, tym sa mu pacia nizsie zeny .
Ja mam 158cm a toto bola vzdy jedna z vyhod. Ale inak k tomu decku, ked som mala 48kg tiez som sa citila jak dieta. Teraz si 10rokov drzim 52kg a vyzeram fakt dobre a zensky. Samozrejme nieje 52 ako 52. Ja nemam ziadne faldy, mam ploche brucho a pekne zenske boky. Chudsia ,fakt ako dieta uz nikdy nechcem byt
Ja mam 155cm. Nikdy som nemala pocit, zeby s tym mali chlapi problem.
Moj muz ma skoro 2m 🙂
pacia..ja mam 158cm a cim dalej do povazujem za vyhodu.myslim si ze mensie zeny maju v tomto vyhodu oproti vysokym.
Áno. A čím nižší muž, tým viac 🤣