Moje najhorsie rande bolo ked ma vzal do kvetinarstva a povedal ze si mozem vybrat dake kvety a ked sme tam prisli tak som si vybrala a on povedal nech si tie neberiem ze su zvadnute tak som si potom vybrala ine a on ze aj tie sa mu zdaju zvadnute tak som sa nasrala a odisla som ztoho kvetinarstva a isla rovno domov.
Strašne sa smejem.... to už čo za vola nekúpi zene kvet, ale vezme ju do kvetinárstva, nech si vyberie 🤣
@simona20201309 neboli zvadnute to si len vymyslel aby mi ziadne kvety nemusel kupit
Ked sme si s mojim manzelom dali prvy bozk, povedal, ze sa tak naposledy skvelo citil na Domasi, lebo aj tam sa s niekym bozkaval 😝
Ja som nevedela, ci mu dat facku, ci pokracovat v bozkavani.
@simona20201309 ver mi ze su to uz roky a dodnes sa aj ja natom schuti smejem
S chlapom ktorý má poznal na večeru. Mali sme sa stretnúť pred restikou, čakala som ho tam asi 15min (odpustitelne trepal sa za mnou cca 80km). Pracoval v zahraničí a o ničom inom nerozprával, len ako sa vypracoval (a to nemal ani strednú školu dokončenú) čo všetko robil a koľko peňazí zarobil. Proste vkuse len o sebe hovoril 😅 takže keď sme sa rozlúčili mi napísal sms, že ako mu bolo so mnou super že kedy dáme ďalšie rande... Odpísala som mu že nemám záujem a vtedy to začalo. Že prečo mu nechcem dať šancu atď. Pritom absolútne nepreskočila z mojej strany iskra a keďže má ani pomaly k slovu nepostúpil tak načo sa znovu stretávať 🤷
Zobral ma prechadzku,na luke ma zvalil do travy a cakal,ze si to tam rozdame....
Uf, tých bolo, neviem písať len jedno. Chlap, kde to pri písaní a telefonovaní iskrilo, naživo bieda, on zaplatil lístky do kina za 10 eur, ja reštiku 25 eur kde bola moja útrata asi 7 eur a jeho 18. Ale mám dobrú intuíciu aspoň, že mi nesedel, lebo teraz je riešený v médiách a trestne stíhaný, za čo radšej nepoviem, dosť špecifické a vážne.
Potom super chlap, veľká osobnosť a veľa dokázal, len mi zatajil, že je slepý. Dalej jeden 40 ročný, ale pri písaní ok, naživo totálne zatrpknutý, názory horšie ako nejaký 100 ročný dedko. Další nedávno, prvé rande ok, druhé nasilu chcel niečo so mnou mať, proti mojej vôli ma chytal za ruky, dotýkal sa ma, chcel ma bozkávať. Ešte, že som s ním išla svojim autom na druhé rande na miesto kde je veľa ľudí a nepristúpila som na to, že pôjdeme jeho autom niekde kde ľudia nechodia, lebo chorobne nadržaný, by podľa mňa to urobil aj proti mojej vôli.
1. rande, sadli sme si na drink, chalan cely cas rozpraval o sebe a o tom, ako sa mu dari v praci, pri plateni povedal, ze plati kazdy zvlast, a potom sa ma spytal, ci skocime k nemu 😀
Mala som asi 20r. Prišiel busom, objednal pivo a mne Kofolu. Celý čas trepal o Tom čo vsetko si kúpi, kam pôjde na koncerty... ( Bol nezamestnaný). Nechal ma zaplatiť a vypýtal si 20 korún na autobus domov... 😆.
Bolo to pocas pandemie, kedy bolo uplne vsetko zavrete a niektore podniky mali povoleny okienkovy predaj. Ja som vtedy byvala nad takou krcmou, co to mala, tak sme sa s typkom dohodli, ze sa najprv pojdeme prejst okolo centra a potom tam. Mala som opatky, ktore ma uplne zodrali pocas chodenia, takze ked sme potom prisli do toho podniku, zhodli sme sa, ze sa rychlo pojdem hore k sebe prezut a on zatial objedna. Sla som prezuta dole, a on nikde. Kocka na okienku mi povedala, ze jej povedal, ze ide do vecierky (asi 100 m odtial) nieco kupit, a potom proste uz len bezal. Bezal, ako keby ho nahanal medved. Asi o hodinu mi napisal spravu, ze "prepac". Blokla som ho, tak mi asi o 3 mesiace potom napisal na pracovny mail, ze ci by som sa s nim nevyspala. Real life.
@akiana ty kokso smejem sa, to je ako zo zleho filmu😀 u mna klasicke rande s drzgrosmi alebo narcismi..ale podobne ako ty som mala pred pol rokom.Podla mna sme si fajn sadli, vkuse kecali a smiali sa v ten vecer.No chlapec vypil moc drinkov (ked som to zratala tak hadam aj 10), pri rozluceni mi strcil jazyk do ust, este v ten vecer napisal ako ma rad videl a blabla..potom sa POL ROKA neozval😀 az nedavno, z nicoho nic napisal ako keby sa nechumelilo aj to s pracovnou otazkou (v sobotu v noci..).Nechapem tieto typy nevyzretych psychosov.
@marsmykkok v mediach je teraz rieseny kocner snim si bola na rande
Autorka nie Kočner. Je to v súvislosti s deťmi-dievčatami
Vsetky rande cez tinder boli az na par svetlych vynimiek katastrofa. Spomeniem si na smutnosmiesne rande s chlapom, co uz dosiel opity a potom mi plakal, ze ho zeny nechcu skrz jeho narocnu pracu. Bol to piatok vecer, reku dam mu este sancu, mozno bol predtym niekde na drunk s kamosmi. Dohodli sme sa na nedelu na obed na prechadzku, kde dosiel rovnako opity. Nebolo nam to sudene😂
No tak neviem ktore spomenut. Ale jedno dam.
Bola som na rande dali sme si obed kavu atd. Prisla casnicka ze moze doniest ucet. Casnicka sa vratila podava listok napadnikovi a on jej ze slecna to zaplati 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ som myslela ze ho pod stolom kopnem medzi nohy. Nie ze by som ocakavala ze bude platit cele on mohli sme sa dohodnut no trapas ako hrom mi to prislo. A tak som sa zdvihla a casnicke som povedala ze svoju cast si zaplatim pri bare 😂 . Pokracovanie bolo ze ma prosil aby som zaplatila vsetko ze potom mi da peniaze lebo on nema 🤦🏼♀️🙏🏻 nechala som ho tam .
🍹 takato tema tu uz bola...na silvestra sme si to citali ako hrozostrasne citanie...tesim sa, co sa dnes nove dozviem. 😂
@laila22 A dala si mu 20 Sk na cestu??😁
@gypsomilka aj ti potom písal ze chce druhé rande? 😁
@iv007 Este jedno dam - bola som na takom super rande s jednym muzom, Chefarzt urologie v nemocnici v mojom meste (som v Nemecku), takze sama jeho robota boli paradne historky. Stretol sa so mnou na ceste z prace. Napriklad som sa dozvedela, ze maju nakontrahovanu jednu montaznu firmu, ktora je schopna 24/7 poslat niekoho, ked na pohotovost pride typek, ze treba nieco profesionalne prepilit. Asi ti napadne, kde to treba prepilit 😂 Nerobim si srandu 😅 Paradne sme sa smiali, no a on potom asi po hodine vstal ze ide na WC, potom sa vratil, bleskovo zaplatil a upaloval prec. Uz sa nikdy neozval.
Asi ho cakala zena doma 😂😂
@gejb nie asi mu docvaklo ze viac pisat nema
@stanulienkat dala, nech mi zmizne z očí a viac ho nevidím.. 🙂
Mala som asi 15 a týpek 20, mala som červené džínsy a povedal mi že jeho brat (asi 17) ma také isté ako ja, tiež z Gate a musel si ich kúpiť v ženskom oddelení lebo chlapské také nemaju nikde. No ale že on má URCITe tak o číslo - dve menšie ako ja😂😂😂👌 nebola som vôbec ani len pri sebe..normálna postava.. pamätám si to 13 rokov, do pol hodiny som bola doma..
Dostal na mna cislo od chalana, ktory sa mi pacil, ale nemal zaujem. Napisal mi sms (v tej dobe ficali sms, icq a pokec a ziadny internet v mobile). Zdal sa ok, pisali sme si asi mesiac, ked ma konecne presvedcil na stretko.
Ked sme sa stretli, povedal, ze cakal nejaku skaredu babu, lebo sa takto zvyknu s kamosom dotahovat a davaju si stavky ci vytiahnu dohodenu babu na rande.
Potom sme sli na caj a vkuse na mna pozeral a hovoril dookola, ze nechape, preco si jeho kamos mysli, ze som skrata 😂😂😂😂🤷♀️ nakoniec som sa ospravedlnila, ze mi uz ide autobus, nechala som 15 korun na stole a uz nikdy neodpisala na jeho smsky 😂
Pozval ma na Valentína na večeru, tak si hovorím prečo nie. V ten deň som totálne zmokla (pred tým rande) a nakoniec som zistila, že chalan nemá žiadne peniaze a mám napísať jeho kamarátovi SMSku, že môže už preňho prísť, keď som platila. 😁
@banalu Ježiš to je strašné 😂😂
Na rande dosiel s kamaratom .Pripadala som si ako 5koleso🙄.Nebola to restika stretli sme sa vo ku a sli sme sa korčulovať no aj tak načo kamarat?.Hned na začiatku som rozmyšlala ako zmyznuť🤣
🤣🤣🤣🤣🤣👌
Tu už bude akýkoľvek iný príbeh nič, oproti tvojmu 🤣
A ty si nevidela, že sú zvadnuté?
Paaani.... to musel byť riadny pacient...vyber si kvety 🤣